99

Анонимен

преди 2 години

Украинските генерали или са патриоти като нашите, или са тотално некъдърни. Всеки трезвомислещ човек знае, какво следва, ако загубят летищата и затова е трябвало те да са най-защитени. Сега очакваме руски товарни самолети да дислоцират хиляди солдати, готови да окупират Киев. Няма какво да ги спре защото вече няма украинско ПВО.

98

Анонимен

преди 2 години

До Военнен експертПросто е ама само във видео игрите, да те е а у експерта.

97

ГАДОРЯН

преди 2 години

Рашките сега правят показно. Да си знаят смешните еврогейтаци с кой си имат работа. С най добрите воини на света/. И повечето хора които познавам смятат че Русия е права. Спасиха Европа два пъти от тирани най малкото, а за благодарност заплахи и санкции.

96

ама диванен

преди 2 години

До Военнен експерт - нали първо някой от мишоците требе да се осмели да излезе от дупката?! А нощните ловци ще са напълнили небето!

95

ТРЯБВА

преди 2 години

Когато Русия спре операцията в Украйна - Трябва да се съдят в ХАГА Военните които ИЗГОРИХА ЖИВИ ХОРА в ОДЕСА .Света Помни , Русия - Подкрепа от Света и Европа .

94

стандарт на НАТО

преди 2 години

Украинската армия не покриваше ли някакви стандарти на НАТО? Явно стандарта за бягане от руска армия са го покрили! :):)

93

И вие ли си мислите?

преди 2 години

Ако се случи великата американска армия да се срещне със руската ще гледаме същотот беньие! Ако ли не още по-голям сбръч и паника!

92

Анонимен

преди 2 години

бая *** има тук. дано поне да вземате добри парички :)

91

Анонимен

преди 2 години

Ония полово гъвкави индивид който наскоро назначи ха за съветник в бялата колиба изпъшка ли нещо по въпроса?

90

И къде е?

преди 2 години

Великата украинска армия, която единствено можела да се противопостави на РУсия? Западните митологии се разсейват като дим в реални условия - иначе са мнооого страшни по медиите!

89

ИСТОРИЯ

преди 2 години

Евала на Путин - това е Горския който се появи от Вица за Белите и Червените в Гората .

88

До НЕ вярвах, а!

преди 2 години

То и руснаците не са вярвали че НАТО ще им седна на прага на вратата - ама ей ги на, наглеците!

87

Ганьо Балкански

преди 2 години

Добре съм си с демокрацията, ама не е лошо и едно руско знаменце да имам в къщи, щото не се знае, може и да се наложи да посрещна подобаващо старите си господари.

86

НЕ Е ПАТЕНТ НА УСА

преди 2 години

Защитаването на националните интереси не е изключително право на Кравария! - да свикават!

85

ВЪПРОС

преди 2 години

Сина на Байдън отдавна избяга от Украйна , Порошенко избяга преди 2 месеца , сега се чудя Зеленски КЪДЕ Е .Путин не е Луд - други са Лудите .

84

Киндзадза

преди 2 години

Като аргумент за военна операция беше цитирано провеждането на "хуманитарна интервенция" Според тази конвенция в случай на масови нарушения на правата на човека в друга държава има право на намеса с използването на военна сила, за да се гарантира защитата на населението и без изричното съгласие на съвета на ООН....Познахте ли текста джендаи ?! Косово...Европейската позиция след бомбардировките на НАТО над Югославия....Русия провежда хуманитарна интервенция, според запада. Безценно...

83

Анонимен

преди 2 години

дано по скоро да приключи това безумие и след това Путин да насочи ракетите към тези които провокират подобни конфликти

82

Анонимен

преди 2 години

Чакам Джо да се събуди и да ни съобщи за новите санкции. Токущо съобщиха, че Путин е провел закрито заседание с руските олигарси. Какво ли означава това! Дали не е свързано с ответните санкции на Русия?!

81

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Хора,другари и Другарки! Хора,Славний Български Народе! Хора навред , защото Русите идат! Пред Посолството на Руската Федерация и Китай трябва да се играят всеки ден Български хора! А пред посолствата на Фашистите от Израел,Турция,САЩ,Англия,Германия,Испания всеки ден Кукери,че да ги прогоним завинаги от Нашите Тракийски Орфейски и Спартаковци земи!

80

Интересно...

преди 2 години

Всяка ли армия, която тренират американските инструктори - не сатава за война?