530

ФАШИСТКА РУСИЯ

преди 2 години

НАПАДНА УКРАЙНА- ДА УБИВАШ ЖЕНИ И ДЕЦА И ТО ЗА ДА ГИ СПАСЯВАШ- ТОВА Е МЕРЗКО.

529

правдата

преди 2 години

Зеленски, предай се като Франция, ще направиш услига на всички - няма да има жертви, няма да има световна война и няма да има икономическа криза. Пък после рашата какво ще ви прави все тая...

528

Анонимен

преди 2 години

Ми то те такова агресорката Русия къса парче по парче от Украйна. Ми то НАТО защо не защити Украйна ами само се плюнчат със санции-манции вече осем години! Мо то НАТО нали е май-мощния военен съюз на планетата!

527

Предложение

преди 2 години

Предлагам ние от НАТО да се намесиме и да спасим крехката демокрация в Украйна. Какво мислите за моето предложение? Е сега скоро ще дойдат и новите ефшеснайски, в НАТО сме силни!

526

БАНДЕРОВЦИ

преди 2 години

СЪБУДЕТЕ СЕ! ДА НЯМА НОВ КАТИН!!!!!!!!!!!!!Бандата на Антонов, Петлюра и Шурко..................

525

Анонимен

преди 2 години

РУСИЯ Е ВЪВ ВОЙНА С УКРАЙНА- ПОЗОР!

524

присъдата над Украйн

преди 2 години

Присъдата над Украйна беше произнесена от ЕС и САЩ на клоунадата наречена Мюнхенска конференция преди дни, на която Русия не присъства. Русия винаги е била за ядрено разоръжаване, дори направи предложения, а западът заплаши Русия с ядрени оъжия в такъв момент, като накара пудела си Зеленски да лае от трибуната, че Украйна ще си върне ядрения статут. И никой от западняците не го осъди - ясен знак към Путин какво му готвят от Украйна. Реакцията на Русия беше светкавична.

523

Анонимен

преди 2 години

Ако НАТО не се намеси, Украйна я чака окупация. 2 пъти вече губят сраженията от сепаратистите в Донбас, сега срещу тях е истинска армия на Русия. Няма как да удържат нападението сами.

522

Анонимен

преди 2 години

До вероломноКОМУНИЗЪМ ЗНАЧИ ВОЙНА!

521

Анонимен

преди 2 години

Българите генетично нямаме нищо общо със славяните.

520

Анонимен

преди 2 години

Започна Великата славянска война. Славяни срещу славяни.

519

Анонимен

преди 2 години

Тази война няма как да ооправдае и Руснаците които търпят лилипута на власт!Те воюват със славянски народ в момента, със своята кръв!

518

Къде е Омикрона?

преди 2 години

Абе, какво стана с Омикрона?

517

США

преди 2 години

Преди всичко да не забравяме, че сме славяни и че на мумията от САЩ не й пука ни за нас, ни за Украйна. Те си гонят интереса.

516

вероломно

преди 2 години

нападение

515

Анонимен

преди 2 години

заглавието ви е пълна дезинформация

514

Анонимен

преди 2 години

СЕРГЕЙ МИРОНОВ- ДЕПУТАТ В РУСКАТА ДУМА ТОКУ ЩО ПО ТВ РУССИЯ 24- РУСИЯ СПАСЯВА БРАТСКИЯ УКРАИНСКИ НАРОД ОТ УКРАИНСКИЯТ И ЕВРОПЕЙСКИ ФАШИЗЪМ- СЕГА РАЗБИРАТЕ ЛИ ЧЕ РУСИЯ ПРАВИ СПАСИТЕЛНА ВОЕННА ОПЕРАЦИЯ, А НЕ ВОЙНА- ОТВОРИ РУСКА ТВ И ГЛЕДАЙТЕ СТРАННИ НЕЩА И СЕГА ДА ПИТАМ ТОВА ВОЙНА ЛИ Е И КАК УНИЩОЖАВАТ ВОЕННАТА ИНФРАСТРУКТУРА, БЕЗ ДА ЗАСЯГАТ ГРАЖДАНСКАТА....КАК СЕ УНИЩОЖАВА ЛЕТИЩЕТО НА КИЕВ- ТОВА НЕ Е ЛИ ГРАЖДАНСКА ИНФРАСТРУКТУРА...ОБИЧАМ РУСКИЯТ НАРОД И КУЛТУРА НО МРАЗЯ ПУТИНОВИЯТ РЕЖИМ.

513

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "Путин излъга, тука викахте русофилите, че война няма да има ?? Що Путин се държи с Урайна, както Хитлер с Полша ?" - - аз не си спомням Путин писмено да е гарантирал, че няма да напада Украйна? Какво си излъгана?

512

Бустеризиран

преди 2 години

Къде са ми новините за ковид? Протестирам,искам си кантарджиев и ген годжи...

511

XXL

преди 2 години

Лошо е, когато се съчетаят лудост с безгранична власт! Оше по-лошото е, че сега всички ще го поемем четвъртития надълбоко заради безумието на КГБ-ейския мозък на едно малко комплексирано човече! И най-вероятно по-голямата част пишещите тук имат близки и роднини на Запад, а не в Русия, и знаят защо е така.