630

РУСНАЦИТЕ СА УБИЙЦИ

преди 2 години

РУСНАЦИТЕ СА КРЪВОЖАДНИ УБИЙЦИ НА ДЕЦА, ЖЕНИ, СТАРЦИ- ТРЪГНАЛИ ДА СПАСЯВАТ УКРАЙНА КАТО УБИВАТ НАСЕЛЕНИЕТО И СРУТВАТ ИНФРАСТРУКТУРА, ЗАЩОТО УКРАИНЦИТЕ БИЛЕ ФАШИСТИ- НЯКОЙ ДА ЗНАЕШЕ ЧЕ УКРАЙНА Е ФАШИСТКА ИЛИ САМО РУСНАЦИТЕ ИСКАТ ДА Е ТАКА И 24 ЧАСА ОБЛЪЧВАТ С ФАЛШИВИТЕ СИ ТВ - НЯМА ОПРАВДАНИЕ ЗА УБИЙЦИТЕ.РУСНАЦИТЕ СА УБИЙЦИ.

629

Анонимен

преди 2 години

Спрете тези конфликти! Стига! Колко години още ще измират хора, деца, ще страда населението, намерете някакво мирно решение на нещата!

628

Анонимен

преди 2 години

Руснаците се опитват да се защитят, да защитят родината си, домовете си, семействата си, нищо повече, просто се страхуват за родината си, преди да навлязат в Украйна, са били обстрелвани територии на Русия и явно това е предизвикало нахлуването, тази бтратоубийствена война трябва да спре.

627

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Путин принял решение . Украина имени Ленина ,будет ликвидирована !

626

Щирлиц

преди 2 години

Владимире,да не си посмял да се изтеглиш от Украйна.

625

Анонимен

преди 2 години

Мачкай фашистите , Вова !!!!!

624

Ahmed

преди 2 години

Vseki koyto zapocva Voyna priv vinagi GUBI.

623

Анонимен

преди 2 години

До Степан Бандера - ами тук са, но са със всичкия си. Щото - намесят ли се - ще последва ядрена катастрофа. А радиацията, русоРобе, не признава граници - ходи си, дето си иска. Затова джуджето ти е толкова нагло - знае, че насреща си има здравомислещи опоненти.

622

Анонимен

преди 2 години

Тия освен да копат газ, дето природата наготово им го е предоставила, друго не могат. А, да - и да избиват милиони хора - и свои, и чужди. Да имаш такива природни ресурси и да си на ниво питеци... И нагли - искат и съседите си да застопорят на ниво питеци.

621

from usa

преди 2 години

Русия е първобитна изостанала държава все още.едни суровини имат и това е.всичко друго внасят, даже и готварските печки, ха ха

620

шмatka

преди 2 години

До Анонимен 731 Умните хора като дядо Славейков бяха в миналото ! Сега са само *** мозъци и по две педи кал по ушите!

619

стар комунист

преди 2 години

Бре!Бре то празни приказки,то са чудо от нашите чавки по нета и телевизиите!!Така щяло да стане ,онака щяло да стане ,пък то си става така, както каже великият Путин! Едни *** тук си мислят ,че всичко е ей така случайно и както дойде?? НЕ! Цялата тази дандания е премерена ,претеглена и извършена с хирургическа точност и ще свърши още докато нашите п,,аляци си обършат на,сраните гъзве в клозетите!

618

Анонимен

преди 2 години

Някои казваха, че Русия ще влезе в Киев за 3 дни, а те вече са там за 12 часа.Зеленият клоун ще подпише пълна и безусловна капитулация още утре както е тръгнала работата.Ще плаши Русия с атомна бомба, тоя трябва да е луд?

617

Историк

преди 2 години

Путин се помисли за Иля Муромец и ще се наложи да го лекуват ! Някои ги лекуват , други - погребват !

616

приматите обратно

преди 2 години

в пещерите

615

Анонимен

преди 2 години

А сертификати имат ли?

614

дедо поп

преди 2 години

едно питане имам. Коги краварето расипат некоя държава - Либия, Ирак, Сирия, Югославия и т.н.е "мироопазваща" операция, а кога рашъните си защитават интереса е агресия. Що тъй ся а?

613

16.02.2022 г.

преди 2 години

Посланикът на Русия в ЕС Владимир Чижов отхвърли предупрежденията на САЩ, че е възможно днес да бъде извършено руско нападение срещу Украйна...КАТ РУСИЯ НЯМА ДРУГА ТЪЙ КОВАРНА НА СВЕТА.

612

Анонимен

преди 2 години

Най големите мръсотии в света идват от СССР - Русия и Китй Бил Гейтс Мъск Илуминатите и слугите на Сатаните с вируси ваксини химиотарпия и лекаства които убиват тялото организма и имунната система не зная как още има хора кито си мислят че има лекарства на света кето лекува. Вие сами можете да се лекувате със МИСЪЛТА.БОГ Е НАЙ ГОЛЕМИЯТ ЛЕЧИТЕЛ ВОДАТА И ЛЮБОВТА.Айде да идват Американските изстребители в и да ги поставят на мястото им Русия.

611

wseki

преди 2 години

А къде ви бяха санкциите когато беше войната в Ирак, Сърбия, Сирия и т.н?Кой по онова време застана в защита на потърпевшите? Така става, когато думите спрат да работят.