550

Мемурандум

преди 2 години

Я някой да прочете за Мемурандума от Будапеща 1994 година, сега ако този Мемурандум трябва да се спази трябва да се намесят Великобритания и САЩ които са страни по този документ!

549

Прогнози

преди 2 години

Скоро евроатлантиците в България ще увиснат на стълбовете по Цариградско шосе!

548

ПУТИН=ФАШИСТ

преди 2 години

ПУТИН=ФАШИСТ

547

ТЦ!

преди 2 години

До СА когато натовци бомбиха Югославия по-различно ли беше?

546

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 2 години

СИЛНО СЕ НАДЯВАМ ДА ЗАБРАВИМ ЕВРОПЕЙСКАТА НИ,ДЕМОКРАЦИЯ ЗА МАЛКО И ДА УВИСНЕМ ПУТИН НА НЯКОЙ СТЪЛБ КАТО САДДАМ ХЮСЕИН

545

С

преди 2 години

Русия атакува само и единствено военните бази на САЩ в Украйна.САЩ предизвикаха всичко,за жалост те имат и бази в България.САЩ е виновна са всичко.Имат си предостатчна територия,нека да си разполагат базите там.

544

до русофилите

преди 2 години

Уважаеми другари русофили! С огромно прискърбие (за вас) ви съобщавам, че борсата Тавекс спря да изкупува руски рубли от тази сутрин! Но не е късно, все още можете да продадете руските си рубли които вероятно сте накопили от вярната си служба към другаря Путин! Но побързайте докато рублата е още две стотинки, че скоро се очаква да я изкупуват за една...

543

Анонимен

преди 2 години

Носталгията на Путин за СССР отпреди 1989г. ,се оказа желание за СССР,ама онзи от 1939г.

542

маняка

преди 2 години

путин

541

Анонимен

преди 2 години

Слава на Украйна!!!

540

нострадамус

преди 2 години

Богатите украинци ще бъдат следващите потенциални клиенти на български имоти по черноморието.ПАРИТЕ трябва да служат, те не искат война.

539

Анонимен

преди 2 години

7 години се гавриха с Източна Украйна САЩ и съюзниците им. Какво друго са очаквали да се случи . САЩ си искаха военните действия . Имаше навремето договорка между опозицията и Янукович за избори , реформи , ама Вашингтон спретна преврата на следващия ден след подписването на споразумението. Вижда се кой и защо иска война , разбира се отново на 10 000 км от границите им .

538

Анонимен

преди 2 години

Интересно. Дали е пълномащабна операция или само в източните райони си движат войските. Все едно де. Колкото по-бързо приключи такава война - толкова по-добре.

537

ьььььььььь

преди 2 години

А фашагите зад океана потриват ръце

536

добре го направиха

преди 2 години

Без проблем неутрализираха Украйна и унищожиха ПВО системите. Всъщност това е просто тренировка за Румъния и Полша, по скоро за Румъния, където има ракетна база на НАТО, в Полша още се строи. Русия предложи още преди 2 месеца през декември НАТО и Русия да изтеглят ракетите взаимно на безопасни зони, иначе Русия ще използва военно-технически средства. А те се правеха на интересни. Е, стана ли ви ясно сега, че Путин не говори празни приказки!

535

Енисей

преди 2 години

Чакаме украинките емигрантки ))

534

боже пази българия!

преди 2 години

Амин!~

533

Блестяща операция

преди 2 години

Украинската противовъздушна отбрана е неутрализирана за часове. Жертвите са 8 военни! Да си припомним, че САЩ избиха в Югославия хиляди цивилни, а Ирак, заради "оръжията на Саддам" избиха близо 1 милион цивилни от които 200 хиляди деца, и после се хвалеха, държавният секретар Маделин Обрайт, че тези жертви си заслужавали за да спасят света от оръжията на Саддам!

532

РУСИЯ ФАШИЗЪМ

преди 2 години

УБИВАШ ЗА ДА СПАСЯВАШ- ТОВА ПРАВИ ПУТИНОВА РУСИЯ- НАПОМНЯ МИ НА ГУЛАГ И ФАШИСТКИТЕ ЛАГЕРИ- ТЕ ГИ УБИВАХА ЗА ДА ГИ СПАСЯТ!

531

Анонимен

преди 2 години

рус воиска влезе в републиките от там започна напред путин във своето обръщение призова укр воиници да слагат оръжие и по домам живите доистойна и тека направиха хвърлят си оръжието а че от севера напада това е чиста лъжа от страна на кулеба