150

Жиб.

преди 2 години

Отговорете на наглите путински бандити с юмруци - не с голи приказки и обещания!

149

Анонимен

преди 2 години

Ако Германия продължи да атакува "Северен поток 2" и да го блокира завинаги, цените на газа в ЕС ще скочат до небето, от което, естествено, ще печели само Русия. Следователно спирането на сертифицирането на "SP-2" трябва да се разглежда само като щедър подарък от Европа в отговор на признаването на LPR и DPR. Шолц и Макрон все още не разбират това, но много скоро осъзнаването на собствената им глупост със сигурност ще дойде.

148

Анонимен

преди 2 години

България се брои съюзническа държава но нямам никакво намерение да отговарям на Русия. Никакво. Както предполагам е намерението на всеки американски колхозник. Мерси но в чужди войни не искам никой да ни замесва и да участвам коствено и дирекно. Сори Байдън това дори не е Косово когато България даде въздушно пространство за бомбандировки на сродна държава (Сърбия). Видяхме вашия световен ред, не ни хареса, точка.

147

Анонимен

преди 2 години

Само това ли е казал Джо Байдън? Речта на Путин е доста по-дълга и обстоятелствена ... или хамериканците не мога да си задържат вниманието толкова дълго да го слушат тоя дядка, или пък няма го разберат ако говори с по дълги изречения?

146

Анонимен

преди 2 години

Бай Дън е получил старческа полюция, че прави нова война... Една година едвам изтрая...

145

В УКРАЙНА....

преди 2 години

ВЕЧЕ РАЗДАВАТ ОРЪЖИЕ НА НАРОДНОТО ОПЪЛЧЕНИЕ ЗА БОРБА С РУСКИЯ АГРЕСОР!.. . СЛАВАНА УКРАИНСКИЯ ГЕРОИЧЕН НАРОД!

144

Отговорник

преди 2 години

Ще отговорят, да! Решително ще заклеймят тази постъпка! Яко ще я заклеймят! ЕС вече ги заклейми! Путин трепери от страх, заклеймен в ъгъла!

143

Тръмп, къде си ?

преди 2 години

Бай Тръмпе на кой ни остави, човече ??? Върни се, срещнете се с Путин на неутрална територия и се разберете. Имате си приказка.

142

дрй

преди 2 години

Слава Украини! Героям слава!

141

анонимен

преди 2 години

ТОЗИ КАРАКОНДЖУЛ Е ВИНОВЕН ЗА ЦЯЛАТА СИТУАЦИЯ. ДА НЕ МУ ЗНАЕ МНОГО УСТАТА.

140

Анонимен

преди 2 години

Най-добрият отговор за всички нас ще е да си седнат на Д-то и да се погрижат за гражданите си да не плащат безумията им.

139

Анонимен

преди 2 години

Джо, що се правиш на ущипан?! Още миналата година Путин ти каза какво ще направи. Сега освен да крякате до припадък заедно със брюкселските зелки нищо не ви остава. Щели сте да изхвърлите русия от swift? Ами хайде де! Тогава Путин няма защо да спира кранчето с газа. Европа няма как да с иго плаща. Това ще е ритуално убийство за Европа. Русия и Китай са готови да излязат от доларовите разплащания и да преминат на собствена валута. Това означав крах на финансовите пазари! Анадъмо?!

138

Анонимен

преди 2 години

Русосифилисът е заразна болест.Не мога да разбера как някой се радва, че е започнала война.Доста побъркани мозъци, гласоподаватели на Възраждане и Атака

137

Бай Гроздан

преди 2 години

Санкции няма да го спрат,а армията напусна Афганистан и го остави на талибаните.

136

Хюго Бос

преди 2 години

Тези ли са щели да отговарят?! Дето си изтеглиха посолството и спяха в Полша? Дето избягаха позорно от Афганистан, изпъдени от шепа талибани по джапанки, потници и моторетки и им завещаха оръжие за милиарди. Украинците трябваше да седнат сами да се разберат с руснаците, а те сгрешиха и послушаха военнолюбските идеи на САЩ.

135

Марта

преди 2 години

Байдън говори за загуба на животи и човешко страдание???!От кога в глобалната политика има място за подобни сантименти...

134

Пижо

преди 2 години

Какво е общото между Байдън и Зеленски? И двамата се опикаха днес сутринта! Байдън заради деменцията си, Зеленски от страх. Жалка картинка са и НАТО, и ЕС и Украйна. Каква паника. Споко, бе! Това е само предупреждение!

133

Анонимен

преди 2 години

Ще отговорите като си оставите техниката както в Афганистан ли хахахахах. Дърт дементирал ***

132

ТОНИ-Пловдив

преди 2 години

Много ги Мразя ФАЩ..

131

Анонимен

преди 2 години

Какъв цирк. Миналата седмица изтеглиха войските си от Украйна, а сега щели да отговорят на Русия. С какво? Само с медийни изяви "Ние сме с вас", "Je suis ....". Днес дори по една от медийте едно соросоидче се изцепи, че трябвало да се спрат всички руски канали в БГ понеже народа ни бил много про Путин настроен.