149

Анонимен

преди 2 години

Джуджето се опита да пръдне, но се ***

148

Анонимен

преди 2 години

Несвързани приказки на един психопат. Провеждал денацификация и освобождавал Украйна по молба на ДНР и ЛНР. Нямало да допусне друг освен него да се намеси в Украйна и щяло да има незабавен ответ. Всъщност днес е началото на края на путинизма и Русия.

147

:)

преди 2 години

Този Вова е невменяем....ама така е комплесите на ниските хора.

146

Офф

преди 2 години

Дори и това ли не ви отрезви *** глави. Как миже да има интелигентен русофил се чудя.Безгръбначни сте и това си е.

145

Анонимен

преди 2 години

Според споразомението от Минск, Донецк и Луганск трябва да автономни републики и част от украйна като има 100км демитилизирана зона около тях.. Оказа се, че 2/3 от тях са пълни с украйнски военни вече цял месец! Питам след като Украйна са нарушили споразумението от Минск защо Русия да го спазва?

144

Венелин

преди 2 години

Доколкото разбирам, ако българите в Бесарабия обявят незявесемя Българска република, Путин ще ги признае и защити.

143

доктор

преди 2 години

До Стар ефрейторОтговорът ми е: най-вероятно не. Чиста физика. Хората са буквално изпарени на място от масивният лъчев фронт на атомната експлозия. Скоростта на светлината превишава многократно скоростта на звука (т.е. ударната вълна която следва е със закъснение) Вероятно са изпитали болезнено заслепяване, краткотрайна масивна болка от едновремменото активиране/йонизиране на "всички" нервни клетки - т.нар "смърт под лъча". Може да се каже - ужасна агония - но относително кратка

142

Ххх

преди 2 години

До 275Не е виновен Путин а НАТО! Украинците не са спряла да изтребват руснаците! Крайно време беше Путин да защити руснаците! Стига с този терор! Американците си продават оръжията на украйна и ги боли фара дали ще измрът или оживеят. Голямите опоненти печелят а ЕС губи! Честито на всички европейци!

141

КАТ Сунгурларе

преди 2 години

Дежурните "Възраждански" *** сън не спят за да рекламират Пyтлeр

140

Бля д

преди 2 години

Този джуджан беше готов да приложи тази тактика и във Варна и Бургас с безбройните имоти, които беше финансирала путинската банда, но стана нещо и пияните руснаци се изнесоха. Слава Богу.

139

дежавю

преди 2 години

Все едно,че гледам как НАТО нападна Сърбия!И сега какво-Сърбия е проруска,а Украйна ще бъде пронатовска!И в двата случая нападателите загубиха!

138

Анонимен

преди 2 години

Добре взе си Източна Украйна какво повече иска.Не е време за войни,войната е най лошото нещо.Путин трябва да се спре,защото разпалва голям конфликт.Ще страдат децата,майките,възрастните хора.21 век не се решават нещата с войни.

137

Анонимен

преди 2 години

Според споразомението от Минск, Донецк и Луганск трябва да автономни републики и част от украйна като има 100км демитилизирана зона около тях.. Оказа се, че 2/3 от тях са пълни с украйнски военни вече цял месец! Питам след като Украйна са нарушили споразумението от Минск защо Русия да го спазва? Давайте русофоби, знам че злобата ви изяжда, но поне някой с мозък сред вас има ли за да ми обясни?

136

Анонимен

преди 2 години

Е, поне на всички се изясни кой кой е

135

младен

преди 2 години

"Той каза, че Москва няма да допусне появата на ядрено оръжие в Украйна."Това е пределно ясно на задокеанските фашисти. Нарочно бутаха за това за да има война.

134

Стар ефрейтор

преди 2 години

Путин играе ва-банк. Няма сили за дълга и изтощителна война. Трябва да превземе Киев веднага, 2-3 дни максимум.

133

Анонимен

преди 2 години

Добре,де много лоши били САЩ.Ама колко руснаци живеят в САЩ и колко американци в Русия?Какво би станало ако Байдън изгони руснаците от САЩ?Май ще отидат доброволци в украйнската армия,ми се струва!Защото те от много добро не са избягали от Русия!

132

Въпрос

преди 2 години

Форумите и болните на една страна, тук няма как да има филтър. Но! Какъв е този патос по националните медии? По бтв от един час дават някакви експерти, които надълго и нашироко обясняват как това е гениален ход, отдавна готвен план, стратегия срещу военни цели само. Какво героични намирате в това най-голямата, и въоръжена армия с най-много ядрени бомби да влиза в съседна държава, да плаши света с ядрена война и дефакто с унищожение на света? Кой допуска тези експерти и къде е осъждането??

131

Анонимен

преди 2 години

Русите научили какво е Блицкриг...

130

Анонимен

преди 2 години

До месец сраженията ще са стигнали до София, ама на повечето хора не им се вярва. Въпрос на време е и нанасянето на ядрени удари.