189

Отговори?

преди 2 години

Да видя русофилите как ще реагират, когато Русия нападне България, щото изведнъж ще претендират "Славянските страни трябва да са едно цяло". Кой от вас ще излезе да си защити държавата? А?

188

Анонимен

преди 2 години

НЕ НА ВОЙНАТА! НЕ НА ВОЙНАТА В УКРАЙНА! ПУТИН СЛУГА НА САТАНАТА! ВИРУСИ ВАКСИНИ ВОЙНИ ВИЕ ВСИЧКИ КОИТО ВЪРШИТЕ ПРЕСТЪПЛУНИЯТА СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО И ПЛАНЕТАТА СТЕ ЗЛИ ДУШИ ВИЕ НЕ ЖИВЕЕТЕ В БОГ! БОГ Е ЛЮБОВ И СМИСЪЛЪТ НА СЪЩЕСТВУВАНЕТО ВИ НА ЗЕМЯТА В ЧОВЕШКИ ТЕЛА Е ДА ИЗРАСТВАТЕ ДА ДАВАТЕ ЛЮБОВ А НЕ ДА УБИВАТЕ И РАЗРУШАВАТЕ! СПРЕТЕ ! НЕ НА ВОЙНАТА! МИР И ЛЮБОВ ЗА ХОРАТА НА ЗЕМЯТА!

187

Всички са в гьола

преди 2 години

Тава е цирк-първо вирос, после война,после военна положение и задължителни неща.... ни разбирате ли? Това начина да ни изтрибят! Всички играят една игра! Игра за тях,за обикновения човек .....кучета го яли.НО , Бог гледа.

186

ПроСоТо

преди 2 години

Щатите и НАТО са в основата на тая неразбория..Сто пъти им се каза:-"Русия НЕ приема разширяването на нато на изток и по-специално в Украйна"...Обаче ония си знаят тяхната.Искат да налапат ЦЕЛИЯ свят.....Но ще се задавят...."Като не щете мира,на ви секира!"...За съжаление,ще пострадат най-невинните,а Алцхаймера отвъд Океана ще ръчка пожара със сатанинска упоритост..

185

наблюдател

преди 2 години

Това е началото на края на Путин.

184

Анонимен

преди 2 години

Взривове се били чували в Киев еми това са от пиратките на Зеленски които пуска щото Байдън му е обещал да го подкрепя. Путин ако иска взвривове ще изравни Украйна със земята за 2 часа и няма да разберат. Понеже тези в Донецк и Луганск ги водеха украинци защо тогава ги обстрелваха фашагите от Бандера тогава? Кой стреля по собственият си народ?

183

Анонимен

преди 2 години

Постъпката на Запада, напомня ситуацията с Полша 1939 г. насъскваха УКрайна, насъскваха я....Путин нападна и те се дръпнаха. Обещаваме санкции и логистика.

182

Анонимен

преди 2 години

Ето ви го новия Сталин. Първо Украйна. После - прибалтийските държави. След това - Полша.След Полша - Източна Германия.

181

Гост

преди 2 години

Най-после нацистките бандити в Украйна, насъсквани от "цивилизования" Запад и корумпираната местна върхушка, може да бъдат спрени и хората да живеят спокойно след принуждението към мир.

180

Васко

преди 2 години

Жалко за др.Путин! Ще има съдбата на Хитлер!Но ще пострадат много хора и държави.

179

МАКЕ

преди 2 години

Браво Путин, даже доста закъсня...

178

Анонимен

преди 2 години

Вовата е прав!

177

Агресора

преди 2 години

се прави на демократ и обещава право на избор на всички народи,живеещи на територията на Украйна?!........Тоя е изперкал тотално,но по-лошо е,че ще страда света от такъв психопат.Путин е новия Хитлер!

176

Анонимен

преди 2 години

Запада прави грешка, че не се намесва. По същия начин, по който са се надявали едно време Хитлер да спре с Австрия или Полша, по същия начин Запада се надява, че Путин ще спре с Крим, Лугнаск или Украйна.

175

...

преди 2 години

Тоя е изперкал съвсем, щом говори за ядрени арсенали, разгроми и тем подобни, нещата са ясни. Винаги е бил примерен е изказванията си. Сега говори като Хитлер. Това не е Путин. Света е в голяма опасност.

174

анонимен

преди 2 години

Руските зверове показаха същността си. В Пловдив е започва бързо действие за премахване паметника на окупаторите от СССР, на върха на тепето Бунарджик. Да се организираме и премахнем всички паметници в нашата България,свързани с тези зверове в човешки образ,руснаците.

173

BIDEN ДИВЕРСАНТ

преди 2 години

ОТНОСНО ДОНБАС ДА СЕ ОХРАНЯВА .. ДОНБАС <КРИМ<КУРИЛСКИТЕ ОСТРОВИ И ДРУГИ РЕГИОНИ ВКЛ ПРИДНЕСТРОВИЕТО се ползват от БОГОВЕТЕ СА ОХРАНА НА ГОЛЕМИ ТЕРИТОРИИ>> ТАМ ТРЯБВА ДА СЕ ПОЛЗВА ПРЕДИМНО РУСКИ /български за контроли..ИНАЧЕ ПУТИН Е ЗАБРАВИЛ ЧЕ през 2014 година НЕ УСПЯ ДА ЗАЩИТИ КИЕВ И УКРАЙНА ОТ ОКУПАЦИЯ ЗАЩОТО ПРОВЕЖДАШЕ ОЛИПИАДА В СОЧИ А ДИВЕрсАНТИТЕ НА БАЙДЪН ТОГАВА НЕ ИМ ПУКАШЕ НА ПСИ ГЕНЕРАТОРЧеТАТА НА МАЙДАНА>Оставиха десетки милиони без работа и нападнаха ДОНБАС С ТАНКОВЕ

172

азъ

преди 2 години

След 2004 г, Беслан и разрушените от бомбардировки чеченски градове, вече бях наясно какво предстои за Европа и света. Не намериха начин да елиминират м-р Путин и той пое на своя поход с цел пълно разрушение на съществуващия световен ред. Новия Тамерлан, Чингиз хан или там за каквото се изживява. Съвсем естествено е, че няма да приключи с Украина, ще продължи. Тук вече някои се готвяс да посрещат с хляб и сол.. "освободителите". Бог да ни пази. Бог да опази човечеството.

171

ГОТВЯТ ТЕРОР

преди 2 години

В МОМЕНТА Охраната на Русия/ вкл Украйна, КАзахстан,БЕларусия следи милиони американски и други произведени под техен контрол пси активни оръжия вкл монтирани в лични документи,телефони,уреди за цифровизация в атомни подводници, танкове,самолети вкл в телат ана JOE BIDEN AND STOLTENBERG.. ДА се провери за имплантиране на чипове и НАНО СКЕНЕРИ В ТЕЛАТА НА АМЕРИКАНСКИ ПОДСТАВЕНИ НА ВЛАСТ ВКЛ ЧЕСТО ЦИТИРАНИ ПО ПОВОД ДИВЕРСИЯТА АНТИ РУСИЯ АНТИ УКРАЙНА<<

170

Анонимен

преди 2 години

Ми зеленски да се предава и това е...