144

Анонимен

преди 2 години

Крим, ДНР и ЛНР са руски територии..............свикна ли Байдън???

143

Анонимен

преди 2 години

Старият Джо е един мошеник...................истинският президент на САЩ се казва Доналд Тръмп!!!

142

Тошо

преди 2 години

За да се оправи една работа, треба да се разбърка!

141

Читател

преди 2 години

Санкциите ги налага единствено и само Господ! Чичо Джо,не хвърляй народите в нова трета, световна война.Прекрасно знаеш,че вече Белият дом е много близко до Москва,като имам предвид най новото оръжие на въоръжените сили на РФ!

140

Анонимен

преди 2 години

Повече ще ги уплашат с гей парадите им отколкото с тези измислени санкции.

139

Анонимен

преди 2 години

От години на никой не му пука за американските санкции или измислената им демокрация

138

Анонимен

преди 2 години

Русия трябва да бъде жестоко наказана, а политическия им елит да бъде съден за престъпления срещу човечеството

137

Анонимен

преди 2 години

Украйна не е регистрирала границите си в ООН от 25.12.1991 г. Тя не е регистрирана като суверенна сържава в ООН Според договора за ОНД Украйна е административен район на СССР респективино на Русия, която е правоприеник на СССР. Това се потвърждава от решенията на международните съдилища по имуществени спорове между СССР и чужди държави., териториите на които се намират Украйна, Беларус и Новорусия, принадлежат на Русия и никой не може да се разпорежда с тази територия без съгласието на Русия!

136

Зозо

преди 2 години

Аз вече въведох допълнителни санкции срещу Русия и повече няма да им пия водката и ще наблюдавам как от моите санкции икономиката им се срива все-повече:))))

135

тя

преди 2 години

Най -голям агресор в Света е САЩ! Под техен диктат е цяла Лат америка и само ако някой се осмили да води самостоятелна политика ще му спретнат "революция" ! Разтуриха целият арабски свят за да им вземат петрола а сега при послушните украинци искаха да правят воена база срещу Русия, номера не им мина!

134

БайПън

преди 2 години

Ще наложа на Путин забрана да ползва *** по голема нужда само веднъж седмично , като за по-сигурно ще изпратя посланика ни да контролира ,брои води записки за да нема грешки по изхожданията .

133

+++

преди 2 години

Много ми е интересно защо никоя медия не писа за искането на 7 щата да се отделят от САЩ.Защо не се разрешава на тези щати да се обособат като самастоятелни републики.Тексас е един от щатите които иска отделяне.Петициите за отделянето са публикувани на сайта на правителството.Това е истина не е фалшива новина и не е от вчера.НАТО да се намеси за решаване на проблема.Искаме разполагане на войски на територията на заплашените щати.Даже и български контингент ще изпратим като лоялни членове на НАТО

132

Анонимен

преди 2 години

Европа като налага санкции, санкционира себе си.

131

Зозо

преди 2 години

И Аз ще въведа нови санкции срещу Русия и няма да ходя вече там. Ще ходя само в САЩ на плаж с готини мацки и уиски:))))))

130

Shark

преди 2 години

На кого санкции? Ще спрете северен поток, и кой ще пострада от това? Германия! Мислите, че Русия няма къде да си изнася газта ли? Колко са смешни и жалки само. Не разбирам обаче как може цяла Европа да играе по свирката на изкуУфелия дъртак. Силно се надявам, че Германия няма да се поддаде на тази манипулация.

129

Анонимен

преди 2 години

Синергичният пинчер Радев се изказа на английски език:))) Просто киро написа с много грешки на английски, че "не одобрява" тези действия. Точно той, който с лекота наруши конституцията, а менторът му Радев затвори очи.

128

Аз

преди 2 години

След като признахте Косово по същия начин сега се чудите какво се случва, ем таа е...

127

Denko

преди 2 години

И какви са санкциите, щом сложиха военни сили в балтийските държави значи ги е страх , опърдяха кочана

126

Пурко

преди 2 години

Я елате пиленца при батко.

125

Анонимен

преди 2 години

Т.нар. Западен елит са смешници! На кого налагате санкции? Путин не се интересува от това! В този момент на Западът им трябват военни стратези, полицаи, военни инженери! Путин няма да се спре! Джендърите не искат да прочетат историята, но Путин я чете и знае, че действията на нацистите в началото на ВСВ и преди това на практика носят 100% успех! А тия ще налагат санкции!