35

SHEFA

преди 2 години

АБЕ ВИЕ НЕ СТЕ ДОБРЕ БЕ-ОЩЕ МАЛКО КЕ КАЖЕТЕ ЧЕ СТЕ ДРЕВНА ЦИВИЛИЗАЦИЯ ОТ МАРС И СТЕ ЗАСЕЛИЛИ ЗЕМЯТА-А ВСЪЩНОСТ СТЕ!?!?!?-НЕЗНАМ.-МЕШАВИНЯ.-ОТ КАДЕ ВИ ГИ РАЖДА АКЪЛО ТИЕ РАБОТИ ГЛАВАТА НЕМОЖЕ ДА МИ ГО ПОБЕРЕ.

34

Анонимен

преди 2 години

Ако продължават да упорстват скоро всички ше са албанци!

33

Анонимен

преди 2 години

До Мемфис Ако не бяха маке, щяхме да са турци при НАТО. Все тая.

32

SHEFA

преди 2 години

До Анонимен-41-ТОЕ ТУСЛЕВ ДА СИ СЕДИ У СЕВЕРНАТА МАКЕДОНИЯ ТОГАВА-НИЕ БЪЛГАРИТЕ СИ ИМАМЕ ЛИЧНИ ЕВРОПЕЙСКИ КАРТИ-Е ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО НЕГО НЕМА ЕС-МАКЕДОНЦИ ОБРЪЩАЙТЕ СЕ ДО Г-Н ТУСЛЕВ ЗА ВИЗИ.

31

Анонимен

преди 2 години

До Туслев: Да ме светнеш каква е била древната македонска писменост?

30

Аз съм..

преди 2 години

Руски американец... Македонски сърбин... Сръбски македонец... .македонски българин........ МНОГО ВАЖНО.......

29

SHEFA

преди 2 години

До Туслев- Е ТОВА Е ЕЗИКА НА ОМРАЗАТА-ЩО ТАКА БЕ ЧОВЕК?????-БЪЛГАРИЯ Е С 1300 ГОДИШНА ИСТОРИЯ-И С ТОЗИ ТОН И НАСОКА НА РАЗГОВОРА ОТ ТВОЯ СТРАНА РЛС МАКЕДОНИЯ НЕМОЖЕ ДА ВЛЕЗЕ В ЕС.-ЗАЩО НИ МРАЗИТЕ??????

28

Анонимен

преди 2 години

Еее македонци.Гърците казват че сте гърци.Сърбите казват че сте сърби.Българите казват че сте българи.А албанците казват че не ги интересува какви сте защото накрая ще станете албанци.

27

Туслев

преди 2 години

Хайде да не се обиждаме на булгури. Македонците са къде по-древен народ, булгурите са некви дошли от степите, без писменост, но с претенций.

26

Анонимен

преди 2 години

Работа с тази делегация на българи от Северна Македония е малко странна.Появи се в последната една година точно кога Северна Македония ще влиза в ЕС.И те вместо да са доволни ,се оказа че са недоволни.Странна работа.

25

Гласоподавател

преди 2 години

Македонците са си македонци, балгърите са си балгъри. Точка.

24

Анонимен

преди 2 години

До шопендар НАТО са съюзници на СССР и дори карат Турция да нападне България в 1944 г. и да я подарят, България щеше да се потурчи ако не беше СССР,

23

Анонимен

преди 2 години

Македония трябва да е в ЕС. Сърби и руснаци ще си умрат на мъка.

22

шопендар

преди 2 години

дедовците им бяха българи,но сърбите и комунистите им промиха чутурите и сега не са сигурни какви са.кръвта вода не става,ама знае ли човек,от кръстоската между българи и сръбска демагогия се родиха македонци

21

Анонимен

преди 2 години

Има 100000 български паспорта в Северна Македония.На фона на цялото македонско население това е голям процент. И да се оставите някой да ви мачка ?Нещо не се връзва.

20

художника

преди 2 години

До Бунгарвсички в Пиринска македония са българи, а ако има такива които се самоопределят като македонци, попитай техните деца като какви се определят, да видим какво ще ти отговорят! Ако кажат че са македончета, ще ви призная етноса.

19

Анонимен

преди 2 години

Хайде пускайте РС Македония в ЕС, какво се правите на руснаци

18

аа1830

преди 2 години

След втората официална среща между президент и българи от Македония, да очакваме и втора среща на Стево с омовци.

17

ДАНС

преди 2 години

Вярно е, че дядовците им са били българи, но сега те са горди македонци. При това северни. Особено почетният им вече лидир Каракачанов, от Русе ! Според историците на България и ВМРО, русе сигурно вече е част от РСМ ! Честито на управляващите и опозицията. Те пак са на различни мнения за декларациите. Какво стана с имунитета на Пеевски ? Не може да им яде кюфтетата на Цонев и останарите депутати от ДПС безнаказано.

16

Gogo

преди 2 години

1. Рсм да обяви официално и писмено, че езикът им е български(евентуално, диалект на българския);2. Да признаят официално и писмено, че народите ни имат обща съдба и история до средата на 20 век;3. Да се откажат писмено от всякакви претенции за македонско малцинство в България;4. Писмено да декларират, че нямат териториални претенции към гоцеделчевско и благоевградско!Ако не направят това вдигането на нашето вето ще е най-най-голямата ни грешка! рсм са поравно българи и шиптъри! Внимателно!