55

Gancho

преди 2 години

Дядовците ви може и да са били българи,но бабите са ви били македонки.Хубаво е да се срещате с македонците в България и да се изясните кой на кого е брат.

54

BOLGAR

преди 2 години

Самият факт, че идваш тук и сам си слагаш плюсове, вече 10 си си нацъкал, говори за това кой е прав. Как знам, че сам си ги цъкаш? Освен, че тук отдавна сме само двамата, и аз си нацъках 2-3 плюса, ей така, да пробвам дали става. Фактът, че пишеш под няколко прякора, в опит да излъжеш, че сте няколко човека, също говори за това колко си убеден в правотата си, хората които говорят истина не ползват такива методи. Край, толкоз от мен тук!

53

Лойко

преди 2 години

Явно работата от държавната машина в България дава резултати.Пълна дезиинфорнация и манипулация.Тотално промиване на мозъци със стройна система от исторически лъжи и измислици, поднесени и представени от платени български пишман учени с престижни научни титли и ченгета доносници.Не се учудвам,че заблудата е пъла по Македонския въпрос.

52

BOLGAR

преди 2 години

Колко удобно, бежанците били основно от Беломорска Македония, а десетките хиляди бежанци от Охрид, Битоля, Дебър, Тетово, Кичево и т.н. сигурно и те все от Беломорска Македония са идвали. Така се опита да прескочиш другия въпрос за македонците от Вардарска Македония и защо не се връщат в свободната югославска република Македония, ама нещо не ти се получи.

51

BOLGAR

преди 2 години

Колко удобно, не идвали в България, идвали в Пиринска Македония. И защо не са останали там, а се разселват по цяла България? А защо не са бягали към Вардарска Македония? Сега ще ми кажеш, че държавата насила ги разселила нали, нещо за което нямаш никакви доказателства, но понеже действително се разселват из България и понеже няма документи, че не е било насилствено, значи е насилствено нали. Върви доказвай, че нямаш сестра.

50

Бунгар

преди 2 години

BOLGAR,основно бежанците са от Егейска Македониа и причината е,че са изгонени от гърците за да се освободят земите за репарации на Гърция,тъй като България е от губещите войната и най близкото място за преселение е Пиринска Македониа и Вардарска Македониа. Така наречените манжири/преселници/ от Мала азия гърци,изгонени от Турция се настанявят в техните домове на момента.Бежанците са идвали в Пиринска Македониа,а не България.Тогава е било по различно от сега.

49

BOLGAR

преди 2 години

Никой никъде не е споменавал македонците като народ в Македония нито османските власти, нито чуждестранните пътешественици минали през Македония. Когато говорят за местните винаги споменават българите и то като най-многобройни. Защо македонците бягат от гърците, нали за тях македонците са гърци? Защо след формирането на югославска република Македония, македонците от Вардарско дошли в България не се връщат по родните си места нали уж са македонци? Отговорът е един и само един, защото са българи!

48

BOLGAR

преди 2 години

А османските преброявания, където фигурират всякакви етноси на Балканите като евреи, власи, *** и други, а само македонци няма и те ли са български лъжи и манипулации? Ти *** ли си бря, още малко ще изкараш османлиите великобългарски шовинисти. Защо 1944 изчезнаха българите в Македония? Твоята истина почва от 1944 година и на нея вярват само ***, затова всеки истински македонец може да те обори и за това малко хора се занимават с твоите спамчета под всяка статия за Македония.

47

Лойко

преди 2 години

Ами те и ромите са българи.Всички са българи и неразбирам,какъв е тоз стремеж да пишем куцо и сакато да е българин. Граждани български -да,но етноса си остава, кой турчун,кой македонец,кой ром,кой аременец,кой евреин,кой татарин и т.н

46

Бунгар

преди 2 години

До BOLGAR. Точно и ясно описани български лъжи.Никой никого не е карал насилствено да се пише македонец,особено 200 000 граждани в Пиринска Македониа 1946 и 1956 год. при преброяванията. Защо 1965 изчезнаха 180 00 македонци в България? Ето това беше насилствена асимилация. Напознаваш истината.А,тези лъжи за насилсвено самоопределяне на македонци ги запази за себе си.Българската пропаганда и манипулация е позната на хората които мислят.

45

BOLGAR

преди 2 години

До Бунгар - Всичкото това с паспортите, където пишело македонец/македонка си го има точно и ясно описано как и защо е станало, това че ти се правиш на луд и наричаш комунистическия терор родова памет си е чисто твой проблем. Те и българите мюсюлмани по кръв са българи, но казват че са турци, защото, нека сме прями, по-голямата част от тях са прости и приравняват мюсюлманството към турски етнос, както такива като теб приравняват принадлежността към областта Македония към македонски етнос.

44

блинки

преди 2 години

Вече е решено да им клекнем. Само дето са били пътя и вярват на шапкаря. Поредната гавра се случва, но продължаваме промяната.

43

Анонимен

преди 2 години

Изчедвайте бе папагали такива неразбрахтели че неви искаме

42

Анонимен

преди 2 години

а бг обвинява русия че си защитава укр -руснаци защо ли защо защо ли защо вие не трявба да ги защитавате това го изисква сащ ваще стопани

41

Само така

преди 2 години

Активност трябва !

40

Анонимен

преди 2 години

ЕС е ДПС . Членството е против България и в полза на сутеньорите от ДПС

39

Анонимен

преди 2 години

И ко ся ??? Дърт душманизма на евроге.йзма са оказа решаващ в битката на запада срещу истока . Кой ще спечели ли ? Ами няма да е дърт душманизма на евроге.йзма ;) Както каза Ванга - Русия ще се възстанови и ще си върне територии те а дърт дошманите от ЕС и НАТО ке дуааат супата. Тове не са мой думи а на Ванга :) А ко ще стане с дърт душманите от герб и ЕС ??? Ке ум.ра.т :))) От наглост най душманска

38

Анонимен

преди 2 години

Почти всяка седмица или месец тия макета все някаква гяволия измислят. То не беше, че Исус е от Охрид. Не беше, че са имали пирамиди по-древни от египетските. Че друидите са македонци и са правили Стоунхедж. Че Колумб се е казвал Ристу Кулумбовски. И пак нищо няма да стане. Ама... имат си като официален език също и албански. Да не го забравят, че след 20 години ще им потрябва в ежедневието... хехе...

37

Ванче Михайлов

преди 2 години

Дедовците на македонците бяха чисти българи, а техните синове и внуци станаха српски мекерета.

36

SHEFA

преди 2 години

До Анонимен -44 ПО ДОБРЕ С АЛБАНЦИ -САМО ТЕ НЕ ГИ Е СТРАХ ДА КАЖАТ КАКВИ СА-НЕ ИМ ПУКА ЧЕ ЖИВЕЯТ ТАМ.