30

Ади бе

преди 1 година

Според Сорос е непредсказуем и непредвидим. :-)

29

Анонимен

преди 2 години

Забавно забавяне на завряното. Дипломатите се махнаха от Киев. А днес украински тв канали излъчиха че Радата е полупразна и че никак немалка част от укр депутати са напуснали Украина със самолети. Та забавното е че автобусите, багоните и вановете с които 5-10 годишните деца на Донбас бяха спасени от бомбите се завръщат в Донецк с 25-45 годишни руски деца, А са? А лили? Е леле мале. Забавното забавяне ще забърза и на урутите ще им наврът ненавряното до пъпа.

28

И.Б.

преди 2 години

До 24Докога ще ви уча на граматика? Правилно е "Своих не оставим" - вин. падеж мн. число, равняващ се на родителния, защото става дума за живи същества.Като претендирате за знания на руски език, поне се консултирайте с човек, владеещ този език.

27

мдаа

преди 2 години

Според Путин Украйна не е съществувала пкато вържава по време на царизма , то и Финландия и Полша били завладяни от руската импария ,но после се освобождават след Браст-литовския мирен договор. Сега са тръгнали руснаците към Украйна да въстановяват руската империя .а не знаят че украинците са им приготвили финландска баня като през 1941.

26

Много предсказуем

преди 2 години

Ходорковски - като може да предсказва, защо му се случиха непредсказуеми неща?

25

ОБЕКТИВЕН англофил

преди 2 години

ОБЯСНЯВАМ КАТО ЗА АБОРИГЕНИ: Какъв е всъщност проблема? САЩ - икономика 1 (на хартия) - искат да управляват света ЕДНОЛИЧНО от позициите на крайната левица. Комунизъм, сър. Другите лидери - Китай (икономически и донякъде военно) и Русия (военно и донякъде икономически) - обаче искат по 1/3 дял от СВЕТОВНАТА БАНИЦА. Световният шампион отказва мачове на претенденти! Докога обаче? Ето, нещата тръгнаха. За съжаление, надолу за Запада, който няма полезен ход.

24

Обективно

преди 2 години

Търпението на рашките се е изчерпало, наглостта на НАТТО е стигнало предела си - идат неспокойни времена!

23

нднс

преди 2 години

ходорковски е крадец иубиец един ден и той ще си получи заслуженото в англия

22

До 24

преди 2 години

Е МИ ТО В БГ ДОСТА " СВОИ" ИМА КАКТО СЪДЯ ОТ ТЕБ САМИЯ. И КАКВО СЛЕДВА, А?

21

не може да бъде!

преди 2 години

И все пак има доста истина в това ,че този акт за признаване на Добаските републики е една проява на декомунизацията на Украйна!?Какво е Украйна по време на руската империя и в първите години на съветската власт !?Крим,Донбас,Харков,Одеса,Мариупол ,Николаев,Херсон -всичко това са руски територии,дадани на Украйна от болшевиките !Путин правилно казва,че ако Украйна иска декомунизация трябва да се откаже от тези територии!?

20

Путин сказал

преди 2 години

Свои не оставим...

19

Анонимен

преди 2 години

Има ли вече селфита от окопите? Какво става с мобилизацията у нас? Въпроси, въпроси...

18

Анонимен

преди 2 години

Ще има мир в двете народни републики. Жителите ще се върнат. Украйна ще спре да ги напада.

17

Пледирам

преди 2 години

...за по- твърд отговор на руската анексия! Спрете го сега, защото той нас ще спре завинаги!

16

Обективно

преди 2 години

ОТНОШЕНИЕТО НА СВЕТА КЪМ ПУТИН ТРЯБВА ДА Е ТОЧНО КАТО КЪМ ХИТЛЕР. ИНАЧЕ ТОЙ ЩЕ СИ РАЗВЯВА БАЙРАКА ДО НЕОПРЕДЕЛЕНО ВРЕМЕ.

15

СС

преди 2 години

Където има руснаци Русия не изоставя своите !!! САЩ нямат работа в Източна Европа !!!

14

САМО ПИТАМ

преди 2 години

АКО НЯМА ОТГОВОР НА НАТО НА РУСКАТА АГРЕСИЯ - ЗА КАКЪВ НИ Е ИЗОБЩО НАТО?!? ЗА ПРИКАЗКИ ЗА ЛЕКА НОЩ ЛИ?!

13

Ivan

преди 2 години

Ходорковски заедно с майка си засипваха Путин с писма да го помилва,и когато Путин реши все пак да го помилва и пусне доста по рано Ходорковски избяга в Великобритания от където като плъх не спира да говори това което искат да слуша Запада. Лошият Путин който го помилва заради майка му....

12

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен хаха, мокри сънища - Китайците на север не виреят, преди няколко години падна сняг в Хонг Конг - измряха стотици. На Китай и Русия им е ясно, че трабва да си пазят гърбовете, ако останат сами ще са следващите. За кво му е на Китаеца да се бие за неща, които с лекота може да изтъргува. Китайците не са прости хора.

11

Сата НАТО

преди 2 години

Нашите управляващи не са управляващи, те само ни предават поетапно на руснаците. Досега навсякъде, където се е намесил Макрон, сме били предадени. Руснаците само се засилват за сметка на пасивността на западните лидери. Един ден ще дойде и нашия ред да ни обявят за незаконно заселили се върху територията на руската Задунайска губерния