12

интересно наистина

преди 2 години

Интересно че не трият Веселина по-доло. Но ако някой каже какво мисли искрено и лично, тогава си лишен от право на глас.

11

1996

преди 2 години

Аз този филм съм го гледал вече.

10

анонимен

преди 2 години

Нима има разумни и здравомислящи хора,които се надявали,че тези псевдоХарварди ще сътворят нещо разумно.То почти няма икономист или финансист,освен от присъдружните партийки,който да не разкритикува този бюджет.Обаче Кокорко продължава да се кокори и да се инати.А пък Киро толкова се опиянява от властта,която така неочаквано му падна отгоре на празната кратуна,че не знае на кой свят се намира.

9

да

преди 2 години

В Министерство на финансите! Там най-вече и първо тихомълком се увеличават заплатите!

8

До 7

преди 2 години

Ами, разбира се, че ще получават! Все пак те са академици, хора на науката, открили нови неща, обогатили земното познание, цял живот са се трудили, за да станат на европейско и световно ниво, а не като теб....да стоят и да коментират из форуми!

7

Коментар

преди 2 години

Значи бюджетът е насочен към пара3итиращите(цял живот уязвими групи)!Опъвай врат българино робе да бачкаш за 700 кинта че да раниш няколко милиона многодетни чингапуци,чиновници,милиции,мутри,парцалеси и джукеси,артисти,певци и музиканти,музейни работници,докторя и ковидистерици и още безброй свободношляещи се индивиди!

6

Анонимен

преди 2 години

Ще доведе до обедняване. Няма да има увеличение в повечето сфери, инфлацията яде доходите, а на фона на това нашите политиченца щели да се присъединят към санкции за Русия. Утре пак ще обясняват, как цените се дължали на световната обстановка, с ме на тях. Канадецът ще бяга в Канада. Лорер където си ще. Драскачите от чужбина не да тук. Ние ще си го отдаваме. Пълна забрана за гласуване на хора, които не живеят постоянно в Бг. Заради тях сме на тоя хал.

5

Анонимен

преди 2 години

Академиците и член-кореспондентите получават по право - половин депутатска заплата - т.е. 3000 лв. После пожизнени пенсии от 2000 лв.

4

Анонимен

преди 2 години

Не

3

Анонимен

преди 2 години

ше доведе до по високи цени .

2

Анонимен

преди 2 години

"Бюджетът е насочен към увеличаването на доходите на най-уязвимите групи" - в превод стимулираме мързела и простотията. За какво да работя, след като ще капят пари от небето? Да работят балъците, на мен не ми дреме. За какво да уча, след като така и така ще изкаравам колкото смотаняците които се скъсват от учат? Да живее великото либерастко подравняване. Ама после сме били бедни - с мързел и простотия толкова другари и другарки екохипита.

1

Анонимен

преди 2 години

Ще доведе, ако е в рубли, е сигурно...