12

Като две локви пикня

преди 2 години

Не я гледам тази тъпня.

11

Анонимен

преди 2 години

Беше потресаващо - те го възхваляват. Среброто направи Риана сериозно, Радков беше карикатура. Иначе песните за вечертя бяха скучни или досадно повтарящи се. И следвщата седмица са или смо_тани, или и друг път са правени. Но това проскуба_ният не го интересува - нали приходите текат към него.

10

Бебо

преди 2 години

Една СЕКУНДА реклама в гледаемо предаване струва между 1500 и 4000 лева. Сметнете 25 минути по 60 секунди и ще получите които си делят телевизията и арменеца. Мисля че средно се пада около три милиона на 1 час. На частните телевизии според закона се полагат 25 минути реклама на един час. А честито. Гледайте, карайте се кой е по-добър, спорете, смейте се на едни и същи журита и гости...те си лапат..и вие също лапате, но какво...

9

Анонимен

преди 2 години

Лошо впечатление направи подмазване то на Геро и особено Рачков към Халваджиян...Как ли не се излагат за някой лев. Грозно, недостойно, отвратително.А Халваджиян намерил село без кучета, взема едни немъчени пари и хвърля трохи на блюдолизците...Ама не е луд този с баницата , а ние, дето му я даваме.

8

Габи до 3

преди 2 години

Парите идват от рекламите, които заемат повече време от изпълненията. Тези рекламодатели заслужават никой да не гледа предаването. Учудвам се и на гласувалите при такива формати. Ако има такива, значи няма криза.

7

Интелектуалец

преди 2 години

Гледайте по цял ден Рацков и се запитайте защо сте толкова умни и защо толкова много сте допринесли за България

6

Краси Радков

преди 2 години

преигра в тази роля, нищо качествено, правеше се на клоун. Но журито го издига нагоре.

5

Galinski

преди 2 години

Предаването трябва да се казва ТРАВЕСТИТ ШОУ , а не като две капки вода.Няма друга такава смрад!

4

Перниканец

преди 2 години

Taка беше, но ъгли-дебеланко му даде 3

3

Анонимен

преди 2 години

И този ще го изберат за президент някой ден...

2

Аз промяната

преди 2 години

Как е възможно такава безвкусица и некадърност да се лансират КАКЪВ е този Радков за какво е там като не става Потрес е това Предаване ОТКЪДЕ толкова пари като има толкова КРИЗИ Такава е цялата система в България

1

Петров

преди 2 години

Какво ли не правят по елементарните хора за пари.