Мариана Попова грабна победата. Снимка: Нова тв

Мариана Попова грабна победата в "Като две капки вода", след като впечатли с превъплъщението си в образа на Rag’n’Bone Man с парчето "Skin".

Първи на сцената излезе Руслан Мъйнов в ролята на рок легендата Фреди Меркюри и изпълни вечния хит на Queen "Don’t Stop Me Now". Въпреки приликата му с Милко Калайджиев, той положи началото а една силна вечер.

Крисия ни върна към хита на Бритни Спиърс „Oops!... I Did It Again”, a Анелия развълнува зрителите с песента „Панаири“ на Лили Иванова.

Първият мъж, който влезе в женски образ бе Александър Сано. Той изгря на сцената като сексапилната Риана и остави публиката и журито без думи след изпълнението на песента „Love On Brain”.

Колегата му Краси Радков обаче бе в центъра на шоуто като Бионсе. "В това шоу има трудни задачи. А понякога направо невъзможни задачи. Тази беше от тях. Свалям шапка на професионализма ти. Можеше да преиграеш образа, но ти се стара да направиш Бионсе. В това шоу печелят хората, които приемат сериозно задачите", сподели Маги Халваджиян след изпълнението.

Моню Монев пък се справи отлично с имитацията на Николина Чакърдъкова и изпълни песента „Пий, куме“, а на сцената бе в компанията на танцьорите от Неврокопския танцов ансамбъл.

Есил Дюран също дебютира на сцената като изпълнител от противоположния пол - като Дамиано Давид от Maneskin.

Алисия напълно излезе от кожата си с имитация на Богдана Карадочева, а безспорно един от най-добре изградените образи бе дело на актьора Дарин Ангелов като Мийт Лоуф.

Следващата седмица зрителите ще видят Руслан Мъйнов преобразен като Крисия, Алисия ще влезе в образа на Володя Стоянов, Моню Монев ще е Джеймс Браун, Есил Дюран ще излезе на сцената с изпълнение на AC/DC, Крисия като Барбара Стрейзънд, Анелия ще имитира Ед Шийран, Краси Радков ще влезе под кожата на Мими Иванова и Развигор Попов, Александър Сано ще трябва да имитира перфектно Гери-Никол, Дарин Ангелов ще се превъплъти в Ани Ленъкс, а Мариана Попова ще изненада зрителите като Румънеца и Енчев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase