15

Анонимен

преди 2 години

Направете си реформа.

14

Анонимен

преди 2 години

ЗАКРИВАЙ ПОЛИЦИЯ, СПЕЦИАЛИЗИРАНА ПРОКУРАТУРА, АМА НЕКА СИ ОТДЪХНАТ ОЛИГАРСИ,МУТРИ БАНДИТИ, ЧЕРЕПИ- АМИ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ ИЗБРОЕНИТЕ ИНСТИТУЦИИ НАПРАВИХА ЖИВОТА ЧЕРЕН НА ЧЕРЕПИТЕ- АМИ ДАЖЕ НЯКОИ СИ ЯХНАХА САМОЛЕТИТЕ И ЗАМИНАХА КАТО ЗАЯВИХА-..АЗ НА ТАЯ ИЗМИСЛЕНА ДЪРЖАВА НЕ ДЪЛЖА НИТО СТИНКЪ- Я ВИЖТЕ КВИ ГЕНИИ ЗАЩИТАВАТ ИНТЕРЕСИТЕ НА ЧЕРВЕНИТЕ ЧЕРЕПИ- СЛУШАТЕ ЛИ ИЗЯВИТЕ НА МИНИСТЪРЪТ НА ПРАВОСЪДИЕТО- АМИ ТЯ Е ПРОСТО ГЕНИЙ КАТО ПРОСТО КИРЕ....НАПЪВАТ СЕ, ПОСЛЕ СЕ ОТПУСКАТ И НА ТО ИЗЛИЗА..

13

Пешо

преди 2 години

А като искат заплати - това с какво подобрява условията за труд? Това реално изяжда условията за труд. Ето - напр. нищо не пречи да се намали двойно бройката на нищо-правещите (и пак ще са най-много на глава от населението в Европа). И след това със същите пари - да се увеличи с 25% заплатата на останалите и с 25% увеличение за условията за труд. Така ОК ли ще е? Ще покрие исканията на протеста.

12

Анонимен

преди 2 години

Пита се защо полицайчетата спаха. Ели 12г и не стачкуваха ??? Чак сега се сетиха ??

11

Анонимен

преди 2 години

Полицай и труд са несъвместими понятия.

10

Анонимен

преди 2 години

Горките полицаи. Да не разправям как съм си прекарвал в София, вързан с белезници за пушене на трева заедно с още 8 момчета на 18-26 всички хванати с трева. Голям контингент сме няма що. Всички до един бяхме или студенти или работещи, ама видите ли за да отчита съдебната система дейност ни осъдиха за да ни вземат по 1000-2000 лв на глава. Единствения друг в районното беше пиян на кокал таксиджия, който 7 часа не можеше да си стане на краката, ама накрая си го пуснаха да ходи да си шофира.

9

зелен чорап

преди 2 години

промяната е във всяко РПУ дамаджана за чашков

8

Чичо

преди 2 години

Миланов като беше ръководител в мвр какво промени. И как от служител в КАТ се става директор на служба БОП, явно много е слушкал и папкал.

7

Анонимен

преди 2 години

Кое му е трагичното, че се возят в патрулките и никаква работа не вършат. Освен заплатата, получават куп бонуси, безплатна карта за градски транспорт, първа категория, 20 брутни заплати при пенсиониране. Къде го има това другаде?

6

Анонимен

преди 2 години

Идеални са условията, напълно отговарят на качеството на служителите и вършената от тях работа.

5

Гроби Таласъмо

преди 2 години

...сержант Кочев, вие защо вече трети месец не сте ходили до касата да си вземете заплатите? Ама то и заплата ли имало? Пък аз си помислих - на ти пистолета и се оправай сам

4

Протестиращ

преди 2 години

Искат да кажат, че криенето в храста до хранилката се води работа ли?

3

Анонимен

преди 2 години

Условията на труд лоши. Заплащането ниско Работата много,при това опасна ,но никой не напуска. Освен това със зъби и нокти драпат да се уредят на хранилката. Връзки,рушвети,за едно място по сто кила се явяват. Мазохисти ли са ,какви са? Или нищо друго не могат. От моите съученици само най-големите некадърници, двойкаджии, крадци и мошеници, станаха полицаи.

2

Стамат

преди 2 години

A! Полицията започва да работи ли? Или само ще наливаме едни пари за удобство на едни, които не се мърдат по цял ден?

1

Анонимен

преди 2 години

Защо го показвате толкова често във вашия сайт този агент на ДС ?