15

Анонимен

преди 2 години

Първо вместо "С кой играем" правилното е с" кого играем", бели пеперудки, второ разбрахте ли срещу кого играете, ами срещу ЦСКА , които ви обърнаха за 20 мин...do you understand?

14

Анонимен

преди 2 години

То ясно защо беше пуснат урсула, да бави и нервира съперника, ама не му се получи, кайседо нямаше никаква вина, онзи мизерн..ик се строполи върху него

13

Анонимен

преди 2 години

Това не е казус, това е цирк. А бате Венци е абсолютен ***.

12

Анонимен

преди 2 години

На нормалните хора това им се случва всеки ден, когато извикат линейка! Ако изобщо дойде!!!

11

Нострадамус

преди 2 години

На този симулант Господ му прати хабер! Почти всички не вярваха, че е толкова сериозно положението. А и как да вярват като по време на цялата си кариера той е бил откровен СИМУЛАНТ!!!

10

Стопаджийка

преди 2 години

Тая линейка е на болница Люлин.Там всичко е втора употреба.

9

9

преди 2 години

Журналиста, нямате ли някой да ви чете и поправя съчиненията.Глътнал си бил езика. Човека е в безсъзнание след удър в главата. Става ясно, че е било временно и без кой знае каква интервенция идва в съзнание.Комицио и черопномозъчна травма с амнезия.

8

malart

преди 2 години

Петков рекорд ли иска да постави. 50-години на вратата

7

Факт

преди 2 години

На въпросът ''С кой играем ? '' е отговорил правилно

6

Анонимен

преди 2 години

Венци сикаджията, да се беше погрижил, ама той е зает да плюва Бербатов.

5

Анонимен

преди 2 години

Кореком Тошко, оле!:)))))))) Пазарувайте с мерак!

4

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Линейката е Volkswagen Transporter T4. Старата версия преди фейслифта, което значи, че в най-добрия случай е произведена 1995та. Нормално е за бус на над четвърт век да му заяжда ключалка, която почти не се ползва, проблема се решава като един път месечно шофьора "раздвижва" ключалката с WD-40, но като цяло тая линейка е за моргата вече. Като гледам как е поддържана. Амортисьорите на задния капак не държаха и ако някой не държи капака с ръка, Петков можеше и да го обезглавят докато го вкарват.

3

MaйMyнaтa

преди 2 години

Малко му е на сигаанина пpee6a една титла на Левски, и така му се пада като ухапа ръката която го хранеше с години

2

Според мен

преди 2 години

Тази потрошена "линейка" е частна. Държавните ги знае всеки - Ситроен. Срам за Маджо - да им купи една линейка на частната фирма и да си избива парите от охрана на неговите мачове. Айде нема нужда да печелите и от здравето и от живота на футболистите.

1

ФУТБОЛИСТЧЕТО

преди 2 години

Това направо е бомба със заксънител! Футбол, който нямаме + медицина, която също нямаме - на едно място... Просто уникално!