11

сешлисе

преди 2 години

Изгорял ферибота ,а вулгарисите ги няма.

10

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 2 "България прати ли свои хора на място?" С какво да ги прати, надуваеми лодки ? Нямаме медицински или спасителни хеликоптери. Нямаме медицински или спасителни кораби. Военната ни флота и авиация е на трупчета. За толкова години безхаберие, не можем да реагираме адекватно на бедствия и аварии на собствената си територия, камо ли да предприемаме спасителни мисии зад граница. Ти се моли, да не ни удари земетресение, че да видиш тогава какъв кошмар ще настане.

9

Анонимен

преди 2 години

До Точка За печалба са там и зимат по 5 бона $

8

Точка

преди 2 години

До Анонимен Нищо подобно.Хората са отишли там за да хранят семейства.И аз съм бил на такъв ферибот.Камионите повечето са нови.А за шофьорите има винаги каюта в билета. Тава че някои са пренебрегнали правилата за безопастност сега ги прави жертви.

7

Анонимен

преди 2 години

Най-интересното е какво е причинило пожара. Конкретно на този ферибот съм се возил, когато правихме роудтрип из Италия и е нещо страшно. Българите ги познаваш от 200 метра. Тотален потрес. Никакви хигиенни навици, опъват се палатки, спи се на забранени места. Каютите са пълни с туристи, тираджиите нямат пари за каюта. Кой знае какво е станало... Дали нечия кола не е пламнала в гаража? Строго забранено е за коли с газ, ама нашенците ги знаете какво карат...

6

Шкембата

преди 2 години

Няма и да има.

5

Анонимен

преди 2 години

Дано да ги намерят живи и здрави, заедно с двамата гърци и един турчин. Според гръцките медии 10 души са в неизвестност ( 7 българи, 2 гърци, 1 турчин)

4

Анонимен

преди 2 години

Жабаски и Габриел се провалиха и с пакета моблилнос.

3

м

преди 2 години

пренасяли да

2

Анонимен

преди 2 години

България прати ли свои хора на място? Ей го къде е Гърция, съседна държава.

1

Анонимен

преди 2 години

Фирмите за ТИР трябва да платят по 10 милиона кръвен данък и се затворят.