49

Коведаро стъкмистики

преди 2 години

Коведарите са разобличени. За последните десет години смъртните случаи на ден са 290 души. Коведарите безсрамно лъжат че заради ковид сега уж умирали дневно над 400 души. Какви гусни лъжци са тия сами можете да видите от един брояч на живо в реално време показва броя на умрелите за деня. Изпишете България население 2022 CountryMeters.info преглеждайте всяка вечер от 23 и 50 часа отново починалите са ок. 285 души а не 400 както лъжат коведарите, тоест умрелите са толкова колкото ПлаНдемията.

48

Фарма мафия

преди 2 години

Фармацевтичната промишленост се "грижи" за твоето здраве така както Оръжейната промишленост се "грижи" за Световният мир. Какво е медицински фашизъм! Когато грижата за човека стане по голяма от самия Човек. Единствената жертва на ковид това е...Демокрацията. Две бели мишки си говорят. Едната мишка пита: ти ще се ваксинираш ли срещу ковид? Другата отговаря: да не съм луда да се ваксинирам, експерименталните опити с живи хора още не са приключили. Конфуций: който ходи като мишка котките го изяждат

47

Трябват ли връзки

преди 2 години

Искам да знам дали всеки хоспитализиран болен от Ковид има достъп до лекуване с моноклонални антитела, защото знаем, че това е твърде скъпо лечение. Вероятно е пак за богоизбрани.

46

а

преди 2 години

математика, ко вика?

45

анонимен

преди 2 години

най-новите опити

44

Анонимен

преди 2 години

План демията затихва, но няма да свърши, защото е финансово и властово изгодна за поръчителите. Не премахнат ли зеления сертификат, всичко е прах в очите, за да стегнат примката около човечеството в следващ момент, когато овцете са запладнили, приспани.Фашисткият сертификат е начин да ни подчинят и контролират и няма никакви медицински ползи от него! Не им пука за здравето и живота ни!

43

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 49 "След два дена пландемията свършва. Маските може да ги свалите и сега." Каква е варсията ви за жертвите след тази дата? Да сме подготвени отсега за смехориите ви.

42

Мангър

преди 2 години

Неведнъж съм заявявал, че най-ефективното лечение за Ковид е топла супичка и чайче. Моля придържайте се към ефективните методи на лечение, които предписвам като водещ експерт в областта!

41

Анонимен

преди 2 години

След два дена пландемията свършва. Маските може да ги свалите и сега.

40

Анонимен

преди 2 години

Професорчето е право във всичко. Ако искате да се излекувате от грип, трябва да си платите N хилядарки. Новата наука не признава нещо, което е под 5К. Забранени са: чай, имуностимулатори, аналгин хинин и др. . А гаргара да си направиш или да се намажеш с мас и ракия е престъпление срещу човечеството.

39

1-н

преди 2 години

Лечение с моноклонална антитела предлага ли се на Бай Каиш или е запазено за малцина известни, щото са известни?На тези дето чакат да умрат на стълбите това лечение прилага ли им се?

38

Диян

преди 2 години

По изключение една вярна статия тук. Но нека да видим какво се крие зад нея. Да, моноклоналните антитела са доста ефективни, но за това се знае от поне година. Впрочем ефективността им се отнася за ранен стадий, при вече хоспитализирани пациенти те са безполезни. Уловката е, че те са много скъпи и на практика недостъпни за амбулаторно лечение за повечето хора. Точно за това е тази по принцип вярна статия. Нито дума за ефективните лечения и особено профилактики, които са евтини и достъпни.

37

ОФ

преди 2 години

Голяма смъртност заради некадърни докторя! Влезеш ли в болница си пътник! Блокират ти бъбреците с антибиотици, *** ти тръбата в гърлото заради пътеката и си аут!

36

Анонимен

преди 2 години

Русия е в сърцето ми. Няма по-красива страна и по-красив народ. Това като им влезеш в музеите-откачаш от красота. били бедни-какво значи да си беден?

35

Лоло

преди 2 години

Те затова и затриха онзи хубав човек италианският доктор дето го твърдеше,ама още не бяха ваксинирали стадото.

34

Недоволен

преди 2 години

Боооклуцииии, дайте статия за Просто Киро да го наплюем и д ани с аопрай настроението, не ми дабайте, некви изглъфели дофторя!

33

Анонимен

преди 2 години

Хиперекстравагантна експериментална технология. Май с нея "излекуваха" Николай Щерев във Военна болница. Сега е моментът да се набоцкат желаещите да участват в развитието на науката и то като си заплатят участието в експеримента.

32

Анонимен

преди 2 години

Коментарите открито показват психичното здраве на българина... Трагедия.

31

Анонимен

преди 2 години

Моноклоналните антитела тая от къвто и пол да е, да си завре дет слънце не огрява.

30

Анонимен

преди 2 години

Ама това е само за богатите футуристи от кубичната земя. На плоската земя ковид няма, а хората от сферичната се питат какво, аджеба, се случва в ХонгКонг и по какви причини?