8

мда

преди 2 години

Фашисткото правителство гледа как да задушава децата с маски, а не да спортуват.

7

Анонимен

преди 2 години

Това правителство Франкенщайн нищо не прави.

6

Анонимен

преди 2 години

Какви физкултурни салони,те класни стаи с прозорци и чист въздух занямат. Това е съобщение от класната на шести клас в 109 училище. Здравейте,на всички, които бяха миналата седмица на дистанционно обучение казвам, а на другите напомням, че утре първият час ще се проведе от класната стая в мазето. Иначе пандемия било,тестове правят,от вируси бягат,устите им не можеш да затвориш. Трагедия пълна.

5

той видя

преди 2 години

общото между физкултурните салони и насилието??? а вие. поредният - всеки по реда си.

4

Анонимен

преди 2 години

Има ли двор- ами направете уреди и да правят физкултура. Я има един месец да не може навън я няма. Еле в Булгас- зима почти няма- какви салони?! Навън на чист въздух! В Швеция има детски градини в парка- няма сграда- цял ден целогодишно- в парка!

3

Ми5

преди 2 години

ВРЕМЕТО В БГ Е ТОЛКОВА ЧУДЕСНО, ЧЕ СПОРТЪТ НА ОТКРИТО Е ВЪЗМОЖЕН ОТ ФЕВРУАРИ ДО НОЕМВРИ. САЛОНИТЕ НЕ СА ЗА ПРЕДПОЧИТАНЕ.

2

Анонимен

преди 2 години

Това държава ли е?Орбан като дойде на власт първото нещо което направи е салони,игрища ,басейни децата да спортуват.Тогава го погнаха ,че трябвало болници но той почна да строи да спортуват децата .След това почна да стои болници .Заначи те могат а ние крадеме колко можем.Политици ние нямаме има изрезки които изпълняват поръчки на чужди.

1

Анонимен

преди 2 години

Физкултура, физкултураа! С обръч, топка и бухалка- дай да видя твойта пааалка!