97

До Тото

преди 2 години

Не обиждай Русия, която е световна сила и най- голямата държава в света с развиваща се икономика за разлика от обедняваща и намаляваща малка България. Такива бо-клу-ци като теб докарахте българската държава и българския народ до беднотия, просешка тояга и проституция

96

Тото

преди 2 години

Русия е гадна и долна държавица. Държи се като обеднял квартален пияница и пропадняк, който търсейки внимание налита на бой за да го забелязват. Славянско братство ???

95

Чипът

преди 2 години

За иконите незнам. Но още ходят да целуват *** мумия на Красная. Християните погребват своите мъртви. Не ги кормят, пълнят със слама и не им слагат крушки в ***

94

до анонимен

преди 2 години

""""Ами те руснаците обичат пропаганда с религиозни отенъци - иконите най-важни."""" ---- Знаеш ли, парите са важен атрибут в живота, но Вярата в Бога носи много повече полза!!! А, преживелите войната казват, че "в окопите няма атеисти"!

93

Анонимен

преди 2 години

Ончооо ,вземи си хапчетата,подлого!

92

Do 134

преди 2 години

Господинчо,мисли какво говориш,защото всичко се връща!Дано не доживеем нашите деца и внуци да се крият в бомбоубежища и да се евакуираме.Не че някой ще ни приеме,щото сме много свестни и уважителни към съседи.Плюем всички и всичко и пет пари не даваме за чуждата мъка.

91

до анонимен

преди 2 години

""""""Ох, ще се разплача от умиление...""""" ------ Не се смей, моли се да не бъдеш принуден да преживееш нещо подобно - природни бедствия или техногени катастрофи, пожари, война...

90

Morski

преди 2 години

До АнонименНе ,ще ги прегази!

89

Анонимен

преди 2 години

Ох ще се разплача от умиление...

88

иван

преди 2 години

това с борша ми хареса...

87

Анонимен

преди 2 години

Украинците си просят шамарите, унищожили са днес руски граничен пост на руско-украинската граница. Провокират руснаците за война. Ако продължават да закачат мечката, накрая ще тя ще се обърне и ще ги захапе.

86

Анонимен

преди 2 години

Дано да няма цивилни жертви и пострадали сред мирното население на Русия, ДНР, Украйна. Добре, че тази жена е взела със себе си най-скъпото и най-важното - свети Икони. Добре, че не е сама, а е в безопасност заедно с майка си, сина си и племенника си в Ростовска област (Русия)

85

ВАМ

преди 2 години

ПОКЛОН пред тоз който го е написал.ПОКЛОН пред тоз които е посмял да го побликува. БРАВО НА БЪЛГАРИЯ.

84

Анонимен

преди 2 години

Shark: Краварииии, спрете се беее. Ще ви приседне накрая, лошо ще ви приседне. На колко хора по целия свят съсипахте живота!!! Това ще ви се върне някой ден! ____________ 1914 започна всичко това. Путин и имперските му мечти ... На него (гаранта за териториалната цялост на Украйна!) да благодарят, че ги подкокороса към сепаратизъм, прати войски, уж тайно, (пък те си поставяха в мрежите и локацията!), леко и тежко въоръжение...

83

не може да бъде!

преди 2 години

За тези които се колебаят относно ставащото в Украйна ще припомня едно изказване на бившия президент на Украйна Порошенко,адресирано до Донбаските републики - "Нашите деца ще ходят на училище ,а Вашите ще стоят в подземията"-това е официално изявление ,като има подозрение ,че го е казал доста подпийнал ,но това не променя факта!Освен това знаете ,във виното е истината-in vino veritas!

82

Smurf

преди 2 години

Освен иконите и прортрета на Путин

81

Мумий Трол

преди 2 години

До Shark Можеш да апелираш за съвест, приятелю, само към хора, които я притежават!;)

80

Shark

преди 2 години

Краварииии, спрете се беее. Ще ви приседне накрая, лошо ще ви приседне. На колко хора по целия свят съсипахте живота!!! Това ще ви се върне някой ден!

79

ончо

преди 2 години

диктатора ***, насила депортира жените и децата на украинците от Донецк и Луганск в Ростовска област и ще ги държи заложници ако мъжете и братята им не се бият срещу освободителната украинска армия с фашизоидните терористични бойни групи на агентите Пушилин и Захариченко

78

Анонимен

преди 2 години

Пропаганда тече и от двете страни. Правят си експерименти с клетите хорица. Стремят се да ги смразят съвсем едни други. Грозна картинка!