13

Анонимен

преди 2 години

До 3 т ъ п на 91гр Горният текст е своеобразен връх в неказването на нищо полезно, но пък минаващо за отделна статия! Даже в зодиите и таро картите може да се открие нещо, а тука се пуля 5 минути какво е панел? Калник ли е, врата ли е, нещо пластмасово ли е..?. . . . . Не бе братчед, панелките дето сички се тъпчем вътре, така е и с колите сички се тъпчем вътре!

12

Анонимен

преди 2 години

До 3 *** на 91гр Горният текст е своеобразен връх в неказването на нищо полезно, но пък минаващо за отделна статия! Даже в зодиите и таро картите може да се открие нещо, а тука се пуля 5 минути какво е панел? Калник ли е, врата ли е, нещо пластмасово ли е..?. . . . . Не бе братчед, панелките дето сички се тъпчем вътре, така е и с колите сички се тъпчем вътре!

11

Анонимен

преди 2 години

Пасажерите

10

Чичо

преди 2 години

Абе не давайте акъл на вандалите, те и без това нанасят много щети по автомобилите на невинни хора.

9

bumper

преди 2 години

Най-крехките елементи в един автомобил са хетересексуалната репутация на водача и еърбеците и маникюра на водачката, докато си гледат в телефоня и карат.

8

шофер

преди 2 години

Източните лагерници направени от станиол и кенчета кока-кола го имат този проблем безспорно. Една лешникова градушка имогъва ламарините и праща буталата в картера. Нито един германски автомобил няма такъв проблем. Кеф ти ГеТе, ГеТеИ, М пакет, АМГ, ЕрЕс куаттро, ГеЕсИ или ЕсТе - яки коли!

7

Анонимен

преди 2 години

Огледала и стоповете се чупят лесно, след това са вратите. Ако някой сто килограмов индивид се увисне на тях, те сдават багажа.

6

Анонимен

преди 2 години

"Силен удар с юмрук може да счупи дори предното стъкло" поредната безсмислена статия. Чакам авторката на публикацията да се пробва, а ако не върже с юмрук, я приканвам да пробва с глава.

5

Анонимен

преди 2 години

Аз пък сънувах , че са ми откраднали 12 автомобила през годините , някои от които току що закупени , луксозни и нерегистрирани. Някои по евтини от по 4 - 5 000 лв.Паркирани пред блока и изчезнали. И за нито една не съм пускал сигнал за кражба в полицията. Какво означава тоя сън.

4

Топ сервиз

преди 2 години

Най големия и често срещан проблем е с течността на мигачите. На почти всяка кола тази течност липсва защото е изтекла и хората не я сменят редовно и от там вече се разбиват и лагерите на гърнето и почват да дрънчат гумичките на предните носачи.

3

тъп на 91гр

преди 2 години

Горният текст е своеобразен връх в неказването на нищо полезно, но пък минаващо за отделна статия! Даже в зодиите и таро картите може да се открие нещо, а тука се пуля 5 минути какво е панел? Калник ли е, врата ли е, нещо пластмасово ли е..?

2

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Най-крехките части на автомобила са съединителя, скоростната кутия и ангренажния ремък или верига. Смяната на съединител струва цяло състояние хиляди левове дори за евтин автомобил. Скоростната кутия се поврежда изключително лесно, започва да скърца или сама да изключва от скорост, ако не се внимава и може да струва повече от двигателя да се смени за някои модели автоматици.

1

Анонимен

преди 2 години

Предното стъкло да се счупи с юмрук??? Даже и Брус Лий едва ли може да го направи.