13

Анонимен

преди 2 години

Няма да ги спрат. Всички канадци са с тях, въпреки големи брой ваксинирани там. Народът срещу правителството си. Парадокс!!!!!!!

12

Нормален човек

преди 2 години

Оставете ни на бира !

11

Анонимен

преди 2 години

"по време на репресиите срещу протестиращите" Някой се опитва да използва думички, катосе прави, че не знае какво значат и то нарочно. Канадската полиция не е съобащавала нищо такова, защото не отговаря на реалността.

10

Анонимен

преди 2 години

Предполагам, че всеки, който вижда за какво става дума може да си направи сам извода за мащабите на измамата ковид 19.МОЛЯ СЕ КАНАДСКИТЕ ШОФЬОРИ ДА НЕ СЕ ОГЪНАТ И ПРЕДАДЪТ.

9

Мдааа

преди 2 години

Протестиращите транспортери да си грабват шапките и да идват в Европа, тук има глад за шофьори и никой няма да ги задължи да се ваксинират. Когато няма кой да ви развозва стоките ще се сетите кон боб яде ли. Може да си внесат послушници от Мексико, но с тях ще дойдат и другите екстри. Честито на новия ред! Жалкото е, че е под благовидния предлог за здравето на хората, а дали е така?!?!? *** с претенции са овладели ръководни позиции, за които нито имат значения, нито дупе да правят НЕЗАВИСИМИ

8

noFreeman

преди 2 години

няма такова нещо... не си измисляйте, а дайте видео не картинки... тази сутрин гледах в реално време - нямат помръдване камионите около парламента - 400 броя с махнати гуми нарочно и всеки по 40 тона... тука ги гони шубето и плащат да се пишат лъжи... страх ги тресе от обесването им скоро... този път ще бесим лошите а не Апостола на Свободата!

7

Анонимен

преди 2 години

Дори и да успеят да "прекратят протестите", нищо вече няма да е същото. Светът видя измамата и новия фашизъм, никой няма да допусне да се гаврят с него. Ще се намерят други методи за война. Край!

6

Анонимен

преди 2 години

Значи да изелзеш и да протестираш срещу това, че те убиват бавно и насилствено, че ти отнемат правата и те третират като животно вече е извънредно положение??? Голямата грешка на шофьорите е, че пропуснаха шанса да ги изметат всички още в началото. За съжаление нямат опит и се подлъгаха да останат само с мирни действия. Както ги бяха хванали по бели *** и полицаите гледаха като ударени с мокър ***, още тогава трябваше да хванат баш гея и на площада. С ваксини. *** от некой местен лекар.

5

Нане

преди 2 години

Оонето нема ли да им наложи санкции на тия ненормалници, за грубо нарушени човешки права...))

4

Анонимен

преди 2 години

Питам защо полицията е срещу протестърите? Нямат ли акъл в *** си тикви?!

3

Анонимен

преди 2 години

СМЪРТ НА ФАШИЗМА, СВОБОДА НА НАРОДА!

2

Надигай се

преди 2 години

народе срещу мафията!

1

Марсел Попов

преди 2 години

Браво на полицията! Надявам се и да ги ваксинират в полицейските участъци!