53

Анонимен

преди 2 години

Най-смешното е че питомника на шефовете от Давос, упреква протестиращите че спирали икономиката Канада и пречели на нормалния живот на хората. Същата тази икономика която той самия две години разбива с фашистки локдауни, уволнения и съсипване живота и бизнеса на хората. А протестиращите просто искат да си работят и децата им да имат детство.

52

Българите

преди 2 години

Ние българите сме солидарни с протестиращите в Канада. Оставка на фашисткото правителство там! Долу тоталитаризма да настъпи демокрация в Канада!

51

Ха!!!!!

преди 2 години

До 50- Не лъжи хората! Само три провинции са отслабили мерките. Иначе наистина от 2 години и особено от поставянето на Байдън в БД, в цял свят както в Канада икономическото положение се влоши много. И не само иконимическото но и положението с човешките свободи. Трюдолф действа с комунистическо-фашистки методи вместо просто отмени задължителната ваксинация както много други държави. Една от целите на тези задължителни вакси и маски е да се пречупят народите и да започнат с новия световен ред.

50

майна

преди 2 години

С гледане на лозунгите по камионите, толкова и ще разбереш. С уважение, *** от Китай и Индия

49

Анонимен

преди 2 години

Като им гледам лозунгите и надписите по тировете, баш срещу мерките и фашизма си протестират. Тоя театър, дето го изиграха майната и другия тррол с Индия и Китай всъщност беше цирк.

48

майна

преди 2 години

До До 55: Индийците не са 250 000 на година. През 2019, Индия 85 000, Китай 28 000, Филипините 28 000. Съседите ми от двете страни са китайци - единият работеше в склад 20 години, другият е в някаква фабрика за метални продукти. Много по-свестни от тези в следващата къща - белички, редовно на наркотици...

47

До 55:

преди 2 години

Китайците са предимно синчета на управляващите в Китай, които предизвикаха увеличение на цените на имотите в големите градове на Канада, говорим за цени гонещи 2 милиона за къща. В Канада има само 4-5 големи градове. А, 250,000 индийци преди КОВИД-пандемията на година са действително много, които една държава не може да приеме. Имиграционната политика на Австралия е милиони пъти по-умерена и по-умна от канадската. ПП Лично мнение. Трябва да излизам. Живот и здраве!

46

Анонимен

преди 2 години

Щом не са успели да прекратят протеста, значи не си дават много зор полицаите. Това е добра новина. На днес бг статиите тряба да се четат между редовете, за да се разбере истинската истина.

45

Анонимен

преди 2 години

Гледах клип в който конна полиция мачка с конете си паднали хора. Това ли е демоникарацията на Канадците и тя ли е като евроге.йската.

44

майна

преди 2 години

До Анонимен 50- Донякъде си прав. Протестите са предимно социални и политически. Животът поскъпна навсякъде, не само в Канада. Корупция има, но ходи предимно по високите етажи, не е на ниво кмет и полицай. И какво имаш против индийците и китайците? Имигранти като теб. Какво им е неконтролируемото?

43

Ковид фашизъм

преди 2 години

Фармацевтичната мафия се грижи за твоето здраве толкова колкото Оръжейната мафия се грижи за мира по света.

42

майна

преди 2 години

Крайно време беше. Колкото и да е неприятен Трюдо, за съжаление, в момента няма алтернатива и пак ще бъде избран на следващите избори.

41

Къде е Джъстин

преди 2 години

Трюдо освен че се доказа че е корумпиран, не е по различен от всеки диктатор.Чаушеско, Ади Амин, Пол Пот.

40

Анонимен

преди 2 години

Смърт за американските колонизатори! Свобода или смърт! Да живее България!

39

Анонимен

преди 2 години

Ако някой се интересува от истината, ето моята лична позиция. КОВИД-ограниченията в Канада са вече снети, а повечето от тези ограничения не се налагат от федералното, а от местните провинциални правителства. Протестите не са срещу ограниченията, колкото са социални и икономически. Живота в послените 5 години в Канада поскъпна неимоверно, корупцията е тип Борисов * 1000, ръст на престъпността, неефективна медицинска система, образованието поскъпна, неконтролируема емиграция от индийци и китайци.

38

Анонимен

преди 2 години

Принудителната принуда ше доведе не е свобода и демокрация.

37

Анонимен

преди 2 години

Ето това вече са ФАШИСТИ! Къде е хазартния наркоман да отиде да им се скара?!

36

Мале, мале

преди 2 години

Канада комунистическа диктатура....жив да не бях!

35

Анонимен

преди 2 години

Мерките са убиец на нормалния живот. Хората останаха без работа, без социален живот, на децата беше забранено да играят навън, сигурно помните, фалираха бизнеси, за сметка на фашстките организации МЗ, МО, РЗИ. За пейките ще пропусна.

34

Анонимен

преди 2 години

Аз мерките не ги спазвам и се гордея с това.