18

Запознат

преди 2 години

Възрастта за пенсиониране на полицаи и пожарникари трябва да се вдигне.Самите служители доказват,че определената възраст за пенсиониране е твърде ниска и остават да работят и след пенсиониране.Нека шефовете на синдиката да направят и такова предложение имат и конкретни факти.

17

До олигофрен

преди 2 години

Никои за нищо не разчита на МВР което е част от ТЕЛК програмата за мозъчни инвалиди! МВР са тотално безполезни и 90 % от персонала им може да се замени от 1 компютър или 10 здрави кутии за камери! Я кажи какво е рисковото да киснеш цял ден в патрулката, да люпиш семки и да гледаш как една камера върши 5000 пъти повече от теб, колегата ти, целия ви отдел събрани и умножени по безкрайност? Егати рисковата дейност, мести тринога на всеки 5 часа! Даже астронавтите се прекланят пред рисковете в МВР

16

Ха

преди 2 години

Ами полицията според анкетите е на пето или шесто място по корупция.Преди тях са лекари учители и т.н.Просто проверете.

15

Олигофрен

преди 2 години

Няма пияни полицаи.Да може да пият след работа но това е за разпускане.Има пияни учители.Никой не познава системата.Градена е с години.Да има корупция и да има и свестни и защо по няколко овце се съди за цялото стадо.Винаги сме разчитали на МВР за проблемите които имаме.Работата им е тежка виждат и знаят много неща но никой не пита.И като *** полицай съм виждал много но си мълча от страх.Защо ли???

14

Анонимен

преди 2 години

Първо увеличение с проценти ощетява точно хората работещи на терен в жега и студ ,а айляците по бюрата с големите заплати пак ще вземат повече пари ,като разликата става все по драстична.Второ всички пенсионери от горе до долу аут ...Трето има служби без никаква натовареност и с нищо не допринасят в борбата с престъпността и опазването на общ.ред и трябва да се махнат или извадят от МВР....

13

до 14

преди 2 години

"Все по рядко се срещат светни хора в униформа".И все по-рядко ще се срещат, с това отношение. Те кадърните, ще се оправят и извън МВР. Жалкото е, че някои са вложили години от живота си в това министество и всичко това трябва да изхвърлят на ***. Но ще се оправят. А контрата ще остане при злобния народец, който тепърва ще почне да реве, как все по-рядко се срещат свестни полицаи. Със здраве на всички.

12

Анонимен

преди 2 години

Съкращенията са решение на проблема. Администрацията е преголяма. Защо хората , които търкат ръкавите по бюрата и четат по цял ден вестници, са в МВР и се пенсионират като тези, които носят дежурствата на открито.

11

Анонимен

преди 2 години

О да, много проблеми са се натрупали в МВР. Вече над 90 процента са с мафията в Бг. Все по рядко се срещат светни хора в униформа.

10

Бай Иван

преди 2 години

За *работата*, която вършат - полицаите определено заслужават минимум 20% НАМАЛЕНИЕ на заплатите. И поне 20% съкращаване на щата.Какво друго свършиха освен боя над протестиращи граждани зад колоните на министерски съвет?

9

Анонимен

преди 2 години

Интересно защо не протестираха докато Вождът им крадеше Държавата и тъпчеше чекмеджетата?

8

Фют

преди 2 години

На който нему отърва в МВР да съблича униформата и да заповяда във Ви К, енерго, и други частни и държавни предприятия. И вместо 1000-2000лв.заплата ще получават по 800-900лв.

7

Анонимен

преди 2 години

Като започнат да си вършат работата могат да реват за заплати! Не познавам човек който да може да каже нещо положително за полицията! 1 път не са си свършили работата поносимо зле, все са покъртително некадърни! Я пуснете една анкета сред населението за това колко добре се справя МВР и ще се види, че рейтинга им е по нисък дори от Парламента! Нека да питаме тия които им плащат заплатите дали са доволни от услугите им и тогава да говорим за заплати!

6

Урсула

преди 2 години

То не бяха глоби от камери, глобяваха за маски сертификати,забравил лична карта глоби,то не бяха рушвети,глоби за винетки на пътища с ями,пълен терор и на туй отгоре ранно пенсиониране,платено с нашите данъци стига спрете терора!

5

gradski

преди 2 години

Пълни глупости. Едно ченге със средно образование и 10г стаж взима между 1500-2000лв и то без да е мръднало грам за 10г. Основна запалта 1111лв+20% за десет години прослужени+храна+за дейности+за бог да прости... първа категория и два месеца на година отпуск.

4

Анонимен

преди 2 години

Zasto ne pokazvate real faktite na bg mlad i star narod vash shef i ne go pitate za umni polezni uspeshni reshenia v polza na vsichki jiteli po sela i gradove?! Zasto ne rabotite zaedno s shefa si bg narod i ne si prikazvate, ne diskutirate zaedno v bg medii, ne se obuchavate i obrazovate zaedno v obsti savmestni seminari, meetingi za po-privlekatelen vatreshen red za vasha upotreba i za turistite askeri ot nato i drugi armii?!

3

ПП

преди 2 години

Па коги ще се оттрупат а????

2

Анонимен

преди 2 години

Ja stiga mrankane i gubene na vreme, sastezania za optimalni pechelivshi novi smart proekti s pomostta na savremennite tehnologii i nauchni otkritia i postijenia ili ste out. Efektivnost, barzina, humannost i kachestvo v polza na vseki bg grajdanin ot vseki pol, vazrast, etnos, religia, region.

1

КАРАКАЧАНОВ

преди 2 години

всички полицаи са пияни като началника си и не знаят какво правият под влиянието на алкохола.