12

В.

преди 2 години

Не съм от село. При тия раздути цени не бих могъл да си купя там къща. Едно време пък комунистите не позволяваха на граждани да си купуват втори дом на село. Това беше привилегия на активните борци. Само от село можеха да си купуват жилище в града. Нали беше рацотническо-селска власт. Така че няма как, когато мога спортувам

11

Анонимен

преди 2 години

Sladkis ste cekame

10

Хахаххахаххаха

преди 2 години

Лъв и фитнес!??!!?! Не съм виждала тези тюфлеци да мръзнат нещо повече от веждички! Ужасни и крайно непоносими личности!

9

Анонимен

преди 2 години

Sutnici aaa

8

Дар от БОГ ТАНГРА

преди 2 години

Драги хора бъдете така любезни да се запознаете с мен и да ме издигните да бъда вкадете на България !България не е овца, тя е лъв, а лъвът е орисан по природа да бъди цар на животните !За в бъдеще аз мога да направя така че светът да се гордее с България, но първо ме издигнете да бъда владетел на България !Бъдете умни лъвици и лъвове,а аз не съм ***, а лъв, но не ми личи !

7

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен /7/...Може и да си прав/а...Като се замисля,извън "боричканията",сме доста .."сплотен колектив"....И да,не ги разбирам тия работи...Което се надявам да не е особено голем грях..

6

Анонимен

преди 2 години

Това щото и двамата сте огненени зодии затова ги има тия боричкания,но със сигурност сте по съвместими от колкото ако се хванете с представител на която и да е друга зодия,те спречкванията си ги има във всяка връзка..това не зависи от зодията!!

5

ПроСоТо

преди 2 години

До До 3...НЕ ги разбирам...Просто ги ПРЕЖИВЯВАМ всеки ден с перманентните боричкания за лидерство.."Кой кого"..

4

Ще дам аз един спорт

преди 2 години

Хващайте се да бачкате! Вървете на село да свършите някаква работа и ще видите как се топят мазнини и се правят мускули. Няма диети, няма фитнеси, няма спортове. Мотиката, правата лопата и навън в градината 8 часа всеки ден. Да видиш как се влиза във форма.

3

До 3

преди 2 години

Овен и Лъв са много съвместими даже,и на двете зодии планетата управител е Марс..личи си го колко ги "разбираш" нещата!!

2

ПроСоТо

преди 2 години

ега ти !...Аз съм "Овен",съпругата ми е "Лъв "../две несъвместими ПО ПРИНЦИП "зодии"./,но нито аз,нито тя си падаме по..фитнеса.../язък!...Демек,жалко../

1

Анонимен

преди 2 години

Аз съм Дева и съм спортист,мой приятел също е Дева и е скаран със спорта,познавам такава двойка и при зодия Лъв!!Всичко си зависи от личния хороскоп дата,час на раждане асцедент и тия неща...но от къде да ги знаете!!