IStockphoto

Според астрологията някои зодиакални знаци са по-големи почитатели на физическата активност в сравнение с други. Тези знаци естествено поставят силен акцент върху спорта като здраве, но често са запленени и от неговата състезателна характеристика. Разбира се, хората от всички зодии могат да бъдат загрижени за своето психическо и физическо здраве и да посвещават на упражнения част от деня си, но тази склонност е най-често срещана при представителите на четири знака. Те буквално жадуват да поддържат топформа и могат да бъдат напълно обсебени от това!

А ето и кои са тези зодии:
 
Овен
 
Овните са хората, които обичат да изкачват всяка планина. Освен това те искат да са първите, които ще се изкачат на върха ѝ. Хората от този знак са суперконкурентни като състезателната им природа се проявява във всеки аспект от живота им. Всъщност спортът не им е чак толкова забавен, ако няма с кого да се съревновават. Те обикновено дават максимума от себе си по време на всяка една своя тренировка и никога не се отказват, колкото и да им е трудно. Овенът дори е склонен да превърне в състезание физическа активност, която няма състезателен характер, като например йога! Все ще намери да демонстрира в коя асана (физическа поза) е по-добър.
 
Лъв
 
Лъвовете също обичат да превръщат спорта в своя мания. Това е така, защото поемането на лидерство означава да бъдеш в светлината на прожекторите. Когато става въпрос за фитнес, Лъвът ще иска да демонстрира, че е най-способен и/или талантлив и че има най-поддържаната и тонизирана физика. На практика Лъвът обича да усеща похотливите погледи на представителите на противоположния пол. Човекът от тази зодия обича да се чувства харесван и желан. Освен това Лъвовете обикновено са дисциплинирани по отношение на влизането си във форма, но не стигат чак до такива крайности на самоизтезания, на каквито са склонни Овните.

Скорпион
 
Скорпионът, подобно на представителя на Овен, е ориентиран конкурентно, когато става въпрос за фитнес. Хората от този знак са ревниви по натура и затова никога не позволяват друг да ги засенчва, било то и с по-добрата си форма. 
Още от хороскопа ще откриете в материала на Tialoto.bg 
Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase