15

Анонимен

преди 2 години

Като дойдат догодина ПЪРВИТЕ новички Ф16/70 интересно какво ще плюят русофилите? Това че са нови, или че са прекалено " нападателни", или че са тежко въоръжени и русия та им ще др иска от яд? Винаги тия са ни дърпали в блатото и мизерията, защото за тяхната русия, колкото по зле е тук, толкова по добре за лъжливата и пропаганда! Долни създания!

14

Анонимен

преди 2 години

Ще дадете, както и тези преди вас дадоха, само да ви свирнат господарите и повече ще дадете.

13

Анонимен

преди 2 години

До Ямболски *** България не е "дала" никакви 2 милиарда на САЩ, камо ли "безвъзмездна помощ". Парите си стоят на банкова сметка на България и ще бъдат платени когато получим договореното.

12

Анонимен

преди 2 години

Ама "умният" народ ПРЕизбира ли си ги 12 години? Кой е виновен? Който яде баницата или който му я дава?

11

Анонимен

преди 2 години

Никога не ми е било ясно как така седиш и харчиш пари от БВП? Не от бюджета а от оборота! БВП на страната е 120 млрд, бюджета на правителството е 45 млрд от които 13млрд са от и за здравни и пенсионни системи, 4 млрд са за социални и реално имаш около 5-6 млрд са за държавна aдмин и полиция, пожарна, сгради, автомобили итн. Реално имаш около 20-22млрд са ти реалния бюджет за харчене и кредити. 2% от БВП са ти 2.4 млрд или 10-12% от бюджета!!! АЛОООУ как 10% от бюджета ги мяташ ей тъй за 1 нещо?

10

Анонимен

преди 2 години

2%, 3%...утре 5% ... за какво? За теляци и наемници, наемни телаци? Или ще ги дадем, за да поддържаме УСА армията, която се настанява на наша територия! Тоя ръси алабализми - явно ще даде каквото му кажат, нали затова го натресоха!

9

Анонимен

преди 2 години

2% от БВП за 2 или за 3 години, има голямо значение? това може да са 10 млрд, а може и да са 15 млрд или щом друг плаща няма проблем. Булг аристан се върти в един омагьосан кръг и никога няма да излезе от него. Няма цифри, няма план, няма виждане, няма надежда. Това е. САЩ им казва че трябва да им вземат самолети и ние вземаме, казват че трябва да си купим кораби и ние сме поръчали още 2 ама не нови а на запада старото желязо. В същото време народа търпи и умира бавно.

8

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 2 години

Реално погледнато,докато има подобна корупция и армия няма да има.Всеки е наясно,че в този вече несигурен свят армията е от изключителна важност за гарантиране на суверенитета.Но как ще се изгради наново тази съсипана от атлантиците структура мисля никой не е наясно-най-малкото защото са нужни десетки милиарди евро,които аз не виждам откъде биха дошли...

7

Ямболски цървул

преди 2 години

До Пияница мистик......Заради такова РОБСКО мислене като твоето сме на това положение.

6

пияница мистик

преди 2 години

До Ямболски *** === Когато най-силния в света, тоест САЩ дължат нещо няма кой да си го поиска, разбираш ли разликата :))) *** ти, понеже си ямболски цъpвул и си поискай 40 трилиона, пък нека Байдън ти ги върне, понеже си много отворен и силен ....ахахааххахахахаха

5

Анонимен

преди 2 години

Че нали ги дадохме вече? поне хартийените да пратят.

4

долу сащ

преди 2 години

този шегува ли се или да му давам примери???? а договор за 2.2 млрс БЕЗ НЕУСТОЙКА КОЙ ПОДПИСВА? вместо дасе вземе поука и повече никакво сделки с краварите и да се вземат грипени или су, тия пак от същата щатска отрова

3

Ямболски цървул

преди 2 години

Бедна България дава някакви си 2 милиарда безвъзмездна помощ на богатите от САЩ,които външният им дълг е над 40 ТРИЛИОНА!!!!!

2

Ямболски цървул

преди 2 години

Хахахаха.....ама вие ги дадохте вече....Оният дебелият Шкембе Войводата от ВМРО ,ама иначе е от Русе!

1

Анонимен

преди 2 години

Не е казвал >самолети< на хартия, а >проекти< на хартия.