35

БАНко

преди 11 месеца

2 500 000 000 НАШИ ПАРИ ДАДЕ СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ ЗА КНИЖНИТЕ ХАМЕРИКАНСКИ САМОЛЕТИ !!! ВКАРАЙТЕ ГО В ЗАТВОР МОМЧЕТА !!!

34

Анонимен

преди 11 месеца

Василев се изкара твърде беден. Тези декларации най-вероятно не включват всичко, което може да се нарече имотно състояние. Не видях някой да е декларирал акции.

33

Анонимен

преди 11 месеца

Купиха американски самолети защото се очаква купуващите някой ден да живеят в САЩ. Освен самолети си купуват и хипотетична протекция. Можеше да се купят европейски самолети, които щяха вече да са произведени и доставени. Американската мечта обаче е по-примамлива мухоловка от европейските предложения. Не трябва да се разсърдва "Чичо Сам", иначе може да задейства закона "Магнитски". Ха сега да чакаме 2025 година.

32

Аза

преди 11 месеца

Заседание на МС. Кирчо казва на кокорчо - чукам, влизам, то било заключено. Влизам, гледам - няма нищо. Аааааа, тука има нещо.Кокорчо - аз много искам да увелича заплатите на хората, ама нямам желание.Кирчо - и аз имам мнение по въпроса, ама не съм съгласен с него. Ясно. Ситуацията е в много тежка ситуация.И решили: двама техници ще носят бягяйки тренажор за новите F-ки, а пилота вътре ще вика брбрбрбр стреляйки.

31

4epa

преди 11 месеца

Защо да дадем като можем да ги открадем- то само Борисов даваше !!! Този фигуранта видя че кораба че потъва и като плъх се измъква !!

30

Анонимен

преди 11 месеца

Те не са ли платени вече?

29

Анонимен

преди 11 месеца

То май и хартия нямате кви самолети !

28

Анонимен

преди 11 месеца

То няма детска болница, те самолети ще купуват. След някоя и друга година хора няма да има, кого ще охраняват.

27

Анонимен

преди 11 месеца

За това пък ще дадеш два пъти повече ,че и комисионни.тъ по парче

26

Анонимен

преди 11 месеца

Къде е Бойко крдеца?

25

Анонимен

преди 11 месеца

Абе хора, има такова понятие- оръжията на слабите.Подводен флот.ПВО.Специални сили,готови да са гръбнак на разгърната партизанска война срещу по- силен окупатор.Учете се от грешките на миналото и не забравяйте стара максима- който отбранява всичко, не защитава нищо

24

Анонимен

преди 11 месеца

До 26 Стига ръсил бисери - въоръжавали сме се били. С тия 8 бройки от кого можем да си защитим въздушното пространство? Комай само от Македония (ама и то пак българско) или от гларусите от Черно море :-)

23

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 23 "А като казваш първите, ми те са общо осем, смях. Кой и за какво би им обърнал внимание въобще." Русофилите се скъсвате да се пенявите. Явно някой е преценил, че има защо да ви активира, нищо, че "будят смях"!!!

22

левскар

преди 11 месеца

Искаме си Ф-16 блок 70...пък !!! До кога ще ги чакаме!!! Изпренадявахме се вече....Ф-16...Ф-16...Ф-16...оле,оле,оле,оле.......

21

Анонимен

преди 11 месеца

До До анонимен 19/25 "Ти дай парите предварително и после чакай самолети." НИКАКВИ ПАРИ НЕ СМЕ ДАЛИ ПРЕДВАРИТЕЛНО. Русофилите разпространявате фейк нюз. Парите са в банкова сметка на името на България, и ще бъдат платени едва когато си получим договореното!

20

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 20 "И кво като додат ако въобще додат новичките древни археологии ? Ще ти се подобри ли личния живот ?" Брех, а други неща четях от русофилите, когато обясняваха какво сме щели да правим с 8 бойни самолета, а едно време, ехеееее, имали сме над 300, когато големите руснаци са ни въоръжавали. Та да питам, на теб тогава с какво ти се подобри живота и защо се сещаш да задаваш такива въпроси, само когато се въоръжаваме с "други" самолети?

19

До анонимен 19

преди 11 месеца

До Анонимен 19 Догодина може да дойдат някакви дървени макети.Децата на пилотите може да ги ползват за игра.Фирмата производител вече каза,че изпълнението на поръчката ще се забави.Ти дай парите предварително и после чакай самолети.

18

Баидъна

преди 11 месеца

1.Имате мно руски агенти.2.нямате обучени хора3.нямата инфраструктура4.нямата подходящи хангарикво искате бре!!!

17

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 19Недей да разсмиваш с тия новички ф16 - концепция на самолет от 70-те години на миналия век. А като казваш първите, ми те са общо осем, смях. Кой и за какво би им обърнал внимание въобще.

16

Анонимен

преди 11 месеца

14 Я провери в чичко Гугъл колко бройки са поръчани от Ф16/70 само за Тайван са 70 тина бройки, Румъния ако не се лъжа Унгария, Хърватия и включително Турция ( на която пак и беше отказано от Конгреса!)