40

Анонимен

преди 2 години

Не разбрах защо според швейцарското правило от юли 2022 пенсиите трябва да се повишат с 8,4%, а ми твърдят, че ще ги повишат с 6,1%?!

39

гойко

преди 2 години

гьоко ти пак ли си на халюционогенни препарати. абе на тебе не ти ли изтекоха 12 години в парламата по червения устав, ва₩пир из$ирясал.

38

Анонимен

преди 2 години

Тези наистина счупиха държавата, а до догодина вече може да сме умряли от глад и студ. При Бойко всяка година бях на екскурзии и на море извън България. Сега само ще ги сънувам ако не емигрирам. ОСТАВКА некадърници.

37

Анонимен

преди 2 години

"Инфлацията е компенсирана пт увеличените доходи" А? Верно ли? За коя държава става въпрос? Щото не е за нашата!

36

пенсионер

преди 2 години

и как точно е компенсирана тая инфлация бе гьоков ?! това което дадохте се стопи . ако имаш предвид за вашето увеличение на доходите съм съгласен , вие инфлация не усещате .

35

От хората

преди 2 години

Ех,г-н министър,сигурно говорите това,което искат от Вас,а не ползвате статистиката или не влизате в магазините и не пазарувате.Не срамете партията,която Ви издигна.С тези си изказвания може да я пратите в забвение ,защото хората не гледат министъра,а от коя партия е.

34

Сиромах

преди 2 години

Не съм чул на някой да му увеличават заплатата, включително и мойта.

33

Анонимен

преди 2 години

Увеличени доходи - за коя държава става въпрос?

32

Анонимен

преди 2 години

Инфлацията е 30%, ръста на заплатите е минимален. В администрацията са обявили 5%, в БАН - 0%. Не знам как точно се компенсира инфлацията, но ако хората нямат покупателна способност, малките бизнеси ще загинат. Държавата има интерес да компенсира инфлацията, за аа има изобщо какво да събере като данъци догодина. Иначе не знам. Може би дългова спирала.

31

SHEFA

преди 2 години

ТАЗИ СТАТИЯ Е С НЕВЕРНА ИНФОРМАЦИЯ-СЕГА ЩЕ Я СВАЛЯ ЗА ДОКАЗАТЕЛСТВО И ПРЕРАЗГЛЕЖДАНЕ.-УВЕЛИЧЕНИ ДОХОДИ??????-АБЕ ВИЕ НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ БЕ?

30

Зайо Байо

преди 2 години

Айде и тоя се е напушил!? Абе спрете им наркотиците на тия министри, като почнете от Петков на първо място!

29

Анонимен

преди 2 години

Оставка! Този явно си мисли, че е министър на държава с висок стандарт на живот, а не на нашата държава с бедни и все по-обедняващи работещи, заради високата инфлация и не само. Като е толкова крещящо не.адекватен, да си ходи. Да отива да е министър на необедняващите, които бълнува. На нас ни трябва адекватен министър с реална преценка. Да си ходи! Оставка!!!

28

SHEFA

преди 2 години

АМА И ВИЕ ЛЪЖАТА Я НЕМАТЕ ЗА НИЩО-ГЛЕДАТЕ МЕ В ОЧИТЕ И МЕ ЛЪЖЕТЕ-БРАВО НА ВАС.

27

Анонимен

преди 2 години

До Червена чугуненаСИРЕНЕТО МИ ПРЕДИ- 11.80ЛВ- СЕГА 19ЛВ, ПИЛ БУТЧЕТА- 2.60ЛВ, СЕГА- 6.70ЛВ, ОЛИОТО, 1.80ЛВ, СЕГА 4,30ЛВ- А ВСИЧКИ ГОВОРЯТ ЧЕ ГЕРБ ГИ НЯМА, А ПП БИЛЕ УСПЕШНИ....ГЬОКОВ КОЙ СВЯТ ОБИТАВАШ?

26

пияница мистик

преди 2 години

Качили заплатите и пенсиите с 20 лева, а храните поскъпнали всяка с по лев-два :))) Като купиш 10 неща всеки ден, плащаш 10 лева повече. 30 дена - 300 лева. Компенсация 20 на месец. Уникални комунисти, уникална държава

25

Анонимен

преди 2 години

ИНФЛАЦИЯ ИЗЯДЕ УВЕЛИЧЕНИЕТО НА ПЕНСИИТЕ- УВЕЛИЧЕНИ СРЕДНО С ОКОЛО 9% ИНФЛАЦИЯ ЗА ЯНУАРИ НА ГОДИШНА БАЗА - 9.1%- ТА ЗА КАКВИ УВЕЛИЧЕНИЯ ГОВОРИМ, ЗА КАКВИ СОЦИАЛНИ ДОБАВКИ, ЗА КАКВО ПРЕОДОЛЯВАНЕ НА КРИЗИТЕ- АМАН ОТ ЧЕРВЕНИТЕ ЧЕРЕПИ И НЕКАДЪРНИТЕ ИМ МАРИОНЕТКИ- ОСТАВКА НЕКАДЪРНИЦИ.

24

Червена чугунена

преди 2 години

глава:гледа черното и ни убеждава-другари,на места изсветлява,изсивява,дори бие към избеляване.Отговори ми Гьоков,с 12 лв увеличение на пенсията месечно,как ще компенсираш увеличението на кашкавала,сиренето,маслото,олиото,краставиците, други плодове и зеленчуци,хляба,горивата и всичко,за което се сетиш?С 15-тина лева ще покрия увеличението за няма и седмица.Но месецът се състои от 4 седмици и половина.Няма ли кой да му затвори устата на този да не плямпа глупости,лъжи и самореклама?

23

аз

преди 2 години

Те тоя се държи като чист ГЕРБераст.

22

Стига бе,

преди 2 години

Има ли някой да му се връзва на лъжите на Тоя? Инфлацията за 2021 била 2,9% ??? А пък за януари и февруари ще излезе , че са раздали повече отколкото е инфлацията! На него ли да вярвам, или на сметките за ток и парно?

21

Нане

преди 2 години

Тоз несретник в коя държава живее?! Тук освен да растат цените друго не виждам... =)))