60

1

преди 2 години

др.гьоков,може ли да ни обясниш на нас пенсионерите,защо трудовия стаж от родната казарма не е включен,при преизчисляването на пенсиите ни на 25.12.2021г.,ние получихме някъкъв отговор от НОИ,отговора беше следния,тези две години в родната казарма са били недействителен трудов стаж,понеже не били внасяни осигуровки,през всеки месец ,ни плащаха заплата ,от 1.50лвлподписвахме се на ведомост,или сме били пожелание там,ще заведем дело в Страсбург,за нарушаване на човешките ни права.

59

Гост

преди 2 години

Гьоков лъже. Няма увеличение на доходите. Има драстично увеличение на инфлацията.

58

дърт

преди 2 години

Компенсират на Върба у сряда!

57

Никита

преди 2 години

Господин министре а нещо за преизчисляване от средния доход? Последното беше 2007 година, не станаха ли дълги чаканията?

56

ГЕРБ=МАФИЯ

преди 2 години

След 12 години управление на ГЕРБ разбира се, че ще е много трудно, но нали затова ви избрахме - да спрете многомилиардните кражби на ГЕРБ и да възстановите разрушената от ГЕРБ България.

55

Анонимен

преди 2 години

Ами да направим една сметка. Пенсионер внасял 40 години голямо осигуровки и сега пенсията му трябва да е над 2000 лева, но колко реално получаваше, получава и ще получава. В края на 2021 година 1440 лева пенсия плюс 120 лева ковид добавка, общо 1560 лева. От Нова година 1500 лева пенсия плюс 60 ковид добавка, общо пак 1560 лева, няма повишение. От юли 2022 са 1500 лева пенсия и без ковид добавка, намаление с 60 лева.

54

Лоялен

преди 2 години

Да така е за това всички по площадите да ги прогоним от България да се махат и рундю с тях

53

А

преди 2 години

Еми така ще е тия кумуняги никой не ги искаше със зор събраха 10 пр. А сега управляват и корнела еми киро ги вкара да глабат кокала за това по скоро всички трябва да ги изметем

52

Гост

преди 2 години

за момента заплата ми не се увеличила ,а разходите нагоре по моя сметка с 40-50% ,говорих с работодателя,като поисках 30% увеличение сериозно се замисли и каза,че вероятно ще увеличи заплатата ,но с малко

51

Анонимен

преди 2 години

Министърът да се научи да смята и да не говори глупости!

50

Анонимен

преди 2 години

Обещаха нещо за пенсиите, забравиха всичко! Подиграват се с хората!

49

Анонимен

преди 2 години

Чужденци се отървават от имотите си в БългарияПреките чуждестранни инвестиции у нас са намалели наполовина. Всички ще избягат от България, от хубаво ли?

48

Анонимен

преди 2 години

Наглец! Искам си заработената пенсия, а не огризки!

47

Анонимен

преди 2 години

Не го ли е срам този министър да продължава да лъже! Некадърно и нагло управление! Промяната е само за вас положителна. За народа е все по-зле.

46

Има решение

преди 2 години

Таван от 3К на заплатите на Гьоковци и всички, които цоцат от нашите данъци. Те постоянно си вдигат заплатите и така бутат инфлацията нагоре. Таван, но без изключения за богопомазаните тарикати от резиденство, мс, дупетати, кс и държавни банкери. Само така може да им светне, че освен за собствените си задни части трябва малко да се замислят и за хората. А те, наглите, тръгнали да слагат таван на пенсионерите със смешните в цял свят пенсии. Да не вземе някой да забогатее преди да умре.

45

Анонимен

преди 2 години

48% ОТ ИНВЕСТИТОРИТЕ СА СЕ ИЗНЕСЛИ ОТ БГ СЛЕД КАТО ПРОМЯНАТА ДОЙДЕ, ЗАЩО ЛИ, ЗАЩОТО ИМ ВЯРВАТ, ДАЛИ? ТОЙ ВЕЧЕ И М У Н Ч О НЕ ИМ ВЯРВА. УПРАВЛЯВАЩИТЕ ИЗМАМНИЦИ ПРОГОНИХА ИНВЕСТИТОРИТЕ.

44

пенсионер 1

преди 2 години

На лъжата краката са къси!Оставка!Завинаги трябва да се оттървем от тая социална партия иначе ще ни уморят от глад!

43

Анонимен

преди 2 години

Тези ни върнаха в далечната 1997 год при Жан Виденов. Но крадливи социалисти- комунисти така управляват не се учудвайте след като се консултираха с пропаднали политици като Масларова, Гечев, Р.Овч. Орешарски и т.н. ОСТАВКА!

42

SHEFA

преди 2 години

ЩО ТРИЕТЕ? ГАЗА ОТ 82 СТ. НА 1.44 СТ НЕ Е 2-3-4-6-6-7-8-910% ИНФЛАЦИЯ.МАТЕМАТИЦИТЕ СА ЗАЕТИ ДА СМЕТАТ КОРОНАТА.-СЕКИ ПРАВИ ТОВА ЩО НЕ МУ Е РАБОТА.-ТА КОЛКО % Е ИНФЛАЦИЯТА???????

41

Анонимен

преди 2 години

Искам всеки ден протести с блокиране на улици, палатки, хвърляне на яйца, домати, разнасяне на ковчези и бесилки и един жалък фигурант да излезе с юмрук и да се провикне Харвардски крадци ВЪН. С техните камъни по техните глави. Сега хората живеят много зле отколкото преди 1 год.