23

Анонимен

преди 2 години

София Бургас и по пътя се минава за 4 часа, ама до Варна е за 14 часа, ако изобщо стигнеш жив! Но боко си даде душата само за Южна България, северна кучетата я яли!

22

Анонимен

преди 2 години

Колко малко над 4,5 часа до Б-с? Айде, стига експерименти със скоростта по НЕрехабилитирано трасе!!! Или някой иска много жертви по тази линия, подобно на магистралите??????????

21

Анонимен

преди 2 години

Този пък Гуцанов кой е? Поредният пумпал, който счита, че всичко започва от него и трябва да се върти около него ли?

20

ЖП2

преди 2 години

На отсечка със скорост в момента от 120 км/ч през 2020 и 2021 година са вложени 0 (нула) часове поддръжка.

19

Анонимен

преди 2 години

Това корумпе оправи варна ,че сега бдж ще оправя ?Оставка мутри!!

18

До16

преди 2 години

По тази продънена магистрала а Тракия, на която едната лента е заета от камиони и бусове и една аварийна е прекрасно пътуването. Спокойно и конфортно.

17

ВБЗ

преди 2 години

То и сега може да се взима за толкова стига да не се развали локомотива някъде :)

16

Анонимен

преди 2 години

Те градския транспорт във варна го оправиха едно време много успешнодокараха едни стари автобуси от Франция и ги платиха като за нови. А за крадящите релси и трошащи влаковете целейки ги с камъни какво ще направят?? Никой няма интерес нещата да се оправят. Ако всичко е ок нама да може да се краде.

15

Горчо

преди 2 години

Всичко написано е ок. Всичко това го имаше до преди двадесетина години (експерси удобни, тогава с радио без нет разбира се, вагонресторанти. на места и скоростта бе прилична). Все пак България в Европа бе на челните места по електрификация на ЖП транспорта. Сега се създава впечатление, че се открива топлата вода. Без думи повече.

14

Хахахахааха

преди 2 години

Съизмеримо с автомобилите? Ти на кой свят живееш, бе, льольо! Шофирнае с ограниението на магистралата от 140 и някои локани по-ниски от София до Бургас се стига за 3 часа! Без спиране и от табела до табела :)

13

Анонимен

преди 2 години

Бой по главите на крадците. Железниците трябва да са приоритет.

12

Анонимен

преди 2 години

До Стара Загора е 5-6 часа, лъжецо!!!!!

11

Grom

преди 2 години

Преди 20 г. имаше експрес всеки ден в 17:15 ч., който взимаше София-Пловдив за 1ч. и 15 мин. По сегашната линия, дето не ставала уж.В един момент просто спряха този влак.Наистина понякога е и въпрос на желание и организация.

10

Анонимен

преди 2 години

Би трябвало, да тръгнат нещата. Тази безотговорност до тук. Не може 88 г да има 80 спални и кушет вагони. Сега да няма международен влак.

9

ДА

преди 2 години

Хахахаха-то и по магистралата щяхме за три часа да стигаме до морето от София,ама -на!За три часа едва до Стара Загора се ходи сега!Татко ще ми купи колело.....

8

Анонимен

преди 2 години

Това е наи голямото постижение на българите в човешката история.

7

Анонимен

преди 2 години

Гуцанов, *** на Нинова, стига си лъгал! Ще профукате 2 млрда народни пари за влакове, които ще пъплят както сега и ще се изпочупят за няколко години от старите релси и накрая нищо

6

Праведен

преди 2 години

Първо ,Второ, Трео..., все - "ще". Гола вода сте !

5

Анонимен

преди 2 години

Къде у нас не са закрити заводите? Военна техника ли ремонтираме или какво? Колкото повече закриваме нашите заводи- толкова повече намалява корупцията при обществени поръчки! Ей така нашите борят корупцията!

4

Бързи сме!

преди 2 години

София - КърджалиРазстояние: 300 кмТръгване: 8:20, пристигане: 18:02https://razpisanie.bdz.bg/bg/sofia/kardzhali(единствен влак в денонощието)Автобусите са през има- няма два часа и стигат за 4 часа и половина.