43

НЕчовеци

преди 2 години

Започва да ми харесва как управляващите се извращават с България!

42

Алф1

преди 2 години

Навремето преди 50 години имаше експрес Чайка пристигаше за четири часа,и нещо ....а сега деградира България дали ще я има след 50г...нали беше лошо ори комунизъма!

41

Владо

преди 2 години

Фантазьори.

40

Роко Скиавоне

преди 2 години

Това ако стане за 4 часа и е вярно ще се кача на влака и ще скоча от прозореца на купето когато минаеа над Дунава в Будапеща.иначе с кола се минава за 9-10часа.То и сега го има този международен влак,заради него понякога на Мездра се чака по 2 часа закъснение докато пристигне

39

You

преди 2 години

НикСъбев ще го поправи човечеца.Ще каже, а той се е объркал и е казал 4ч,а те са 14ч.Ще има едине и пиине 14часа,мезета,вино,танци и забава. Какво лошо има да пътувам 14часа така.

38

Не вярваме!

преди 2 години

Преди 89г. експресите се движеха много по-бързо! Господинът, дарил 300000 на ПП трябва да си избие парите. Как? Ще и прибере комисионните за скъпите влакове! А релсите...по-нататък, трайте за зелена трева!

37

Анонимен

преди 2 години

ще има, ама билета ще е 150лв и да има достатъчно пътуващи, това що не го казвате? То всяко нещо си има цена. Така само да казваме, че нящо не е както на запад е най-лесно.

36

Анонимен

преди 2 години

Преди 1989 влаковете се движеха по-бързо отсега, а трябва да е обратното.

35

Анонимен

преди 2 години

Когато отгоре кажат да се кара бързо, а пътят не го позволява, става Хитрино. И този господин такива ги говори. Ще нареди да се стига за 4 часа сигурно...

34

Анонимен

преди 2 години

Ами прав е министъра.Много се крадеше в БДЖ.И особено от частните превозвачи по линиите.А *** и там вече"мандалото"ще хлопне.

33

Анонимен

преди 2 години

Стига се бавно понеже локомотивите и вагоните са стари... много стари. Натиснат ли ги пак ще вземат да се палят през ден.

32

дцо

преди 2 години

Чета научнофантастичен роман... БДЖ и 1 трилион инвестиции да получи няма да се оправи

31

българина

преди 2 години

а софия варна кога или и вие като бмб за е бах те Северна България?

30

Анонимен

преди 2 години

Още помня като студент как съобщаваха на гарата "Влакът се движи с неопределено време закъснение".

29

14

преди 2 години

Забравил е една единица пред четворката :)

28

До ВБЗ

преди 2 години

Пак повтарям: ТОВА Е САМО В ЮЖНА БЪЛГАРИЯ! СЕВЕРНА КУЧЕТАТА Я ЯЛИ!!! Всички плащат данъци, но само южна България печели!

27

Анонимен

преди 2 години

До 24 - Ами само малко над: 2-3 часа над над 4 часа и половина )))

26

Анонимен

преди 2 години

Това за скоростен участък по БДЖ, бърз влак за 4 часа, влак стрела за 2ч итн го слушаме от времето на ЦАРЯ вече 21 години. Тия са поредните дето говорят и обещават. Аз обаче вече не вярвам докато не видя!

25

Анонимен

преди 2 години

Приказки на ан гро, глупости на търкалета. Ще задминеш Констанца, кога си видиш ушите. А тия терминали колко милиарда струват и кога ще ги избиеш баш в кризата? Човек с фамилия Гуцанов ще ти оправи икономиката, чакай!

24

ВБЗ

преди 2 години

По Коледа ми се наложи да пътувам с влак София-Бургас и мога да кажа повече добри отколкото лоши неща. Влакът тръгна точно на обявената минута. Беше чисто имаше парно и от никъде не капеше :) . Беше обявено време за пътуване 5-50 мин ,а стигнахме за 5.45.Караше доста бързо по-едно време и си пуснах гпс-са и се движихме с 132км/ч. Влака беше пълен до горе имаше правостоящи и проблема с дублиране на местата все още го има.