14

Анонимен

преди 2 години

Накъде отива демокрацията? Хората имат право на протест. Трюдо е фашист. Тук едни каки си разположиха палатките в центъра на София и и всички бяхме длъжни да се съобразяваме с техните прищевки. Посля някакво трио, някакъв пират и някаква обща жена решиха чак до Орлов мост да блокират движението. В същото време "бъдещето"на България блокираха и малтретираха участниците в предавания по БНТ. Протестирала п*клата щото ЧУЛА. но никога не е гледала БНТ, че телевизията не отразява обективно събитията!

13

Анонимен

преди 2 години

Законът за извънредните ситуации ще даде на Трюдо тоталитарна власт,заличавайки човешките права и му позволява да арестува и затвори всеки без съд.Настоящата ситуация не може да се класифицира като национална извънредна ситуация.Протестите са мирни,а Трюдо отказва разговор с протестиращите.

12

Анонимен

преди 2 години

Трюдо е от групата на Клаус Шваб които са завзели важни постове из различни държави по света и така контролират пландемията и мерките. Това са мошеници на които не трябва да се има доверие. Опитват се по различни начини да очернят протестиращите но това е за пред медиите, реалността е друга.

11

Некъф

преди 2 години

Ало, журналята, стотици протестиращи!Стотици хиляди са. Как една медия не обслужва истината, а обслужват само удобната за властта "истина"!

10

българина

преди 2 години

а като арестуват руски лидери от площадите целия нато се изрежда на Русия.....запада е брутално лицемерен, вярвам, че Бог ще им даде заслуженото

9

Анонимен

преди 2 години

Ето видео от "ареста" https://youtu.be/1_4fN3xOwZA

8

Анонимен

преди 2 години

Това е фалшива новина. Имаше един арестуван за който в момента на арестуването пристигнаха група полицаи и телевизионен екип като по поръчка. Арестувания се държеше неадекватно сякаш искаше да го приберат, първо си свали якето, после блузата и остана за малко полугол, но през цялото време беше със развлечен панталон и му се виждаха гащите. Това описание на водач ли ви изглежда? Не се връзвайте не продажните медии.

7

:)

преди 2 години

Демокрация, а ?! Стъпкахте я здраво, но историята си е история, нямате измъкване оттам!

6

Анонимен

преди 2 години

Когаго blackl ives metter протестира,плячкосват и рушат обществени паметници няма проблем .... Иначе за всеки осмелил се да си търси правата и свободата, сме приготвили насилие и затвор. Ето това е нео-либералната комунистическа пасмина, уж "демокрация"

5

xxx

преди 2 години

Така е в големите демокрации. Подкрепят протестите, но само да не са в техните държави.

4

Анонимен

преди 2 години

Кастро младши ще яде хурката скоро.

3

Анонимен

преди 2 години

Това са бъдещите министър председател и министър на икономиката. Браво. Ей така се създават герои.

2

Анонимен

преди 2 години

Рептилии ви управляват, пиете хлорен диоксид, антиваксърство, фармамафия, ваксини от ембриони се правели. Никакъв плурализъм не ви трябва, че на луди станахте. А ако от време на време ви пращат в трудово възпитателни лагери, само когато наистина се налага, може и на нормални хора да заприличате.

1

Цирк

преди 2 години

И тези седнали да учат другите на демокрацията!