34

Арест е

преди 2 години

Демокрация по американски...

33

Анонимен

преди 2 години

Нарушават правата на човека в Канада. Репресират недоволните от режима.

32

Анонимен

преди 2 години

Канадците, бойкотират банките, които блокират сметките на протестиращите

31

Анонимен

преди 2 години

Този терор и тези арести водят до това, че и най- върлия защитник на ваксинирането(по убеждение, не пропагандатор) разбира истината за фалшивата пандемия и целта на фашиста трудо.

30

Анонимен

преди 2 години

Това, че нещо е законно не го прави морално. И нацистите са вкарвали Евреите в концлагери напълно законно. Законите могат да се променят, но трябва да има някаква морална граница, която не трябва да се прекрачва. Факта, че полицията няма морал и следва сляпо заповедите на самозабравилата се бюрокрация е потресаващ. Ако утре кажат на полицията да стреля на месо по хора, които не представляват опастност за никого освен кариерата на политиците изглежда ще го направят! *** ботуша - безгръбначни!

29

До анонимен 26

преди 2 години

Позоваването на най-важният от канадските закони за извънредни ситуации подчертава как медицинската криза може внезапно да се превърне в криза на гражданските свободи.Ще продължи ли ,,законът" да се използва като инструмент за защита на елитите и за продължаващо концентриране и разпределение на богатство и власт?Трюдо се движи в тази посока въз основа на твърдения,за които не е доказано,че отговарят на нито един от критериите,определени от правния текст на Закона за извънредните ситуации.

28

Притча за к0видз0мби

преди 2 години

Куриозно е да се наблюдава, че за НАВЕДЕНИТЕ най-големия враг не са тези, които са ги принудили да се наведат а тези, които все още стоят ИЗПРАВЕНИ!!!

27

Анонимен

преди 2 години

До бой по антиваксърите. Колкото неваксинираните с ковид ваксини са антиваксъри,толкова и от конвоя на свободата протестират срещу изпращането на военни в Украина от канадското правителство.Всякакви фили и фоби се навъдиха благодарение на ,, правилната" информация разпространявана от медиите.

26

Анонимен

преди 2 години

Аууу ама как може такова нещо, протестиращи срещу свободата се арестуват само в Русия, какви са сега тези арести в т.н. демократични държави....

25

ВзимамСи ДумитеНазад

преди 2 години

дори Борисов е Демократ пред Диктатора Трюдо! тия Канадците се оказа в Тоталитарна Държава, а на нас ни даваха Съвети?!

24

Гражданин

преди 2 години

Абе вие от сайта,защо не отразявате вярно и справедливо развитието на нещата в Кана да?Преди всичко участниците не са стотици,а хиляди,пишете само проправителствени положения,а не пишете нищо за всестранната подкрепа от страна на гражданите,от при стигащите камиони от САЩ ,помощтаот много други градове ... и още много истиини ?! Ами защо за момент не си помислите,че НЕ СТЕ ЕДИНСТВЕНИТЕ,които имате достъп до информация в днешно време ?! Засрамете се !!!

23

Анонимен

преди 2 години

До# 25, Ей, ***, какви ги говориш ? Тук става въпрос за тотален деспотизъм, за две години пълна изолация. Имаш ли си на представа какво е това? Има много живеещи в Канада, на които роднините им са в Щатите или обратно и те, заради лакомията на фармацефтите, не могат да се срещнат ? Имаш ли си на представа, какво значи пълна ваксинация и ПСР тест преди влизане, да чакаш минимум 24 часа за решението от теста. Много сте проЗти и затова и ние страдаме .

22

САЩ

преди 2 години

какво чакат - да Нахлуват в Канада!

21

Спешна Нужда

преди 2 години

от Внос на ДемоКрация в Канада - Путин да Праща МироТворците! няма кой друг да Спаси ДемоКрацията в Канада от Диктатора Трюдо!!

20

Германец

преди 2 години

Скоро ще заиграят палките по *** реднешки кратуни. Нека :)

19

До Анонимен 26

преди 2 години

Ти не виждаш ли какво се случва ? Живеем в някаква тоталитарна световна държава.... Преди да ми кажеш конспиратор прочети Откровение на Йоан... Не знам колко глупав трябва да си, за да подкрепяш действия на този *** Трюдо

18

Анонимен

преди 2 години

До ВЪЗРАЖДАНЕ "Доставяйте провизии на протестиращите с дронове. Протест до дупка" Щото това не може да се предотврати, а? Като вкарат няколко души в пандиза за особено нагло нарушение на реда и разпореждания на властите, ще мирясат и останалите, а ако не мирясат, ще полежат. Не разбрахте ли, това не ви е дивата джунгла да си правите каквото си искате. То даже и в джунглата има правила. Вярно, естествени, но ги има.

17

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 20 Това, че вие допуснахте няколко човека да ви малтретират, не означава, че това е демокрация. Фактически вие сте ДОКАЗАТЛЕСТВОТО, че не знаете какво е демокрация, затова допуснахте шепа платени протестъри да ви смачкват правата с месеци. Канадците обаче си знаят правата и ИЗИСКВАТ от полицията да разкара ВЕДНАГА терористите от центъра на града им.

16

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 21 Протестиращите да издадат международна смърта присъда на Трюдо" Хахахахаха. ОТКЪДЕ да започнем с този неграмотен коментар! "Международна"? "Смъртна присъда"? "Пари" за такава глупосст?

15

бой по антиваксърите

преди 2 години

Тази съдба я чакат и русофилските антиваксърчета тук.