11

верно

преди 2 години

а продавачите на зарзават на пазара как са? семкаджийте? адвокатите? абе въобще тези които и лев не внясят за осигуровки що са така и тая смотана държава що не им метка по 5-10 бона на месец?

10

Щирлиц

преди 2 години

До Човек за реализации......................Желаем да си поправиш ПРАВОПИСА.Успех в начинанието.

9

Нема кинти

преди 2 години

Това ОЛБЕ, нещо като ЛГБТ ли е?

8

Анонимен

преди 2 години

То пък и каква работа вършеха - третирай клиентите като добитъци и пълни гуша и джобове на техен гръб. Наглеци алчни с морал нула.

7

Човек за реализации

преди 2 години

Драги хора, ако желаете България да стани супер държава и българската нация да не бъди поробена, тогава се запознайте с мен ! Няма да бъда лош ! Аз ще бъда себе си !България е лъв, а лъвът е орисан по природа да бъди цар на животните !

6

Анонимен

преди 2 години

Хем са с по ниски данъци, тоест смисъла от тях е нулев, хем реват държавата да налива пари в тях, тоест данъкоплатеца да издържа нещо от което няма полза, че и на всичкото отгоре не ползва! ДДС-то за туризма поне 40%! Никакви субсидии, помощи и тн. Тия бизнесмени станаха по зле от ромите!

5

Анонимен

преди 2 години

За какви пари реват тия като цяла Румъния искала да идва на почивка в България? Да им вдигат ДДС на 40% и да се спират всички помощи! И без това нормалния българин не почива в България, поне да има полза от тия циврещи бебета!

4

Анонимен

преди 2 години

След като работниците чрез данъците си ще дават пари на държавата с които тя да ги държи на работа направо да махаме междинната калинка наречена работодател и държавата да се оправя директно със служителите! С този рев за пари влизаме в парадокса работника чрез данъците си да си плаща сам заплатата! Защо да се губи процент от сумата като минава през средния индивид като може директно служителя да стане държавен служител и да се приключи с този цирк един път за винаги!

3

Totenkopf

преди 2 години

Каква криза? А и глада за кадри не е ли в техен интерес ще печелят повече пари?

2

Анонимен

преди 2 години

Хайде и тези ревнаха за пари! Направо да закриваме свободния пазар и частните фирми и да се връщаме към соца! Нали това искат всички велики бизнесмени! Държавата да плаща, ама тогава държавата да е едноличен собственик! Безплатна реклама и се прави от десетилетия, от десетилетия са с намалено ДДС и всеки сезон реват за още и още пари! Явно частниците в този сектор се доказаха като по некадърни стопани от некадърната държава! С данъците на служителите да субсидираме бизнеса на работодателя, хаха!

1

...

преди 2 години

Ами да си намерят нормална работа. Гугъл мапс им взе кериза преди короната.