240

Историк

преди 2 години

Всеиавестно е,че Русия винаги е имала хегемонистични стремежи и на нея войната не й е никак чужда.Така и в сегашния случай с Украйна е въпрос на дни,независимо в какво се кълнът руските политици, да се приложи измислен претекст и да се нахлуе в Украйна.Нямат работа руснаците там !

239

гАз

преди 2 години

""""Създава ли Владимир Путин предпоставки за война?"""" --- Да, създава!!! Путин не иска да превърне Русия в колония на Запада, а руското население в бели роби! Е, дали ще успее да съхрани суверенитета на Русия в тази битка или ще загуби е друг въпрос! Всичко зависи от това дали руският политически елит и олигархат ще се консолидират около идеята да защитят Русия от NWO или не!?

238

Анонимен

преди 2 години

Московия=Блатная

237

Българофобията

преди 2 години

или омразата на Русия към България не е от днес или от вчера, тя е от векове. Русия, Сърбия и Гърция се тресат от т.нар. "пророчества" за Константинопол, и понеже България ги е отсвирила, тези държавици гледат по какъв начин да си отмъстят

236

До 283

преди 2 години

За съжаление руските пияници с подкрепата на ултрарусофилите в България преименуват Сердика или Средец на София. Също са искали да преименуват хилядолетната и по- стара от Русия България със "зяаддунайская губерня", но не им се е получило на руските ***!

235

До 283

преди 2 години

Не е работа на руските пияници и бг русофилите да преименуват един Български град, за съжаление руските дупедавци в България са готови да преименуват и сменят името България със заддунайская губерня, само и само да угодят на опияненото с одеколон, водка и препарат за вана население на Матушка Русь - Североизточната Бензиностанция!

234

Анонимен

преди 2 години

Путин е цар на лъжите! А Байдън е вътре в нещата от политиката още от времето на разговорите за ракетните договори с Андрей Громико,външен министър на СССР. Този човек не може да бъде заблуден от руския си колега.Колкото до Русия и нейните опити за шантаж, на нея вече никой не вярва.Никой...

233

До 282

преди 2 години

Руските пияници преименуват този Български град от Средец на София

232

Анонимен

преди 2 години

До До 273Сердика никога не се наричал града, това е пълна измислица от най-ново време, винаги се е наричал Средец. След това е кръстен на църквата "Света София", щом така си искат, нека да си го кръщават както си искат българите, не е твоя работа!

231

Анонимен

преди 2 години

Руснак-украинец-беларус- сърбин- северомакедонец- бг русофил= българомразци

230

Анонимен

преди 2 години

До БЪЛГАРОФИЛне е така ние обичаме плефнелиеф целио български народ и обичмае и женката му

229

До 273

преди 2 години

Какво от това? Този град си е имал свое име/наименование - Сердика през ранното средновековие, а после Средец в Средновековна България, името Средец е запазен дори и преди да дойдат "братушките", които после преименуват този Български град! Русофилски дупедавецо

228

Анонимен

преди 2 години

До АнонименСега да ви обясня, града си е носил старото име Средец, след Освобождението, се събира софийската управа и с гласуване , решават да го прекръстят от Средец на София, на името на църквата "Света София", която се е намирала в Средец(днешна София). Това е.

227

До 274

преди 2 години

Аргументирай се, руски или русофилски бо-***! Русофил = българомразец! Какви хапчета, какви лекарства в Русия бе, ***, направо налитате на лосинони за вана!

226

До Владимир Жириновс

преди 2 години

Споко, не си единственият, тая византийска простотия тресе Русия и Гърция векове наред!

225

Анонимен

преди 2 години

До Още нещо, А ти също си пий хапчетата!

224

Татул

преди 2 години

НЕ! Предпоставките ги създават САЩ!

223

До Владимир Жириновс

преди 2 години

Пий си хапчетата

222

Още нещо,

преди 2 години

защо в София (бивш Средец!) има храм на руско-монголския пияница и предател Ал. Невски и се счита тоя "храм" за най-голямата "Българска светиня"? По времето на Васил Левски (и след Осовбождението) няма данни българите да са знаели кой е Александър Невски, камо ли пък да се "молили" на тоя "светец". Русофилията и прекаленото преклонение пред Русия е болестно състояние и води до шизофрения и умствено разстройство. Руските пияници и прости-ту-тки неведнъж са обиждали България и българския народ!

221

Владимир Жириновски

преди 2 години

След Украина , наред е мавърска Турция . Руското знаме ще се вее над "Света София" , заедно с флага на братска Гърция , както някога Съветското знаме се вееше над Нацисткия Райхстаг (днес Бундестаг -- Германския Парламент) в Берлин !