200

Анонимен

преди 2 години

Цялата военна "мощ" на САЩ се крие във войната с ракети, танкове и хеликоптери срещу местните с "калашници". Те се борят с истински мощен враг само веднъж, и то - дълго време и не особено успешно (срещу Германия). Да видим как ще се бият сега срещу Русия.

199

Помнете това

преди 2 години

САЩ искат да изглежда, че Путин създава предпоставки за война, но той няма такава идея. САЩ имат остра нужда от война в Украйна и вече натискат Зеленски да започне братоубийствена война с цел да провокира Русия да се намеси.

198

Айде къш

преди 2 години

Путин в спутник към Марс

197

Анонимен

преди 2 години

В ЕС десетилетия наред се живееше леко, уредено, приятно. Е, свърши вече. А България и новопокръстените източно европейци 30 години се навеждаха на запада, западняците ги изпозлваха и подритваха, българите търпяха, мизерстваха и се надяваха да дойде добрия живот, но така и не можаха да дочакат и да го опитат.

196

Анонимен

преди 2 години

Изтеглят от пазара електрическите автомобили, които Кирил Петков докара у нас. Малките електрически автомобили E.Go имат огромен проблем и трябва да изтеглят произведените си превозни средства от юни 2019 до юни 2020 година. Причината са редица повреди в колите, пише немското издание automobilwoche.de. От изданието припомят, че след фалита през 2020 година E.Go са рестартирали с нов капитал след повече от година прекъсване на производството.

195

Повтарям

преди 2 години

Путин започна тази война през 2014г сега ще си сърба попарата

194

Анонимен

преди 2 години

Путин го чака казана в пъкала

193

Анонимен

преди 2 години

Дайте първо да уточним ,кой създава предпоставки за война в момента,Путин или дементиралата кукла на конци Байдън?

192

Анонимен

преди 2 години

Кирил Петков: Не може добросъседството с Македония да се свежда само до историята.

191

Анонимен

преди 2 години

Путин започна тази война през 2014г сега ще си cърба попарата

190

Анонимен

преди 2 години

Къф жизнен стандарт, бе - в Москва още живеят в комуналки - по 3 семейства в апартамент с обща кухня.

189

ПорЦелан

преди 2 години

Време е и на Зеленски да си купи памучна вратовръзка. По-лесна е за ядене.

188

Анонимен

преди 2 години

Безпрецедентен скок на цените на азотните торове заради енергийната криза. Производството на азотни торове зависи от газта. Много производители между които най-големия, американския CF Indurstries спря заводите си в Европа. Европа не може да получава необходимите високи реколти от продукти без изкуствените торове. Европа е застрашена от недостиг на хранителни продукти и дори от глад.

187

Анонимен

преди 2 години

Владимир Путин потвърди, че цената на газта за Белорусия ще се запази и за 2022 година на същите нива от 128.5$.

186

считам, че

преди 2 години

На т.нар. матушка и остават не повече от 10-ина години агония да се бори за недостижимата цел - глобален фактор! Джуджака ще хапва гречка при Луцифер.

185

Анонимен

преди 2 години

Той натуралния роден език на украинците е руския език, на какъв искаш да ти говорят? Украинския език е една австрийска измислица от ПСВ , а не е роден език на украинците, тя и самата дума Украйна означава - в края на Русия. Измисления изкуствен "украински език" започнаха да го учат в Украйна преди 20-30 години, той не е роден език на украинците, а изкуствено създаден език, руския език им е родния език на украинците.

184

Иван

преди 2 години

Време е да създадем национално движение туркофили

183

Анонимен

преди 2 години

Ресурсната криза, климатичната криза, демографската криза, а след това финансовата и икономическата криза това вече се случва на запад. По-нататъшната инфлация на храните и броят на гладните хора на запад ще нарастват. Нарастващото социално неравенство ще доведе до криза на западната система, до преструктуриране на икономическата форма на съществуване на хората, тъй като ще изисква стриктно регулиране на потреблението и потискане на масовото гражданско недоволство.

182

Анонимен

преди 2 години

Че той си ги създава от момента в който обяви Крим за руски и изпрати сепаратистите в Донецк. И прдължава.

181

Анонимен

преди 2 години

Шефката на кабинета на Кирил Петков е била на заплата 13000 лева на фиктивна длъжност.