114

КИРЕ

преди 2 години

РАШКОВ Е РЕЗИЛ ЗА МВР И ЗА ПРАВИТЕЛСТВОТО---ЧОВЕК ЗАГРАБИЛ ОТ СДЕЛКИ С БАНДИТИ 20 МИЛИОНА Е МИНИСТЪР НА МВР-----РЕЗИЛ ТОТАЛЕН

113

СМЕХ...

преди 2 години

"ПУШИЛКА ОТ ТЪПИЗМИ И ГЛУПОСТИ"-----ЗА ЗАМАЗВАНЕ НА ПРОБЛЕМИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ.........!!!!!!!----/ТОВА Е ТО --"ФИГУРАНТСКА ПОЛИТИКА"/

112

Анонимен

преди 2 години

ПЪРВИ ПО СМЪРТНОСТ ОТ ПОЛИТИЧЕСКИЯ ЩАМ, ПЪРВИ ПО ИНФЛАЦИЯ И С ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕНИ, НО ЕВРАЗИЙСКИ ЗАПЛАТИ И ОТНОВО НА ДНЕВЕН РЕД СА ГРЪЦКИТЕ ОСТРОВИ, ИСПАНСКИТЕ КЪЩИ, МАЛКИ ДЕЦА И ЛЮБОВНИЦИ- ХА СЕ СПРЕТЕ ЧЕРЕПИ ГНУСНИ, ЧЕ НИ ПИСНА ОТ МАРИОНЕТНОТО ВИ ПРАВИТЕЛСТВО И ПРЕЗИДЕНТ- ША ВЪ ЧАГЪРТАМЕ СКОРО.

111

малее

преди 2 години

То вече омръзва. Не ми пука, кои са на власт, но всичко е зле. Писна ми от "Дай си ми шапката, на ти си гащите"! Ако ще правят нещо сериозно, нека да правят. Ама ми писна от глупости и детски изказвания!

110

Бай Ставри

преди 2 години

Набеждаването е квалифицирано престъпление. При това не е политическо. Така че прокуратурата има богато поле за действие. Ще се окаже че Деси не е добра с компютрите и по-специално с фотошопа. Радев ще трябва да отговаря. Барцелона гейт ще стане Ленчето и Рашков гейт. Ние не бързаме тука. Просто очакваме обществото да узрее за сюблимния момент.

109

до 136

преди 2 години

Не 19, вече са 22

108

Много са зле

преди 2 години

Много българи имат имоти в чужбина и мнооого по-скъпи. Хиляди българи имат купени вили по морето в Гърция и т.н. Голяма работа, ако имал някой къща в Барцелона. Ами 20 години е с високи заплати - може и повече къщи да си купи. Не са 19 имота, нито палат с отопляем басейн и 12 тоалетни. Пък истината испанците я издириха, анонимна публикация и ... нямал къща. На кого му пука? ...тъпотии.

107

Бай Гроздан

преди 2 години

Завидяха му на човека.Който го може го може.

106

Къде

преди 2 години

Абе Дамаджанков къде са онея 60 млн. в чували от Хемус, които ги разнася цяло лято по всички новини. Изпи ли ги , или ги занесе в Барселона или с тях си купи още 3 апртамента до заветната бройка 22.

105

Анонимен

преди 2 години

Тоя метър и шейсет на къде е тръгнал

104

Биволъ

преди 2 години

Докато се занимавате червени кауни с " Барселонагейт" Бойко Рашков си купува ХХII недвижим имот. Продължаваме промяната' към богатеем на червената олигархия. "Да ви е честит осми март, другари студенти, ха,ха,ха."- Другарят Тодор Живков.

103

Пфффф

преди 2 години

Типично по коминтерновски!Неясни доказателства,съмнителни свидетели,скълъпени обвинения, много крясъци и викове!Най голямата отрова която трови България е БКП и нейните производни!

102

Анонимен

преди 2 години

До до Фандъкова....Е , аз и много,много близки,познати,колеги не сме от Факултето !Да знаете!

101

Анонимен

преди 2 години

Тези новите са голяма детска градина. Смешни недорасляци. Божанков се напъва и си мисли, че не сме чували до сега това дето го фъфли. Писна ни вече. Няма ли да заработят вече?

100

Анонимен

преди 2 години

А бе като ви гледам декларациите и като гледам колко от вас не ги подават,Борисов пред вас е слаба ракия!

99

Анонимен

преди 2 години

Управляващите се държат като че ли са още на жълтите павета! Имате власт властвайте! За сега се занимавате с кокошкарства,оплюване и ловене на вещици! Той дори вашия президент почна да ви подканя официално!

98

РАЗДВОЕНИЕ

преди 2 години

До Честен Крадец *** честният крадец не беше ли член на БКП?

97

Сатир

преди 2 години

Едно потомствено БКП възмутено , не го признават за лидар. Грешката е вярна.

96

Борисов

преди 2 години

Няма нужда да разследвате Барселона Гейт и шкафчето, аз ви казвам че няма никакви кражби, няма нужда от разследване.

95

Честен Крадец

преди 2 години

Борисов може да е крал, но винаги е имало и за народа, не като при комунистите.