11

Анонимен

преди 2 години

Дреме ми на боксерките за сестрите *** едикоя си!

10

Анонимен

преди 2 години

Някой забеляза ли как новините за Руското "нападение" и Украйна изведнъж изместиха тези за Ковид?? Само разбрахме, че махат мерките на повечет места и край. Ковид изчезна.

9

Анонимен

преди 2 години

Пич, тука няма лош и добър, бъди сигурен. И двамата са лоши. САЩ също са вършели немалко мизерии по света. Не им е работа да се намесват навсякъде. На Украйна ще и се наложи да живее с Русия, защото граничи с Русия, а не със САЩ.

8

Пич

преди 2 години

"Същото е като Путин да иска да разположи бойна техника в Мексико" Ама ти или не разбираш или се правиш, че не разбираш? Ако джудджето разполага някаква военна таехика някъде, то това е с насилие и диктатура. Ей го, в Куба имаха техника, Венецуела бяха под крилото им. Велики финансови революции. Мизерия и глад, инфлация, бедност. Само братята уббийци Кастро не си отидоха с камъни и бой.

7

Пич

преди 2 години

Разликата е толкова голяма между "Запада" и Мордор на изток, че просто няма смисъл да се говори. Цяла Виена съм обходил, няма един разбит тротоар, една мърлява фасада. Културно и възпитани хора, включително и кварталите с турци. Мордор има 2 града и замъци където живееш джобния диктатор. Държава, която държи огромен процент от световните природни запаси и най-голяма територия, е с икономиката на само една държава от ЕС, и то не най-развитата. Където е стъпил руския ботуш, там нищо не никне.

6

От 1

преди 2 години

Не заставам на страната нито на САЩ, нито на Русия. Затова казвам, че ставаме жертви на болните амбиции и на двамата. Защото и двамата искат да се надиграят един друг. САЩ няма място в Украйна. Същото е като Путин да иска да разположи бойна техника в Мексико. Друг е въпросът, че Путин иска да превърне Русия в някаква супер държава с цената на всичко, което не кореспондира със здравия разум. Накрая ще го отнесем ние, да не дава Господ. Човешкото същество е толкова себично.

5

АнонимеН

преди 2 години

МРАЗЯ ПОРЪЧКОВИ СТАТИИ !!! А ТАЗИ Е ТОЧНО ТАКАВА! НИКОГА НЕ МОЖЕ ДА СРАВНИШ АФГАНИСТАН СЪС УКРАЙНА, ТА ДОРИ В ДОНБАС И ЛУГАНСК!!! А АФГАНИСТАН НЯМА ЗАКОНИ , В УКРАЙНА, ЛУГАНСК И ДОНБАС ИМА НЯКАКВИ ЗАКОНИ! ОБЯВЯВАМ СТАТИЯТА ЗА ПРОПАГАНДА

4

Пич

преди 2 години

И в Ню Йорк съм бил, и в Москва съм бил, и в Берлин съм бил, и във Виена съм бил. И по немската и руската провинция съм имал работа (за съжаление в руската провинция). Ама трябва да си с мнооого гладък мозък, че да не забележиш разликите. В Русия имат 2 показани града, като едно време показните магзини - Москва и Санкт Петербург. В влак се возих, и като излезнеш от МОсква и попадаш в 19 век. Ние в България сме по-добре даже. Като се разхждаш из немските села то ти се приисква да живееш там.

3

Пич

преди 2 години

"Тъжно. Без значение кой подкрепяш - САЩ или Русия" Ама как САЩ все ви изкачат от гардероба, бе?! Как всеки път когато Пуутлер реши да си спасява имиджа и да прилапа някоя територия, все САЩ са виновни?! Как са виновни САЩ, че всички нормални хора искат да живеят нормален живот, и искат да се измъкнат от прегрътката на сибирската мечка? А пък руснаците обясняват колко добре им е на тези държави под тяхното крило. Никой вече не иска да се прегръща с Русия, разберете го това.

2

Пич

преди 2 години

Подире им върви монголското джжудже. Няма бягане ...

1

Анонимен

преди 2 години

Тъжно. Без значение кой подкрепяш - САЩ или Русия. Последиците от болните амбиции на няколко човека са тези. Докато те се крият в лъскавите си скривалища, ние обикновените хора се борим ,а живота си. Ставаме жертви на техните амбиции.