31

Анонимен

преди 2 години

Фазила и Шагуфа да заминават за Украйна и да чакат Бидона да доди да ги спаси демократично.

30

Петров

преди 2 години

Американците избягаха от Афганистан, хората падаха от самолетите, а нашите журналисти -*** се опитват да изкарат руснаците виновни че тези жени сега са достъпни в Украйна, чак пък и от малцинство били, как не ги изкараха чернокожи лесб ....ки. Такива са американските наръчници по псевдо журналистика, най добрата в света.

29

КокоБийч

преди 2 години

Слаба ракия сте в БГ! Плюете против САЩ постоянно, без да имате и ела представа за живота тук..В Бруклин, (малката Одеса до Кони Айлънд) докато карах с колата, хванах поне 3 различни радиостанции на руски! Плюс многото на испански и еврейски! Долу в СаутБийч руските евреи отдавна държат всичко! Руснаците са се разселили навсякъде! В Шикаго са по-силни от поляците!..общо взето, който има малко акъл в главата се е махнал от този смрад завинаги!

28

МНЕНИЕ

преди 2 години

Всички знаем че ИДИЛ беше проект на САЩ . Тези са булки на бойци убийци . Много от терористите бяха изтеглени в Украйна - за новия проект на САЩ . Няма как да ги вкарат в САЩ , ЕС или Европа - Украйна е дупка в Европа и там са в Бази на ЦРУ . Друг е въпроса - защо братски арабски Държави не ги приемат ? Защото там има смъртни присъди за Тероризъм .

27

Анонимен

преди 2 години

До анонимен64264 - Почакай малко и в този филм ще участваме и ние , понеже го играем покорен и послушен "брат" и се на... си.....ме от натягане !

26

Алекс

преди 2 години

Груба грешка е да отидеш в Окраината.В Афганистан е по-добре.

25

Анонимен

преди 2 години

Коя от двете на снимките е Фазила и коя Шагуфа? Все пак не са от моето село.

24

Милите ми те..

преди 2 години

сън нИ мЪ фана!! Да дойдат ще им (го) дам работа покрив и всичко необходимо ,за да го усетят западният..

23

анонимен64264

преди 2 години

америка да помогне на афганските бежанци след като безславно напуснаха и ги предадоха ,това не са екшън филмите скъпи янки

22

Анонимен

преди 2 години

Войната в Украйна ще им се стори като детска игра. Нищо чудно да излязат на фронтовата линия.

21

В.

преди 2 години

Двете героично излетели от Афганистан като висели на колесника на американски транспортен самолет. Понеже той превозвал оръжие и нямало накъде другаде да ходи щото дестинацията за Казахстан се провалила, ги стоварил в Киов, където ги устроили веднага с квартира и издръжка. Макар там да да фалирали

20

Анонимен

преди 2 години

Можеш да избягаш от Авганистан, но от янките не!

19

Анонимен

преди 2 години

"Сестрите не мислят, че са били късметлийки, напускайки родината си"________Ами връщайте се тогава обратно при талибаните.

18

наблюдател

преди 2 години

Сега и претенции. Като не им харесва в Украйна айде обратно в Афганистан при брадатите.

17

Пич

преди 2 години

"Що дириш тук, бягай да защитаваш Украйна, ***." Аз ще защитавам моята родина - България. А украинците заслужават безрезервна подкрепа в тази неравна битка. Искрено се надявам НАТО да се намеси, и да не ги остави сами на ордите от Мордор. А то, и останалата русофилска сгган, най-добре да бъдете депортирани в родината ви - Россия. Там ви е мястото, и без това се съмнявам да вдигнете пушка срещу *** ако решат да ни "освобождават". Утаййки и потенциални предатели ...

16

Пич

преди 2 години

"Щото Путин си е нормален на ръст за годините си" Ахам дори е великан и не ходи на токчета. Язди и мечка зимата :))))

15

Пич

преди 2 години

Монголът има няколко големи проблем с Украйна. Първият проблем е, че това е голяма държава по границите им, която не им целува краката. Украйна малко по малко се откъсва от сферата им на влияние, въпреки огромните ресурси, които се хвърлят за хробридна и дори конвенционана война. Втората причина е, че Украйна се съвзема от иконоимческия шок и вече отлепи дъното. Преди 10 години средната заплата в Украйна беше 1/5 от руската, сега са почти на едни нива. Изводите са ясни.

14

В.доПич

преди 2 години

За кое джудже говориш. За украинското ли? Щото Путин си е нормален на ръст за годините си

13

Анонимен

преди 2 години

Пасквил. А и още - отде пари за интернет, квартира, храна и прочие. Искам и аз да гледам тик-ток ей така. Може и за фейса да се прежаля даже.

12

Пич

преди 2 години

"И двамата са лоши. САЩ също са вършели немалко мизерии по света" Абе и "двамата са лоши" ама лоша дума не казваш за Московия. А, на Украйна ще им се "наложи", викаш? Украинците са смел народ, доказаха го на Майдана. Не ги мисли ти тях. Биха се до кръв със зелените човечета. Ние тук не може да направим такова нещо, защото сме жалки рууски ***. Нищо няма да им се "наложи", те много добре им знаят и меда и жилото на руснаците. За това не изгарят от желание да имат нещо общо с тях.