9

Експерт- Диетолог

преди 2 години

А ето ги и истинските ПЕТ причини..... 1. Братчеда е започнал бизнес - внос на аспержи ... 2. Чичо ми започна да внася аспержи ... 3. Брат ми продава аспержи в магазина си ....4. Аз лично участвам финансово в бизнеса с аспержи.... 5.Цялата рода му мърмори денонощно - Направи нещо, че да ни потръгне с тоя бизнес с аспержи ... Измисли нещо, ... Е, аз не обичам да ям аспержи , затова реших да напиша една статия та дано продажбите да се увеличат че нещо не се търсят тия проклети аспержи .....

8

до 3

преди 2 години

Дори не миришат. Освен че не са и хич вкусни. За да могат да се ядат въобще, увийте ги в тънко нарязан бекон и на скарата. Ако и това не ви хареса , отделяте аспержите и ядете само бекона.

7

Шаран БГ

преди 2 години

А зелето да не е по-лошо ! Нашето, българското , отгледано с минимум химия ? Преди 200 години Луи Куне прави експеримент в Южна Германия и доказва за всеки човек най-добри са плодовете и зеленчуците произведени там където той е роден и където живее !!! Нашите търговци днес ще " докажат " , че банани, портокали, мандарини , авокадо, мaнго, ананаси и аспержи са по-добри за българина от родните ябълки, круши, вишни череши, сливи, зеле и моркови отгледани в България ....Ха , дано !!!

6

Анонимен

преди 2 години

И така. Понеже в България вече не отглеждаме аспержи и всичко е внос. За това цената им е 32лв - в пъти повече от цената на ягодите и черешите, които си отглеждаме сами.

5

9-ти Сеп.

преди 2 години

Комунистите ядът картофи. Каква е тази боржуазна храна с НУЛА калории?!

4

Картофи за комуниста

преди 2 години

Комунистите са забранили консумацията на аспержи в България, изкоренили са всички насаждения и са заличили производства и традиции.

3

Анонимен

преди 2 години

Най-полезни са за пенсионери! Добри са за сърцето и за костите. И за мозъка са ок. Да купуват и да ядът! Има ги навсякъде. Има една рецепта с трюфели, страхотни стават!

2

Анонимен

преди 2 години

В интерес на истината станаха доста скъпи. По царско време България е била основен производител на аспержи и ние, програмистите, които се изнесохме на село, си гледаме. Много лесно стават, страхотни са.

1

Анонимен

преди 2 години

32 лева.