9

Истинският

преди 2 години

Някой пита ли хората които взимат по 600 лева заплата дали трябва или не трябва да се построи АЕЦ белене и трябва да плащат в момента скъп ток на ДПС. Май някой не иска да погледне по- далече от носа си

8

Анонимен

преди 2 години

БСП да ,вади милиардите и да строят ,тая с лампата да светне да го направят главен бригадир

7

Анонимен

преди 2 години

Как да няма ? Какво да каже друго, ще отрича като ....Голямо напрежение има покрай АЕЦ. Тази сутрин всички телевизии това коментират, изказват се познавачи от този отрасъл. Довечера пак същото ще слушаме. В Панорама също.

6

нгткжаж

преди 2 години

щом няма напрежение тогава започвайте и го довършете а не приказвайте само празни приказки действайте по дострояването на аец белене не се правете на слепи и хитри

5

Иванчо+Марийка

преди 2 години

Нали ще развалим рахатлъка на зелените. А най-големите собственици на зелени централи са депутатите. Да не забравяме и Доган с ВЕЦ Варна.

4

каскетя

преди 2 години

И на малките деца им стана ясно, че без АЕЦ Белене ще ставаме все по-зависими от Руски, Азерски, Американски газ. Правителството не го ли разбере са пътници.

3

Анонимен

преди 2 години

Строителството продължава почти 40 години, а безхаберниците ни успокояват, че нямало напрежение около АЕЦ "Белене". Напрежението ще го усетите осезаемо, когато скочи цената на тока, васални началнически слуги.

2

Анонимен

преди 2 години

За съжаление -от Белене още няма напрежение ( и ток).... А трябваше.

1

Анонимен

преди 2 години

А заз.зам.зам.министъра кво мисли?