40

А нема нужда

преди 2 години

Краварите илюстрират пословицата "Не ме гледай какво правя, слушай ме какво ти говоря!" - те войните дигат икономиката само на САЩ, така ли? - затова ли непрекъснато е във война с някой?

39

Анонимен

преди 2 години

Само едно не мога да разбера. Защо Путин си причинява всичко това?!

38

Анонимен

преди 2 години

Напрежението изстреля петрол и злато което устройва Русия. Най добре е нато да снеме цените да видим какво ще правят руснаците.

37

Анонимен

преди 2 години

Ей, много обичат танковете. За Русия война без танкове, не е война. Живеят си с носталгията за Втората световна война и развръщането на огромни танкови дивизии сред полето.

36

Анонимен

преди 2 години

В ЕС едвам удържат цените на газта на 1000$. В богата обединена Европа поне 35 милиона души са изправени пред избор: да си купят храна или да си платят сметките за ток и топлина.

35

Анонимен

преди 2 години

Ще се наложи западът да праща храни на Русия какго прави преди години.

34

Кирето от ЛГБТ

преди 2 години

Цялата тупурдия беше янките и техните близки слуги - Англия и Канада да си продадат оръжията а държави ръководени от лакеи (като България) да увеличат военните си бюджети и да поръчат още американско оръжие . . . . А народа да чака празни грънци от Тримореца и Харвардските мошеници .

33

Само питам

преди 2 години

До Анонимен...... . В Русия дъвчат сандвичи, усмихват се и махат с ръка на Запада....... А ти защо се мъчиш в Евро атлантическа България? Пресели се в Русия за дъвчеш сандвичи и да махаш с ръка на Запада!

32

а защо?

преди 2 години

Еми НАТО, най-мощния военен и иконимически съюз на планетата, защо 8 години само се фръцка-пpъцка и не освобиди Крим и едната осма окупирана Украйна от бедните и изостаналите руски окупатори?

31

Анонимен

преди 2 години

Русия превъзхожда запада във военните технологии. Русия, която благодарение на санкциите и заместването на вноса постигна самодостатъчност в продоволствената сигурност и изнася всичко - газ, торове, зърно и месо, е доволн от всички сценарии. Русия е осигурена с изобилие от ресурси, храна и енергия. В Русия дъвчат сандвичи, усмихват се и махат с ръка на Запада.

30

Истината

преди 2 години

Лудото джудже от Кремъл е заплаха не само за руската икономика, но и за целостта на руската федерация.

29

Анонимен

преди 2 години

През 2014-та, коато Руснацита напанаха Украйна и завзеха 1/8 от територията и, Украйна имаше само 5000 човека армия, беше декларирала ,че е необвързана и всички обичаха богатите руснаци. 32% от стокообченът и бе с РФ. Ако сега Украйна има 250 000 добре въоръжена и тренирана в бой армия, ако 60 % искат НАТО и ЕС и само 7 % от търговията и е с РФ,висчи са готови за убиват руснаци ,ако се пявят на земята им , ами русаците да се сърдят на себе си.

28

Ром"с

преди 2 години

Интересно..а риск за икономиката на ЕС И ОБЕДНЯВАНЕТО на европейските гражданин дали ще има !? Йелен казава(ако не знае госпожа Василева коя е тази-то ще й подскажа,че това е минстъра на финансите),че една е войне ще докара икономическа криза на целият свят и светът ще измени..а дали ще обеднее европейският гражданин и дали ще скочат цените на всичко-да и ние ще обеднеем ,както и руснаците..И на кого е нужно това? СВЕТЪТ ЩЕ СЕ ВЪРНЕ назад,навярно 50 години ..

27

Българин

преди 2 години

Руската пета колона пак се е развилняла!

26

Мишо

преди 2 години

Най-големият риск е за ЕС и сащ го осъзнават отлично и с един куршум се опитват да отстрелят два заека. ЕС воден от политици като Урсула и Бербок съвсем го окъса икономически. Никога няма да разбера как толкова бездарно в ЕС могат да се появяват подобни псевдо политици! Единственият отговоре е корупция!

25

Анонимен

преди 2 години

Синът на Байдън, Хънтър, беше нает като член на борда на украинската енергийна компания Burisma от 2014 до 2019 г., така че противниците на американския президент твърдяха, че Хънтър предлага достъп на баща си в замяна на услуги. Въпреки това, през септември 2020 г. сенаторите стигат до заключението, че не е имало злоупотреба от страна на Джо Байдън, а самият Хънтър Байдън е "осребрил" името на баща си извън Америка.

24

Анонимен

преди 2 години

до 32--АКО Е ИСТИНА, МНОГО Е ЗАКЪСНЯЛ. ТОЯ НЕМИЯ ТРЯБВАШЕ ДА Е ПРИ СВЕТИ ПЕТЪР ОТДАВНА.

23

Анонимен

преди 2 години

"Така работи диктатурата, каза Карлсън и добави: Всички трябва да ни тревожи много фактът, че Джо Байдън и близките му ни казват, че в Украйна има демокрация."Защо Украйна? Защото на сина на американския президент плащат милион долари годишно от Украйна и те имат огромно влияние във Вашингтон", твърди скандалният американски водещ.

22

Анонимен

преди 2 години

до 91- ябълките казваш 99 рубли. това е около 2 лв наши. значи "нашите" ябълки дето са по 3 лв. Са по евтини от техните дето са по 2 лв. Кратуноооооо.

21

Анонимен

преди 2 години

Потърсете в YouTube клипове с убития от Путин.. Борис Немцов и ще разберете за какво иде реч в тази "държава"...