13

Анонимен

преди 2 години

Денков трябва да смени учебниците и да каже на учениците: "Вижте какво училище ви е построил лошият социализъм. Сега тук щеше да има богаташко имение на български капиталист, вместо училище на това място. Училището щеше да е килийно, защото нямаше да има място. Терените са скъпи и капитализмът не строи големи училища. Сега вие сте тук да пречите на капитализма да построи гъст квартал на мястото на това социалистическо училище. Но, ще променим това и ще ви дадем истинско килийно училище."

12

Анонимен

преди 2 години

Този защо е станал министър ?нали каза че след служебния на румбича каза че вече не иска да е министър в предаването Денят с Веселин Дремджиев а иска да си ходи на вилата да си коси тревата. Унгарския еврейски *** е развързал кесията. Ще бъдеш изринат от народа заедно с фигурата на Дондуков 2

11

Анонимен

преди 2 години

Браво! Най-накрая някой да се сети, че всяка възраст си има особености. И л, че уч.програми трябва да са съобразени с това! Напр., в 3 клас е трудно да осмислят какви ли не понятия и идеи, на ниво поне 5-6 клас. Изумен съм!

10

Анонимен

преди 2 години

Г-н Министър, редно ли е да атестират преподавател за работата му 5 години назад по правилник за атестиране, който е приет през месец май 2021 година? Или през 4 от 5-те години преподавателят дори не е предполагал какви критерии ще бъдат прилагани...при атестиране. Проверявайте ги по-често, че все се крият зад автономията.__________________________________________ Нас ни атестират на всеки 3 (три) години. Това е поне от 15 г...

9

Анонимен

преди 2 години

Когато някой иска да унищожи един народ, първо се започва от образованието.

8

Анонимен

преди 2 години

Тоя copocoв денко какво ще ми сменя учебниците. Малките на джeндъри ли иска да ги прави или на либерасти. Той Коцето ще ви оправи всичките много скоро.

7

Анонимен

преди 2 години

Когато и да бъде махнат този човек от поста министър на образованието, все ще е късно.

6

Сержант

преди 2 години

Каквито и учебни програми да измислята, няма ли качествен контрол на изхода, резултата ще е същият. Само помислете, как един ученик не може да умножава до десет, а има средно образование и е преминал през няколко НВУ. Доста учители/ки има за е..б....не.

5

Анонимен

преди 2 години

Лицемери. Ако толкова им пукаше за образованието досега можеха да са го реформирали - да го дигитализират, да има учебни таблети, компютри за децата, интерактивни дъски, мотивирани и обучени на последните технологии преподаватели, със съвременна учебна програма, която ги учи на нещата, които ще им трябват в живота, без тежки раници, пълни с десетки учебници (за да усвоят едни пари едни издателства), да са им осигурили нормални условия (тоалетни, хигиена и т.н.).

4

До Министъра

преди 2 години

Г-н Министър, редно ли е да атестират преподавател за работата му 5 години назад по правилник за атестиране, който е приет през месец май 2021 година? Или през 4 от 5-те години преподавателят дори не е предполагал какви критерии ще бъдат прилагани...при атестиране. Проверявайте ги по-често, че все се крият зад автономията.

3

Анонимен

преди 2 години

Нелче, кога ще научиш пълния член и запетаите? Типичен продукт на окаяната ни образователна система! Ама със самочувствие да списва в медия.

2

Анонимен

преди 2 години

До АнонименОчевидно е - като не се назначават хора по пратийни заслуги, а заради възможностите им.

1

Анонимен

преди 2 години

ъъъъъъъъъъ нещо не схванах как деполитизацията ще усигури качество, както и не разбрах къде точно и как е политизирано, ама дянкова работа, той си знае