41

Анонимен

преди 2 години

Не мога да повярвам, че някой би дал лекарство за сърце на малко дете. Тези неща обикновено иамт странични ефекти, особено върху подрастващия организъм. Много ме съмнява да е някой от треньорите й, защото те знаят, че ще ги проверяват до дупка. По-скоро се чудя дали някой от роднините й не й го е дал ако се е оплакала от нещо. Или пък разбира се произволно еднократно заразяване от заинтересовани трети страни. /не че на треньорката й й пука за детето, просто щото ги дебнат, иначе би я назобила/

40

Българин до Абе

преди 2 години

Синовете на Кубрат са се разделили щото са били катунарско племе.МалкаЧаст от тях са се добрали и до нашите земи.Това са били дива ..нетата на Аспарух.

39

Абе

преди 2 години

Състезателка на Русия, но по чертите си личи българският произход ! Навремето ако синовете на хан Кубрат не се бяха разделили, сега щяхме да сме голяма и славна държава, а не да ни гледат с пренебрежение !

38

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 2 години

Хора товае е ужасно ще се метна уДУНАВА

37

Анонимен

преди 2 години

DO 39 Това лекарство е за angina pectoris, т.е. за т. нар. гръдна жаба. Не за обикновена ангина. Ама журналята толкова си могат.

36

Анонимен

преди 2 години

Абсурд е 15 годишно дете да пие нещо различно от това, което и дава лекар или треньор. Много е талантлива. В момента най-добрата. Съсипаха и кариерата.

35

Пустиняка

преди 2 години

Не съм баш по спорта ама разбрах че тая манинката опрела до дядовия

34

Анонимен

преди 2 години

Звучи като оправдание и то смешно.Как пък си спомни, че точно от дядовата чаша е пила и то скоро след като си е изпил лекарството и т.н. и т.н.Ако бе замълчала или казала не зная,поне достойнството си щеше да запази

33

ХА ХА ХА

преди 2 години

Руският отбор по допинг бил хванат ... да се пързаля с кънки на лед.

32

ни са знай

преди 2 години

От каква болест страдат на тази олимпиада норвежците, та все те печелят първите неста в класирането?Не е астма, нещо друго е, но ще го научим по-късно.

31

Пак

преди 2 години

Допингиран и но, а не ново, това за предния коментар.

30

Допинг

преди 2 години

С какво въпросното вещество дава предимство? В стрелбата май и алкохолът се счита за допинг. Иначе, допинг е всяко вещество, вписано като такова. Днес не е вписано, чист съм. Утре го вписват, става ясно, че съм бил реално допинг Иран, ново, по документи съм бил чист. Честито на победителя.

29

Анонимен

преди 2 години

Това е политически въпрос. Много злоба има към руснаците. Не могат да преглътнат горчивата чаша руснаци да вземат медалите.

28

Анонимен

преди 2 години

и аз като бях професионален спортист на 15 години редовно пиех хапчетата на дядо ми

27

Анонимен

преди 2 години

Ако тя самата заболее от ангина нали трябва да се лекува пак с това лекарство,че то омикрона е ангина с болки в гърлото с появата на болезнени бели налипи в устната кухина чак до областта на сливиците с дращене при преглътване на вода,ядене,слюнка и повишаване на телесната температура,което същото се появява след ваксиниране от Ковидите в тази форма и само с температуропонижаващи не се лекува от самосебеси с очакване както препоръчват след ваксина първа,що втора,а изисква лекуване с лекарства.

26

Анонимен

преди 2 години

Олимпийците са все или астматици или с други болести и трябва редовно да пият лекарства за астма, от илачите на дядо си и от ракийката на баба си

25

Вярвам

преди 2 години

Че американски шпиони са я назобили....или марсианци. Не е възможно да е треньора,защото руският морал недопуска това.

24

...

преди 2 години

Не била виновна камилата,а камиларят...

23

Анонимен

преди 2 години

По-скоро е било... Sildenafil?

22

XA XA XA

преди 2 години

Double standard