96

Читател

преди 2 години

Този Навални ,оня същият криминален елент ли е ,който с финансова измама завлече френски бизнесмен с около 250 000 ? ? За което беше съден и във Франция . Защото ,ако е същият , то журналистите или са платени и това е пропаганда или жалко за по- тъпата част от електората ?

95

Анонимен

преди 2 години

Ей тоя Невалидни,ще дойде от рода Маклауд,не ще да Мре и туйто!

94

Защо

преди 2 години

Нашите бг журналисти мислят, че всички са готови да пишат глупости и лъжливи твърдения. Малко се успокойте! И вие имате или ще имате деца. Не ги натоварвайте с вашата продажност! Имайте срам от хората и страх от Бога, че ще има някакво възмездие, за глупостите, с които ни натоварвате!

93

vlady

преди 2 години

Напротив - Навални няма достъп до пиячка и има шанс да се излекува от алкохолизма.

92

Нали искате наказани

преди 2 години

Нашият премиер и неговата съветничка, завършила с отличие право в Софийски, а после и Харвард дават списъци на хора от Гугъл да бъдат съдени. В Интернет редовно има активисти, които искат смърт на хора от ГЕРБ и ДПС...

91

fdgfdsgfds

преди 2 години

Коя е тази Навални и какво общо има с нас, че толкова ни занимавате?

90

Анонимен

преди 2 години

Навални, Немцов, хиляди украинци и руснаци е погубил Путин... Този сатрап заслужава само бесилка....

89

.

преди 2 години

Това вече трябваше да е станало.

88

Анонимен

преди 2 години

Това е американски агент, който работи против Русия. Българските изтривалки какво си мислят? След втората световна война осъдените и екзекутираните са били също чужди слуги. Иска се интелигентност за този зона на неопределеност, докъде може да общуваш и откъде започва колаборация и предателство.

87

Дар от БОГ ТАНГРА

преди 2 години

Нека да правим любов, а не война ! Светът се променя към истински ЖИВОТ, но и за мен трябва да има истински ЖИВОТ !

86

ха-ха

преди 2 години

Журналистката изпада в апокалиптична истерия. Пази си работата милата.

85

Анонимен

преди 2 години

*** освен теб никой несе интересува от навални!

84

Грипен Гаменов Ветов

преди 2 години

Здраствуйте Паляци от Нема Такиви ***,оте!Как е?Продължава ли Промяната цените на мамбуто,тока,бензинът и всьо асталное?!Сига гледкам как милите ми 85%ви с кефят на нещастието на най свестния човек в СССР,а именно Навални!Това е добре за началника от Кремъл,а и за нас русоробите!Нема да ви крия,че съм безкрайно доволин от рузката каша дет ви я забърках с помоща на Кирчо канадеца.Кефя се как я гълтате с отвращение,но по важното е че махнахме Банкянецът и вечи можи да си краднем на воля,МИЛИАРДИ!!

83

bb

преди 2 години

Докато се занимавате с някой си Навални, годишната инфлация в Република България вече прехвърли 9% на хартия, а на практика е много повече. Продължавайте да разсъждавате за Украйна, Русия, Навалнита и тем подобни.

82

Пентагона

преди 2 години

Подготвяте ли се ? Утре Русия ще нападне Украйна (за пореден път от поне три месеца насам) ! Така казаха нашите сврътайни служби. Ако не. Утре ще променим датата, за пореден път.

81

Гарантирано

преди 2 години

Путин си е гарандтирал властването над крепостните руснаци до 2038 г.. Няма толкова лаком диктатор по света. Руснаците са свикнали и от времето на руските царе , Ленин, Сталин, Брежнев да ги мачкат и да са в услуга на болярите, болшевиките и олигарсите.Тотален съветски феодализъм.

80

Христо Христов

преди 2 години

Путин може и да пръдне. Аман от про'стаци с про'сташката им пропаганда.

79

Майко мила !

преди 2 години

Каква драма само ! Докато вие не гледате Путин по цял ден планира как да се промъкне в килията на Нахални със шишенце Новичок и да му го излее в устата докато той си хърка блаженно ! Хора. Бдете ! Стойте на щрек. Това е истински хорър - трилър. Направо настръхваш ! Иначе в България в момента всичко друго оправихме и пенсиите и заплатите, цените на газта тока бензина дървата лекарствата храните и парното...и само "проблема" на Нахални остана ?!

78

Путин е най-големият

преди 2 години

терорист в Азия.Но го е страх от един обикновен опозиционер. Путин иска да е вечен цар на Русия , а е напълнил гащите от страх пред Навални.

77

коко

преди 2 години

не ви мина номера с войната сега го извадихте от нафталина този мошенник и с него ли започвате смешни сте а ти журналисти напиши за Асанж какво с него утрепаха лого демократите вече защо е в килия без съд и присъда защото е демократично ли