68

язе да кажа

преди 2 години

То бива натовски манипулации, то може, ама тва с войната е типичо в стил "да разлаем кучетата". Първо беше войната щяла да е след 2 дни до 2 месеца, после казаха на 16.02.2022, сега "пълното руско нападение срещу Украйна може да бъде неизбежно" (каквото и да означава това), а Путинов изтегля войски :))) Добре, че е украинския президен да вкарва малко норманост

67

анонимен ЛГБТ

преди 2 години

Голям късмет изкарахме ние Българите,че така безпроблемно се откачихме от "братушките".Сега сме в НАТО и не могат и да помислят пак за България.Всички бивши страни от СОЦ лагера искат далече от Русия.България,Румъния,Унгария,Полша,Чехия,Словакия,Македония,Албания,Хърватия,ГДР всички показаха един среден пръст на Путин:)

66

Анонимен

преди 2 години

Нещо не става ясно. Украйна кой ще напада? Американците кой ще нападат? А руснаците кой? Или САЩ нападат Украйна, а те Русия.

65

Б@си

преди 2 години

До Анонимен 69 - какво значи "хрюшка"? Ох, милия той почитател на руски песнички! Е личи кой праска глупости.

64

Анонимен

преди 2 години

И все пак Путин написа ултиматуми до Сащ за изтегляне от Изт.Европа.Като посочи ясно,че ако няма позитивен отговор следва военно решение.Ще ви видя утре какво ще говорите ,когато чуете как Русия е в Киев!Янките не са чак толкоз глупави ,че да не знаят защо се махат от Киев към Лвов!

63

анонимен ЛГБТ

преди 2 години

Ердоган свали Руския Миг без да му мигне окото,а в отговор страшния Вова спря вноса на Турски домати в Русия:)

62

Турист

преди 2 години

Сега е момента да посетиш Киев или Одеса - самолетите натам са празни и полетите сигурно струват стотинки с включен багаж

61

Бря

преди 2 години

то било лесно, струпваш едни 100хил. души на границата и всички се изнизват, няма НАТО, няма посолства, няма проблеми. Хем им казват че няма да нападат никого.

60

Хегел

преди 2 години

До Krom Историята показва че рано или късно на всяка империя и идва края - Маи, Египтяни, Римляни.... СОЦ., да не изброявам.... доста са.... никога не са вярвали че някога няма да ги има.... Преди края винаги е имало съпротива и жертви, но той винаги настъпва ... и идва новото .. не винаги по-добро, но обикновено по-прогресивно. А наближава ли ... историята ще покаже ... Дано от много технологии не вземем да си утрепем Земята че да може да дойде по-прогресивното ... а не след милион години..

59

Анонимен

преди 2 години

Ало, Пентагона. От колко до колко часа ще е нападението? За 4-5 минути заслужава ли си да се крием?Жените да взимаме ли?

58

Анонимен

преди 2 години

Руската дума изготвя днес предложение за признаване на Донбас за независими. Чака се един подпис от Джуджи! :) Украинците ще нападнат първи, за да защитят "суверинитета си", след което Вовата ги подпуква! Нещата не са приключили.

57

Анонимен

преди 2 години

Следва Балканизация на Украйна по югославски вариант! Ей ся ще видите косовския модел, западни психопати!

56

АнонимеН

преди 2 години

УКРАЙНА Е ПОРЕДНАТА ДЪРЖАВА КОЯТО НЕ Е В НАТО!!! СЪСИПАНА ОТ КОМУНДЕЛИСТАН КАТО СИРИЯ! ФАЩ НАЛЯ МИЛИАРДИ И В ИРАК И В АФГАНИСТАН И ТО МНОГО ДОКАТО БЕШЕ ТАМ!!! А КОМУНДЕЛИСТАН ОСВЕН ДА КРАДЕ И РУШИ СИРИЯ И УКРАЙНА ДРУГО НЕ Е СВЪРШИЛ!

55

анонимен ЛГБТ

преди 2 години

Целия Свят срещу Русия.Ердоган без да му мигне окото свали МИГа.Украинците с помощта на САЩ и НАТО хич няма да ги жалят:)

54

Krom

преди 2 години

До Анонимен 65 - единствения См..ота'няк който виждам тук си ти. Ако съдя от воплите ти и нервите ти не са особено добри.

53

Анонимен

преди 2 години

Наслушахме се на смешни фейкове за нападения. Но, разбира се, ако Нато се навре в руска територия, аз съм за да им мушнат здраво оръдията руснаците и да им покажат, къде са тръгнали да създават военни конфликти от нищото. Всички войни през последните десетилетия са именно започнати от САЩ , за което не са нужни и елементарни познания. Само мозък и грамотност, за малко четене. Лайте ме колкото щете натовски хрюшки и подлизурковци. Няма и да ви чета глупостите

52

Някой си

преди 2 години

Тези които не ми харесвате писането. Което го написах простичко. Хавайте рушен и лакми той е на Бившия президент на Украйна Парушенко. Да ви е сладко.

51

Анонимен

преди 2 години

Последните дни бяха показателни за това какво представляват НАТО, САЩ, средствата за масова информация и цялата западна матрица.В момента в който нещата станат сериозни почваш да виждаш реалността.Това е като в живота, някои хора се пишат на голямата работа а като станат нещата сериозно виждаш колко струват думите им.Да преместиш посолството си без да е гръмнала една пушка.Замислете се върху това при условие, че години наред надъхваш украйнците че си с тях и ще те подкрепят до край.

50

Анонимен

преди 2 години

До Krom Би ле обяснил на всички как се превзема тактически вече изоставена столица???Може да си чел "Война и мир" ама нищо не се разбрал особено това че Кутузов е велик пълководец!!!И не руският император е писал на Наполеон а точно обратното.Да се срещнат за да обсъдят милните условия.Да,ама отговор и не дочакал.От 400 хил се завръщат във Франция 65 хил!!!Не ме учи на руска история,разбра ли???С..мотаняк!!!

49

баба мара

преди 2 години

хаиде почна се с изтриване на коментари нашите мисир-ки така решават проблемитекато ги изчегъртват