108

Анонимен

преди 2 години

Нато и ЕС бавно но сигурноще се разпаднат.

107

Анонимен

преди 2 години

Без да гръмне и една пушка Путин накара нarлосаксите и говедарите да се изнесат от Окраiнi със скоростта на физически малтретиран хомоcekcyалист. А xoxлопитеците цяла седмица дефекират и ypинират в кофи по мазетата от шубе!

106

Анонимен

преди 2 години

До му-ха-ха 130 Руснаците поне имат по няколко хиляди бойци в съседни държави, а говедарите си навират носовете на други континенти. След Косово ръцете на руснаците са развързани. Анадънму, русофреник?

105

му-ха-ха

преди 2 години

САЩ ще се прибере в Америка когато Путин си изтегли войските от Белорус, Казахстан, Армения,Украйна и Молдова-ПАНИМАЕШ РУСОФИЛ!

104

Анонимен

преди 2 години

Войната се размина ! Живейте си живота ! Русия е пазителката на Света !!! Бъдете спокойни !

103

КОСОВО Е СЪРБИЯ

преди 2 години

НАТО ДА ВЪЗСТАНОВИ ТЕРИТОРЯЛНАТА ЦЯЛОСТ НА СЪРБИЯ!!!

102

Анонимен

преди 2 години

Пълни глупости. В Киев сме и всичко е спокойно. Полетите си летят. Украинците знаят че война с Русия няма да има.Ясновидците от Америка са големи мошеници.

101

анонимен64264

преди 2 години

мили и драги украинчета не разбрахте ли , че ще плащате с лихфите щедрата помощ от запада и америка,нали са силни защо бягат или афганистан им държи топло,толкова са смешни и жалки,но ние защо им играеме по свирката,тези миротворци направиха така,че сега на балканите да има една мафиотска държава на място което е историческо,сещате се за какво става въпрос и не спряха да се месят и при други народи,а сега искат още екшън ,но няма да им се размине,ще си намерят майстора

100

Анонимен

преди 2 години

Мария Захарова: 15-ти февруари 2022 г. ще остане в историята като ден на провала на западната пропаганда на войната. Посрамени и унищожени без нито един изстрел.

99

Пратете супербабата!

преди 2 години

И сега кой ще пази парламента в Киев? Въоръжиха чистачката с дървен автомат, дадоха снайпер на готвачката и беж! Героям слава! :):):)

98

дядомраз

преди 2 години

Русия още не ги е нападнала ,а те напълниха гащите.

97

Анонимен

преди 2 години

Тези на снимката някакъв военен фил ли ще снимат ? Укрите съвсем изтрещяха. Дали си мислите, че руснаците ако нахлуят ще позволят тези нещастници да стрелят по тях. Нали ще ги засипят с ракети калибър, после ще се включат с тежките бомбаридовачи Ту 95 и Ту 22 после леките бомбардировачи, реактивната артилерия тежката такава. Смятате ли, че след всичко това някой от тези палячовци ще може да стреля ако някой е останал жив ?Американците им напълниха главите с простотии и тези клъвнаха.

96

Крети

преди 2 години

Путин каза ако НАТО нападне Русия няма да има победител във Войната, така че *** няма къде да се скрият, където и да ходят.

95

Анонимен

преди 2 години

"политиците в много страни предприемат допълнителни предпазни мерки за потенциално руско нападение, което все още не е започнало."__________Американците още колко месеца ще разпространяват фалшивите новини за руско нападение, че вече стават смешни?

94

Анонимен

преди 2 години

Тези на снимката само позират за пред обектива, а не се учат да стрелят. Пръстите им дори не са на спусъка.

93

Тряс

преди 2 години

Късно е чадо да бягате, мандалото лопна!

92

има ,има

преди 2 години

До АМИ БЕГАТ....Оръжие има,поне 15 ядрени реактора като тоя дето гръмна у Чернобил!

91

АМИ БЕГАТ....

преди 2 години

Щото в Украйна явно има ядрено оръжие останало от СОЦА...!Затова и ПУТИН не напада...щотоможе да ги издумкат като нищо....!

90

do 108

преди 2 години

Хахах какво ще стане ако Путин посъветва руснаците да напуснат американските градове ли - ами нищо няма да стане. Те руснаците са избягали от "великата Россия" и путинските олигарси и адската корупция. Мисля, че ако путин ги посъветва да напуснат американските градове ще си го преместят от единия крачол в другия.

89

Цирка е пълен

преди 2 години

У НАТО има много мазни генерале жендъри и жендърки с цели полкове роднини и любовници,но УЖАС!Бидоня спря да дава пари щот при куманизъма парите бързо свършват.Трябва поне една мъничка войничка за оправдаване на заплатите.