21

Анонимен

преди 2 години

До АнонимеН 18 --- Какви са тези глупости ? Професор Мермерски не препоръчваше ли вегетарианско хранене ? Плодове, зеленчуци, мед, оцет ?

20

Мързелив шоп

преди 2 години

По рождение страдам от умора и слаба концентрация. Постоянно ми се лежи и яде. Сигурно е пост-ковид.

19

Котка

преди 2 години

До Доктор Сър Пичук За тази болест не просто се говори, тя си е призната. Това ги чака и нашите боц-фенове, ама още си затварят очите пред реалността.

18

Анонимен

преди 2 години

Ния Христова , клинични изпитания за написаното имаш ли да представиш ?Със поне няколкостотин излекувани със иследвания преди и след лечението което си описала ? Въвеждане в забуда и измама се наказва по НПК , не вярвам да не си запозната със Правния кзасус ...

17

До 12

преди 2 години

Това в кой конспираторски сайт го прочете? Такава плитка лъжа отдавна не бях срещала. Че и доктор се кръстил...Нищо че здравните работници навсякъде се ваксинирахме с предимство и вече сме кой с 3 , някъде с 4 дози. Значи масово докторите по света сме с когнитивни и имунни нарушения ? Боже, колко простотия има в тази страна, Боже!

16

Ken

преди 2 години

Умора и слаба концентрация. Значи пост ковид синдрома е другото име на понеделник ?

15

АнонимеН

преди 2 години

ПОСТ КОВИД СЕ ЛЕКУВА ЕЛЕМЕНТАРНО!! ПЪРВО ПРОПОЛИС ТИНКТУРА КОЯТО НЕ САМО, ЧЕ ЧИСТИ АРТЕРИИТЕ НО И НАМАЛЯВА ВЪЗПАЛЕНИЯТА И СМАЧКВА ВРЕДНИТЕ БАКТЕРИИ В ОРГАНИЗМА! А ДРУГОТО ГО КАЗА ПРОФЕСОР ДОКТОР МЕРМЕРСКИ! СУТРИН НА ГЛАДНО СЕ ПИЕ 1 БЕЛТЪК В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА 14 ДНИ И СЕ ПОЧИВА 1 СЕДМИЦА , А ЗАКУСКАТА Е СЛЕД ПОНЕ 30 МИН ИЛИ 1 ЧАС ! ТОВА СТЯГА АРТЕРИИТЕ И ГИ ЧИСТИ ОТ ПЛАКА И ВРЕДНИ НАТРУПВАНИЯ! КУРСА МОЖЕ ДА СЕ ПОВТАРЯ ДО БЕЗКРАЙ! ЕЛЕМЕНТАРНИ НАЧИНИ ЗА ЛЕЧЕНИЕ НО ПОВЕЧЕТО ХОРА НЕ ГИ ЗНАЯТ!

14

Реклама

преди 2 години

Душевадка "Газенваген" мисли за вас!Да заповядат ковидистериците!Това е последното ви спасение!

13

Анонимен

преди 2 години

Много барокамери и кислородни апарати се произведоха. Трябва да се продадат. По- добре идете в планината, направете няколкокилометров преход на чист въздух. При почивка 20 минути йогистко диафрагмено дишане и това ще по-полезно от барокамери и всякакви апарати!

12

В.

преди 2 години

Ваксинирани, какво да ги правиш, чакат следващата доза.

11

Анонимен

преди 2 години

Глупости говориш, Антиваксърю! Убиец!

10

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Хора ваксинирани с РНК ваксини страдат от слаб имунитет срещу всякакви инфекции, хронична умора и проблеми със съсирването на кръвта. Дори се говори за нова болест VAIDS от медиците т.е имунна недостатъчност придобита от ваксинация...

9

Анонимен

преди 2 години

Още от миналата година има такива съобщения от Англия и Швеция, даже по време на острата фаза.

8

Анонимен

преди 2 години

Пълни глупости!!!!!!

7

Анонимен

преди 2 години

Ако действително ваксината пази ваксинираните не виждам от какво могат да се притесняват. Не белите касапи, ако им е много работата да сменят професията, но няма да позволя да ме изнудват.

6

Бачкатор

преди 2 години

Имам един комшия и откакто го помня работа не е хващал а се налива у кръчмата..ама и той до вечерта много уморен и кашля ме му стига въздуха от цигарите!Дали е болен от ковидиотизъм...водолаз не бил никога?Да го пращаме ли в барокамерата?

5

Държавен хрантутник

преди 2 години

Аз съм така от седемдесет и трета година.

4

анонимен

преди 2 години

Това ако не е рекламен трик здраве му кажи.Особенно ако въпросният медик борави с тези барокамери в някоя частна болница.

3

Анонимен

преди 2 години

Аз какво да направя да се откажа от човешките си права ли? Няма да стане.

2

Бачкатор

преди 2 години

Аз като бачкам и се уморявам!Болен ли съм от ковидиотизъм?