41

Митко Павлов

преди 2 години

Аз всеки ден обяснявам на килимчето на Началника, че заради прекарани в Ковид са ми такива лоши резултатите и имам нужда от повече почивка! ;-). Сега ще му изпратя линк към статията да се ограмоти и да е наясно вече....Учените са го казали ;-)))))

40

Възмутена

преди 2 години

Хайде спрете с лъжите и манипулациите с цел да набоцкате хората със съмнителните течности ! Преболедувах вируса с пневмония и се възстанових за месец в къщи без никакви последствия . Имам хронично дихателно заболяване, добре че нямаше места в болницата та се лекувах в къщи и останах жива.

39

Анонимен

преди 2 години

Най- важното е чесъна. Той ще ни извади от кризата. Ако поскъпне чесънът, край с Промяната. Да си ходят

38

Умрял

преди 2 години

И аз се лекувах с 8 ваксинирания и от супер ваксър, станах супер умрял.

37

Анонимен

преди 2 години

аз пък още не съм видял ковид

36

Ненимон

преди 2 години

Аз пък изкарах Ковид леко, без да съм ваксиниран. Извадих късмет. Седмица без обоняние и никакви други симптоми - без температура, без хрема, без кашлица и гърлобол.

35

Анонимен

преди 2 години

Страдат от безпаричие хората, няма постковид има грешно лечение

34

Ямболски цървул

преди 2 години

Майка и татко с три ваксини...в момента са болни...ама имат зелен сертификат.

33

Ямболски цървул

преди 2 години

При мен е обратното .Ненормална енергия и концентрация.Всичките ми сетива са в пъти повече,отколкото преди да изкарам хремата и загубата на обоняние за около 10 дни всичкото.

32

До 35

преди 2 години

Хората на 51 тичат 5к маратон всеки уикенд, ти си просто ковиден чувал с картофи

31

Anonimen

преди 2 години

Някои доктори в чужбина смятат, че дългият Ковид е вследствие реактивирани херпесни вируси, особено Epstein-Barr, проверете и тази вероятност, болки по лимфни възли, по мускули, слабост, главоболие. Изследват се антитела за скорошна реактивация

30

Анонимен

преди 2 години

Барокамера - лечение има даже по здравна каса от преди ковид.

29

Анонимен

преди 2 години

Всичко се увеличава ,но ПП се занимат с Русия НАТО и САЩ ,май се връща 1996г.тия на истина направиха промяната ,цени министерски и депутатски мошеници излъгахте народа като ИТН

28

Handel

преди 2 години

""За да има ефект от новия метод за лечение, са необходими поне 10 процедури", поясни докторът." И добави "много скъпи процедури".

27

Анонимен

преди 2 години

Правете йогистко дишане на чист въздух. Друго не ви трябва. Здравето е концентрирано в троицата - правилно дишане, здравословно хранене и движение.

26

Апокалипто

преди 2 години

Кардио в гората два пъти седмично би бил по-добрия вариант според мен,огромно количество чист кислород и спокойствие за нервната система.

25

Анонимен

преди 2 години

Мдааа, поне 10 процедури по 2-3 хил лева парчето, нали..........А пък аз ЗНАМ проста техника за раздишване която е безплатна и резултата е че ми обогати дробовете до там че издържам по 3 минути без въздух. Ай честито.

24

Анонимен

преди 2 години

Човек изпитва само отвращение като чете грозните ви злобни коментари. Проблемът е много сериозен и десетки хиляди хора в България страдат от тези симптоми. Да се подиграваш на тяхното нещастие е невъзможно даже да се категоризира. Толкова е долно!

23

Анонимен

преди 2 години

Значи ако някой е преуморен от работа или нещо друго без да е бил болен искат да го изкарат че било от вируса? Хахаха!

22

Хаха

преди 2 години

До До 12 Като четем за разни събития напоследък из болниците, май наистина сте с когнитивни нарушения. За моето джипи също е сигурно - тоя месец ми написа електронна рецепта с грешка: звъннах, каза, че ще я коригира, чаках в аптеката...накрая аптекарката вика "Ето я новата рецепта" и познай! - пак с грешка. Просто друг вид грешка. Та да те питам - ако не е от ваксините, да смятаме ли, че и преди сте си били такива?